40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Unlimited2 #37043 Párom nagy Hungary zeneszakértő, Ő egyből vágta! 4F Club - Tanga -
Retroman #37042 Van még egy , a Szomorú Szamuráj-oshoz hasonló találós kérdésem (ezt lehet, hogy nehezebb lesz kitalálni) 
Az egyik 90-es évekbeli magyar slágerhez ennek a dalnak a zenei alapját használták fel:
Melyik zenéről lehet szó?
-
Egy évet csalók ,de cserébe minden idők egyik legjobb italo disco zenéjét mutatom !
Love Kills - I Want To Become
Vinylen nem olcsó,de beszerezhető : Love Kills – I Want To Become (Vinyl, 12", 45 RPM ) - (discogs)
LOVE KILLS - I Want to Become (popsike) -
Egyetértek ! 
-
Unlimited2 #37039 Én már az igazi 90' évek eurodance vonalán nőttem fel, de még a 80' Italo szele azért meg, megcsapott. 1-1 nótát szívesen meghallgatok közülük. Ez pont olyan, ami nekem is tetszik! 
Amint látom, igazi ritkaság, valóban. Az ára is mutatja. 115 euró. Hát mit mondjak, nem olcsó!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.21. 17:10:34 -
ItaloMucsacso70 #37038 Mivel 1990 es a kibocsájtás éve ide való ez a valóban mega ritkaságra utaló jelzőkkel felruházott Italo Disco maxi is.
Nálam szerelem volt első hallásra.
Chris Sunday - Hurricane Lady (Very Rare Italo-Disco) 1990
-
DJ Lakatos #37037 -
DJ Lakatos #37036
A sok eurodance közé néha illik beilleszteni egy pár igazi 90-es évek-ben napvilágott látott italo disco-t is.
-
ItaloMucsacso70 #37035 Mert jó is!!!!!!
-
Unlimited2 #37034
Nagyon szerettem anno.................................. -
Unlimited2 #37033 Nem vagyok türelmetlen! 
Megvárom, bár meddig is tartson!
"tormesz" jó barátomnak is nagy örömet okozna, ha meg lenne! -

Nagy muzsika !
-
DJ Lakatos #37031 nem otthoni gépről pötyögök most...
ha nem előz meg senki rálesek létezik e nekem..
Ui:a türelem rózsát terem...(előbb vagy utóbb) -
felpezsdült itt az élet, de most már más is dumáljon, vagy hozzon valamit, én tegnap óta elég sokat beraktam kérésre is,meg kéretlenül is
,már el is fogyott a sávszélességem. 
90-es zenék? itt igazából főleg a eurodance-et kedveli a csapat, amit sosem fogunk tudni kimeríteni,szerencsére mindig előkerül valami új is, és hiába tudja más is, az ED-én kívül sokféle jó zenével lehetne még példálózni abból az évtizedből is, csak valamiért nem teszi.
-
Unlimited2 #37029 Helyes! 
Esetleg a 1850 nótában segítenél, ha megkérlek szépen? Keresgetem ezt az extended dance verziót, de nem találom lossless-ben.
Esetleg meg van neked?
-
DJ Lakatos #37028 -
DJ Lakatos #37027 Nos akkor folytatódhat a 90-es zenék eszmecseréje ismét... 

-
ebben most elég sok a csúsztatás, de tényleg érdemes továbblépni. -
részemről is egy záró gondolat:
sok sok kiadótól, sok sok eredeti fizikai hanghordozó forrásról, sok sok digitalizálásból és sokféle stúdióból kijövő anyagok között is gigantikus mennyiségben hallottam már olyan és sokszor teljesen ugyanazon zenéket is 'veszteségmentesben' amitől felvisítottak a fülcimpáim is. erre az utóbbi pár évben is volt nem egy példa. olyat is jószerivel hallottam,ami már ugyan nem volt vm, mégis jobban szólt,élvezetesebb,kellemsebb volt hallgatni,mint a hiteles vm párját egy valamelyik 3-187. hanghordozóról. zenehallgatás szempontjából 'szinte' teljesen tökmindegy, hogy a valami mennyire "eredeti" vagy vm, ha az mondjuk úgy egyszerűen szarul szól,attól, hogy most az vm, nem leszek én személy szerint boldogabb. tehát ha ott van a kezedben az eredetinek megálmodott fizikai tétel (amire az utóbbi években meg egyre kisebb az igény) és 199%-ban is tudod, hogy miből készült a rétes, attól még lehet szar az íze, hisz hiába van meg a hozzávaló, ha nem jól van elkészítve!
szóval tény, lehet sok oldaláról nézni, összetett egy dolog ez, a többi csak mese habbal és színezőkészlettel! 
-
DJ Lakatos #37024 
-
Off és befejeztem!
A zene csak vinyl lemezről készülhetett mert másmilyen hanghordozón nem található. Ezek a programok meg sprektrum alapján tudják megállapítani, hogy a zene esetleg egy mp3-ból felkonvertált veszteségmentes formátum ami már sosem lesz az. Amit egyszer betömörítetek annak a spektruma sosem lesz olyan mint egy lossless felvételé. Tehát a felvételből csak az derül ki, hogy az veszteségmentes avagy nem. Hogy miről készült mi a forrás azt nem tudod megalapítani. Ez esetben nem lehet másról csak vinyl lemezről.
Utoljára szerkesztette: gyorgy74, 2015.08.21. 12:43:29 -
DJ Lakatos #37022 Nos akkor a témában az uccsó gondolatom....
ha netről szerez be valaki valamit akkor csak a fülére hagyatkozhat és ha megfelel a minőség akkor nincs miről tovább beszélni.illetve soha nem fogja +tudni milyen is lehetne az eredetiről.
Amennyiben rendelkezik az eredetivel akkor fáklyás menet a dolog.(élek a gyanúval hogy az utóbbi esetben meg minek tötikézne valaki.
Uii: a csekkoló progik a rétes méretét mutatják,de azt nem hogy miből készült

