:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Talán emlékszel,akkor is megmondtam, annak az original cd válogatásnak,melyen az Airbus dala található tabu a címe ,azaz nem publikus!
Több italo ritkaság ill. különleges verzió van rajta!
Talán ha mások is az én magatartásom követnék akkor az a bizonyos magyar euro-dance lemez amelyről sok szó esett tegnap,és mellesleg tényleg magyar szinten kiemelkedően jó,nem került volna orosz kézre!
Én nem haragszom,sértődés sincs bennem,pedig Te piszkálsz engem,én soha nem bántottalak!
Legyek hiteltelen a szemedben,ez a lemez cím akkor sem kiadó!
Képeket tervezek egyébként készíteni és a fórumba berakni,mert van egy csomó megunt eladó lemezem!
Mellesleg engem nem érdekel kinek mennyi lemeze van,azzal én nem vagyok kisegítve,/kivétel egy-két jóindulatú tag!/ mert nem vagyok és nem is akarok annak a baráti kőrnek tagja lenni akik...tudod mire gondolok!
Én annak is örülők,és megköszönöm ha valaki egy infóval segít,de legutóbb még azt sem kaptam,mert bár sokan ezres nagyságrendű vinyl gyűjteménnyel büszkélkednek,arról a mai napig nem kaptam infót a Flirts-Danger dalának 06.58 min verziója milyen minőségű a bakelit maxin!
További szép napot!