90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#taps>#taps>
http://www.discogs.com/Alfa-Gamma-Somebody-Move-Sweet-Dreams/release/198359
http://www.discogs.com/House-Dee-Only-For-You/release/510830
http://www.discogs.com/Jefferson-Project-You-Got-Me/release/1945364
http://www.discogs.com/Positive-Peace-Love-Happiness/release/581919
http://www.discogs.com/Lena-To-The-Rhythm-Of-Love/master/98085
köszönet Gyuri és Ádám Barátaimnak a digizésért <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Storung, 2015.02.11. 20:42:59
ItaloDisco4Ever !
Italodance dal 1995-ös,és már az is feldolgozása egy 1982-es new-wave,synth-pop stílusú dalnak!
Sokat segítettem!
ItaloDisco4Ever !
Én figyeltem a hip-hop muzsikákat!
Egyébként meg Zalrobto által említett rész ötlete innen is származik!
The Prodigy
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: Storung, 2015.02.11. 20:12:39
Nyertem???<#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.11. 19:34:37
Unit - Live It Up (Club Mix)
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Nem ám az lesz, hogy küldjük a válaszokat priviben, aztán majd lesz a nagy sorsolás...
B... .eg <#mf2>#mf2>
<#zavart2>#zavart2>
Egy rejtvény tőlem,nem túl nehéz,de azt sem mondanám hogy egyszerű megfejteni,nehezítem a dolgot!
Egy francia DJ egyik 2000s években kiadott nagy slágerének vezérdallama ,korábban a 90s évek közepén egy italodance dal zenei alapjait is képezte,a maxin található 'A 1 verzió-ban rá lehet ismerni a két dal hasonlóságára!
ItaloDisco4Ever !
Egy lossless-t én is elfogadok... <#vigyor>#vigyor>
Egyébként nem tudom hogy először melyik számban tűnt fel (melyik az eredeti szám ezzel a betéttel).
2 Shy maxin (track 01: 04.06 min) radio edit hosszabb verziója valószínű nem létezik!
Köszi!
ItaloDisco4Ever !
remek <#finom>#finom><#vigyor2>#vigyor2>
<#eljen>#eljen>
remek Italodance 1994 <#eljen>#eljen>
van benne egy rész ami késöbb 1 másik zenében is szerepel kiváncsi lennék ki ismeri fel <#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.10. 22:50:19
remek verzió <#taps>#taps>
Nagyon jó kis nótákat csináltak, az tuti. Szerettem a korai zenéiket is, Pump Up The Jam, az ugye alapmű. Anno Lengyel piacon (fiatalabbaknak, a mostani kínai piac, csak más volt az árukészlet) olyan verziókban volt meg valami műsoros válogatás kazikon, hogy soha, máshol még csak nem is hallottak olyanról <#alien>#alien>. De ugye ez a Move It To The Rhythm, ez már a pörgős 90' évek szülötte. Nekem ez volt az igazi telitalálat.
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.10. 17:51:33
... A régi szép idők...
Én is szeretem ezt a csapatot <#szeret>#szeret> jobbnál jobb zenéket alkottak <#eljen>#eljen>
Én '93-ban 13 éves voltam (kis matekkal meg is van hogy mikor születtem, ami nem titok).
10-13 éves koromban 80s disco zenéket hallgattam, előtte meg amit hallottam otthon, és itt-ott mindenfelé, szóval ami szólt, nem tudatosan hallgatva a zenét.
'93-ban a Pet Shop Boys - Go West dalára kaptam fel a fejem, ami akkor új zene volt és ugyanakkor számomra egy új stílus is, ami megbolondított.
Akkor kezdtem el kutakodni az akkori, számomra "modern" zenék után, remélve találok még egy hasonlóan jó zenét mint a Go West.
Az első ilyen kazettám első száma Cappella - U Got The Let The Music volt, majd követte Haddaway - Life, és így tovább. Ezek a zenék annyira fejbevágtak, hogy onnantól kezdve nem is hallgattam mást, és elkezdtem vadászni, hajtani ezeket a zenéket.
'94-től jött a bulis középiskolás korszak, a bulikban eurodance-re pörögve, szóval ezeken a zenéken nőttem fel, a 80-as évekkel "megalapozva".
A "második generációs" Technotronic is nagyon jó, ez az albuma kifejezetten tetszik.
Az album előtt, mint egy felvezetésként jött ez a maxi, ami ugyancsak tetszik:
Egyszóval Technotronic nekem <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.02.09. 18:55:37
Twenty 4 Seven,Snap,M.C.Sar & The Real McCoy ,Technotronic,első lemezeire gondolok,ezek az alapok hígultak fel később,és lett egy még dallamosabb olasz vonal is!
Az egyik alap zene:Snap!
Egy másik:Twenty 4 Seven
Egy harmadik:Rob 'N' Raz Featuring Leila K – Got To Get
Örülök hogy normális hangnemben megtudtuk ezt beszélni,és értem én mire céloztál amikor azt írtad "nálam",és tudom hogy neked a 90s évek közepére jellemző eurodance stílus a bejövös! <#wave>#wave>
Ez szól nálam éppen!
ItaloDisco4Ever !
Nem "egyslágeressé" titulálom őket, hanem "egyszámossá" ami a megfogalmazásomban azt jelenti, hogy ez az egy számuk jött be nekem. És ez is magánvélemény, egyedi ízlés dolga.
Azért vagyok így a Technotronic-kal, mert nekem a '90-es évek elejére jellemző "eurobeat" stílus - amiből kinőtt az eurodance (?) - nem nagyon jön be. <#vigyor0>#vigyor0>
<#wave>#wave>
Nagyon nem "egyslágeres"!!!
Move It To The Rhythm valóban jó zene,,de csak szalutálhat a korábbi Technotronic zenéknek,jelentéktelen sikere volt a korábbi dalaikhoz képest,mert sablon 90s eurodance,amiből több tízezer van!
A 2 legfőbb favorit nálam emlékeztetőleg,ez volt az igazi Technotronic stílus!
Technotronic - Move This
Technotronic-Rocking Over The Beat
Privát vélemény,remélem sértődés nem lesz belőle!
ItaloDisco4Ever !