-
egy gondolat a témához: mint amatőr fodrász és fűnyírógép szerelő kérdezem, ez itt nyilván csak egy nagyon elméleti kérdés, és alapvetően egyet is értek veled, persze maga a téma azért 1 fokkal bonyolultabb, de akkor mi az, ami nem csal szerinted? úgy nagy általánosságban. ha a látszat csal, akkor a 'hallszat' nem? vagy mit kéne figyelembe venni, ami - de tényleg csak - szerinted hitelességet adhat így a neten át? -
DJ Lakatos #37020 ''Folytassátok privátban, ha végképp nem bírjátok ki!'
Tökéletesen igazat adok neked.
Ez a jelenség olyan mint a fejfájás hamar elmúlik. -
DJ Lakatos #37019 Hali!
Természetesen nem arra céloztam hogy ő tett ilyet.
de,
ha ismeretlen helyről származik akkor semmi nem kizárható.(és akkor lépnek életbe az előző +állapításaim)
-
Unlimited2 #37018 Igen, nekem is az a verzió tetszik a legjobban a maxiról, csak nem nagyon találom a neten.
-
ez már rég volt
Aladino - Stay With Me (Global Mix) feat. Taleesa
-
Unlimited2 #37016 Figyeljetek Srácok!
Szerintem erre sokan nem kíváncsiak, amit itt műveletek! Ha vannak zenék, amiket megosztotok velünk, akkor azt nagyon szépen meg köszönjük, ha meg nem, akkor majd azt is túléljük valahogy. Nem hiszem, hogy ez a legmegfelelőbb hely, hogy megvitassátok, ki a legnagyobb király, kinek van a legjobb, legnagyobb, zene, illetve lemez gyűjteménye!
Ez itt egy fórum, ahol egy maréknyi ember összejön, hogy kicsit nosztalgiázzanak, eszmét, zenéket, ezt-azt cseréljenek, vagy csak beszélgessenek. Folytassátok privátban, ha végképp nem bírjátok ki! -
DJ Lakatos #37015 Én pedig azért írtam neked hogy és egyébként semmi értelme nincs ilyen képpel igazolni annak tényét hogy esetleg létezik egy veszteségmentes másolat is róla. Mert a látszat ebben az esetben nem néha hanem gyakran csal.
-
Igen! én tisztán látom a zöld festéket!
-
ItaloMucsacso70 #37013 Akkor én itt meg zöld festéket használtam? 
Miért gondolod hogy György manipulálta a képet?
Elég komolyan veszi a gyűjtést ha jól tudom hogy ne kelljen ilyenre szorulnia. -
Nekem nincsenek ilyen ritka lemezeim csak egy pár darab a kedvencekből...Általában a nettről töltikézek. Ezt is letöltöttem valahonnan meg az Edyta maxit is. Ne kérdezd, hogy honét van mert abszolút nem vagyok már képben. -
DJ Lakatos #37011 

-
DJ Lakatos #37010 Az 'extended dancer'-t is érdemes begyűjteni a lemezről 
-
Unlimited2 #37009 Én is meginnék most egy jó korsóval, az biztos............................ Egészségedre!
-
Látom elvagy, de ettől még passzolnálak. DJ Dick vagy DJ Bráner?
-
DJ Lakatos #37007 Yes I Do Mr.amaximus
Can I help You?
-
Unlimited2 #37006 1850 - Some Things Live Forever (Plugges Radio).wav
Robi már egyszer felrakta ide. Engedelmével még egyszer megteszem! Igazán jó kis nóta!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.21. 12:04:08 -
DJ Lakatos #37005
-
ItaloMucsacso70 #37004 Mint látható a kép vágva és áthúzva van hogy ne lehessen felhasználni máshol.
Ha nem hiszed hát nem hiszed , a te dolgod.
Elég ha én tudom hogy az ő gyűjteményében ott van ez a vinyl is.
Ide is jár , meg az általad említett helyre is benéz néha.
Majd ha kedve van hozzá megnyilvánul.
Bár ahogy ismerem inkább csak a háttérben szórakozik az ilyen dolgokon.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.21. 11:59:02