40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#37023 Off és befejeztem!
A zene csak vinyl lemezről készülhetett mert másmilyen hanghordozón nem található. Ezek a programok meg sprektrum alapján tudják megállapítani, hogy a zene esetleg egy mp3-ból felkonvertált veszteségmentes formátum ami már sosem lesz az. Amit egyszer betömörítetek annak a spektruma sosem lesz olyan mint egy lossless felvételé. Tehát a felvételből csak az derül ki, hogy az veszteségmentes avagy nem. Hogy miről készült mi a forrás azt nem tudod megalapítani. Ez esetben nem lehet másról csak vinyl lemezről.
Utoljára szerkesztette: gyorgy74, 2015.08.21. 12:43:29 -
DJ Lakatos #37022 Nos akkor a témában az uccsó gondolatom....
ha netről szerez be valaki valamit akkor csak a fülére hagyatkozhat és ha megfelel a minőség akkor nincs miről tovább beszélni.illetve soha nem fogja +tudni milyen is lehetne az eredetiről.
Amennyiben rendelkezik az eredetivel akkor fáklyás menet a dolog.(élek a gyanúval hogy az utóbbi esetben meg minek tötikézne valaki.
Uii: a csekkoló progik a rétes méretét mutatják,de azt nem hogy miből készült
-
#37021 egy gondolat a témához: mint amatőr fodrász és fűnyírógép szerelő kérdezem, ez itt nyilván csak egy nagyon elméleti kérdés, és alapvetően egyet is értek veled, persze maga a téma azért 1 fokkal bonyolultabb, de akkor mi az, ami nem csal szerinted? úgy nagy általánosságban. ha a látszat csal, akkor a 'hallszat' nem? vagy mit kéne figyelembe venni, ami - de tényleg csak - szerinted hitelességet adhat így a neten át? -
DJ Lakatos #37020 ''Folytassátok privátban, ha végképp nem bírjátok ki!'
Tökéletesen igazat adok neked.
Ez a jelenség olyan mint a fejfájás hamar elmúlik. -
DJ Lakatos #37019 Hali!
Természetesen nem arra céloztam hogy ő tett ilyet.
de,
ha ismeretlen helyről származik akkor semmi nem kizárható.(és akkor lépnek életbe az előző +állapításaim) -
Unlimited2 #37018 Igen, nekem is az a verzió tetszik a legjobban a maxiról, csak nem nagyon találom a neten. -
#37017 ez már rég volt
Aladino - Stay With Me (Global Mix) feat. Taleesa
-
Unlimited2 #37016 Figyeljetek Srácok!
Szerintem erre sokan nem kíváncsiak, amit itt műveletek! Ha vannak zenék, amiket megosztotok velünk, akkor azt nagyon szépen meg köszönjük, ha meg nem, akkor majd azt is túléljük valahogy. Nem hiszem, hogy ez a legmegfelelőbb hely, hogy megvitassátok, ki a legnagyobb király, kinek van a legjobb, legnagyobb, zene, illetve lemez gyűjteménye!
Ez itt egy fórum, ahol egy maréknyi ember összejön, hogy kicsit nosztalgiázzanak, eszmét, zenéket, ezt-azt cseréljenek, vagy csak beszélgessenek. Folytassátok privátban, ha végképp nem bírjátok ki! -
DJ Lakatos #37015 Én pedig azért írtam neked hogy és egyébként semmi értelme nincs ilyen képpel igazolni annak tényét hogy esetleg létezik egy veszteségmentes másolat is róla. Mert a látszat ebben az esetben nem néha hanem gyakran csal.
-
#37014 Igen! én tisztán látom a zöld festéket! -
ItaloMucsacso70 #37013 Akkor én itt meg zöld festéket használtam?
Miért gondolod hogy György manipulálta a képet?
Elég komolyan veszi a gyűjtést ha jól tudom hogy ne kelljen ilyenre szorulnia. -
#37012 Nekem nincsenek ilyen ritka lemezeim csak egy pár darab a kedvencekből...Általában a nettről töltikézek. Ezt is letöltöttem valahonnan meg az Edyta maxit is. Ne kérdezd, hogy honét van mert abszolút nem vagyok már képben. -
DJ Lakatos #37011 -
DJ Lakatos #37010 Az 'extended dancer'-t is érdemes begyűjteni a lemezről
-
Unlimited2 #37009 Én is meginnék most egy jó korsóval, az biztos............................ Egészségedre! -
#37008 Látom elvagy, de ettől még passzolnálak. DJ Dick vagy DJ Bráner? -
DJ Lakatos #37007 Yes I Do Mr.amaximus
Can I help You? -
Unlimited2 #37006 1850 - Some Things Live Forever (Plugges Radio).wav
Robi már egyszer felrakta ide. Engedelmével még egyszer megteszem! Igazán jó kis nóta!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.21. 12:04:08 -
DJ Lakatos #37005 -
ItaloMucsacso70 #37004 Mint látható a kép vágva és áthúzva van hogy ne lehessen felhasználni máshol.
Ha nem hiszed hát nem hiszed , a te dolgod.
Elég ha én tudom hogy az ő gyűjteményében ott van ez a vinyl is.
Ide is jár , meg az általad említett helyre is benéz néha.
Majd ha kedve van hozzá megnyilvánul.
Bár ahogy ismerem inkább csak a háttérben szórakozik az ilyen dolgokon.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.21. 11:59:02 -
#37003 Nem tudom mi a nevetésed tárgya, Edyta - Come Back lemeze a téma!
Még mindig nem láttam hiteles fotót,hajrá mutass egyet utána kedvedre nevetgélhetsz!
De ha már feltoltad ezt a képet,ezzel mit akarsz ,mi volt a szándékod,hol a lemez? -
#37002 próbállak követni, csak nem tudom mire vagy kinek válaszolsz?! Do You beszélni magyar? -
tormesz #37001 Nagyon köszönöm Dj Lakatos igen ez az most iszok egy kori sört erre.......mégegyszer kössz.
-
DJ Lakatos #37000 pedig egyszerű
'ha és amennyiben mégis bonyolult kitalálni akkor ajánlom kipróbálásra mennyire is egyszerű 20khz vagy az alatti részekre piros festéket önteni.
Tetszőlegesen
Ui: a 8 éves unokaöcsémnek kb 20 mp-t vesz igénybe. -
#36999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most engem komolyan provokáltál?! ez durva, erre nem számítottam, most mélyen meg vagyok döbbenve! -
DJ Lakatos #36997 kár hogy eurodance vonalon csak a 3-as track használható róla -
#36996 Ajánlom figyelmedbe amit a hsz-emben leírtam,na ugorjunk neki még egyszer idézet:
"úgy tudom komoly lemezgyűjtők is látogatják az oldalt"
Tehát a lehetőség adott egy villantásra azoknak a "nagy lemezgyűjtőknek" akikre gondolsz,nem kérek megosztást ,mint írtam a dal meg van,az akkor vadonatúj állapotú lemezről egy kiváló minőségű rip,majd előbb-utóbb megtalálom,ha nem 20€-ért jelenleg is kapható!
Ez a dal a neten ha jól tudom egyetlen forrásként csak egy roncs videóban hallható a YT-on,ezért provokáltam Amaximust !
Majd hiszem ha látom a borító mellett a lemezt is hogy ez valakinek meg van,addig érvényben marad amit leírtam!
Ilyen ócska ismerőseidtől származó borító a lemez nélkül számomra nem hiteles!
Egyébként két korábban a new-italo topicban aktív tagról tudom hogy komoly vinyl gyűjteményük van,neveket nem említenék,esetleg ők tudnak prezentálni hiteles home képet Edyta lemezéről! -
#36995 az igen! én ebből soha ki nem találtam volna! -
Unlimited2 #36994 Igen, ezt keresi a barátom! Már vagy időtlen idők óta! Nagyot segítettél neki! -
DJ Lakatos #36993 Üdv
Ez a kép ez mit ábrázol?
Egy 128-as mp3-at?
Én úgy tudom hogy az is tud így kinézni. -
DJ Lakatos #36992 őt keresed -
ItaloMucsacso70 #36991 Erre a szemétdombodon válaszolok inkább.
-
#36990 a kép alapján még jó hogy másról beszéltek. szimbiózisban éltek! -
tormesz #36989 Hello 90 s Eurodance valaha volt kazin egy jó eurodance zeném csak emlékeimben van a cime 1856:Time passes by(euro mix).Csak annyit szeretnék tőled kérdezni,mivel látom te nagyon sok zenét ismersz,hogy létezik ez a zene vagy csak én emlékszem rosszul a cimére?Mivel ezzen a cimen nem találok róla semmit.A zene kb 1994-1995 körüli.Előre is kössz. -
#36988 Ezen jót nevetem...Hmmmmmm "Az hogy ez a dal itt valakinek meg van arra zéró az esély!"
-
#36987 remélem azért van abban a papírban lemez is,és a minőség is eléri a beugró szintet, mert ilyen fotókat könnyen lehet kreálni. én csak egy nagyobb gyűjtőt ismerek széles e világon belül, remélem egyes hírek szerint te is magadra ismertél,mert ki más venne annyira zokon valamit itt,és panaszkodna odafent,ha nem az érintett??! bruhhahaha.
a Garcia tényleg nem volt fáradtság, nem miattad tettem fel, miattad csak vm-ben, , hogy ne zavarjon az mp3, majd legközelebb ezt a japán maxit is felrakom.
Edyta Comeback-jéről meg annyit, hogy ha nem lenne ennyire nagy túllihegés körülötte,már lehet rég feldobtam volna, de mostantól csak 80 dollárért adom ki bárkinek a kópiákat, 100 dolcsiért pedig akár díszcsomagolásban átnyújtom fekete vinylen 2 példányban! Mindezt hála a fanatikus gyűjtőknek,akiknek sok pénzt megér, de onnatól kezdve drámaian el fog értéktelenedni ennek az eszmei értéke. Ördögi kör ez. -
ItaloMucsacso70 #36986 Miattam ne fáradj soha! -
ItaloMucsacso70 #36985 ..."Az hogy ez a dal itt valakinek meg van arra zéró az esély!"
Nem szeretem az ilyen kijelentéseket, mert nagyobb gyűjtők járnak ide mint sejtenéd.
Biztos hogy nem fogja megosztani az Edyta vinyl-jét ez a magyar gyűjtő , de a háttérben biztos jókat szórakozik az ilyen kijelentéseken.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.21. 09:04:38 -
#36984 ismerem azt is,van egy érdekessége és egy szépséghibája is,de nem mondtam semmit.
ha már szegény stellaynak nem jött össze a tegnap este sem semmi szex, helyette itt egy jó kis Automatik Sex! 94-ből
Einstein Doctor DJ - Automatik Sex (Independent Remix)
-
#36983 Europhoria feat. Debbie Fredericks-Listen To The Rain (Club Mix) (97).flac
ha minden igaz