40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#33453 Lacikám én még ennyit se tudtam róluk. -
#33452 Szia!
Elnézést hogy téged nem említettelek.De akár ezt elmondhatnám még pár gyűjtőröl.
Igazából hátsó információim vannak arról hogy Italo-ban nagy vagy, az hogy a 90-es években is jeleskedsz arról miért is kellene tudnom?
Azért ha jobban belegondolsz akkor látunk valamelyik topikban és ez igaz más nagy gyűjtőkre is ha valami vita kezd generálódni egy egy más által ritka Italo ill. Eurodance album körül.
Tudom én hogy nem szívesen tárulkoznak ki a komoly gyűjtők meg is értem. De tényleg megfigyelhető az hogy érdekes módon azért szinte mindenki kimozdul a csigaházából akiket már hónapok óta nem láttunk sehol.
Ha csak ezt az egy oldalt végignézzük is, ékes bizonyítéka van annak ha nem is aktív hozzászólásokban, de "riadóláncban" itt és máshol is figyelnek a komoly fizikai kollekcióval rendelkező kollégák és jókat mosolyognak egy egy keresésen. -
eurolacko #33451 Jó éjt kolléga!Lépek én is...csákó! -
DJ Lakatos #33450 Jó Éjt Mindenkinek! -
eurolacko #33449 -
eurolacko #33448 A tisztelt nagyérdeműtől kérdezném,hogy az X-Floor nevű csapatról ki mit tud?...egy zenéjük van amit én ismerek a Lázadj Velünk... más nincs?
Lehet ez még ritkább cucc mint a Cre-Dance? -
DJ Lakatos #33447 Jó lenne mert nincs szívem a lemezt kibontani a fóliából. -
eurolacko #33446 Hidd el kolléga majd nem olyan hamar ide ér az, valamelyik kottahordár rá fog lelni a neten és kiteszi a linkjét
-
DJ Lakatos #33445 Olyan elveszősen Tisztelt Uram! (ahogy manapság illik) -
DJ Lakatos #33444 \'\'Február 25.-én írt egy madár ,hogy már nem rare\'\'
Akkor ki vele ide is.(ha már nem rare)Lehet hogy valaki örülne is neki. -
eurolacko #33443 Jó estét az Úrnak!...hogy teccik vanni? -
DJ Lakatos #33442 Én is tudok néha az lenni. -
DJ Lakatos #33441 Üdv!
Azért köszönöm hogy rám nem gondoltál. -
eurolacko #33440 Jó arc mindkettő! -
eurolacko #33439 Február 25.-én írt egy madár ,hogy már nem rare
Gondoltam, bammeg akkor a fájlodat legyél boldog vele
Hidd el, aki akarta a világban megszerezni ezt wavban annak ott van már hiába zárt a közösség
Mindig akad olyan aki tovább passzolja
Már csak az eredeti lemez a rare -
#33438 Tényleg csak kettő név mert kikapok.
Ádám & Tremans -
#33437 Aha már látom is.
Mondjuk ez egy egész korrektül gyűjtögető zárt csoport.
Innen lossless nem igazán kerül ki csak a vip tagok részesülnek belőle.
Mondjuk azért én is nagyon kíváncsi lennék rá hogy melyik honfitársunk volt a hunyó. -
eurolacko #33436 Szia Laci!
Tényleg Ki hiányzik még? -
#33435 De azért még vannak hiányzók. -
#33434 Laci én nem akartam neveket írni de lassan megjelenik az összes általam ismert nagy Eurodance gyűjtő akire gondoltam. -
#33433 Köszi szépen!
Jó lenne ha mindig így pörögne a topik,ilyen megszállott zenegyűjtőket jó látni itt! -
eurolacko #33432 "sőt azt is hogy valaha halottátok a dalt!"
Ez így ebben a formában nem igaz!!!
Letöltés ...ha valakinek nem lenne meg
-
eurolacko #33431 Tiszteletem Master Wind!
Ön errefelé is kalézol néha? -
#33430 Hi Guys,
Zajlik az élet.
A nagy gyűjtők találkozója... -
eurolacko #33429 Jókat ismersz kolléga Úr! -
eurolacko #33428 Szeva Cimbi!
Én többnél tartok egy kicsivel de nem eladó!!! -
eurolacko #33427 Jól beszélsz mesterem!A dolog tényleg megtörtént
A penge magyar, akinek lehet nem volt életében 20 forintnál többje kiküldte az elvtársaknak
Csak gratulálni tudok neki! A kapott zsét meg remélem gyógyszerre költi
-
#33426 lehet, hogy az első lemezt megszerezték valahonnan, de ez biztos nincs meg nekik veszteségmentesben:
egy kissé lebutítottam, mert még képesek belőle egyesek LOSSLESS-t fabrikálni
-
#33425 -
#33424 Én nem találkoztam vele. De most a CD-ről beszélsz vagy Zoli bakelitra vágatott zenéjéről?
Mert azért azt nem gondolnám hogy felkerülhetett az oroszokhoz. -
dj adrián #33423 Az igazat megvallva nekem nem tetszik. Én a 90-es évekből az olasz vonalat kedvelem ami ennél dallamosabb.pl. csak az ismertebbekből. Taleesa, Double You, Alexia,CO.RO, Morgana, mag minden amit a Factory Team jegyez. -
#33422 Tényleg nem ismerem!
Először találkozom itt a fórumon a nevével!
Legyen úgy ahogy állítja,én azt örömmel fogadom!
Adrián Neked ez a dal tetszik? (Apollo Five) -
dj adrián #33421 Hidd el ha Sister azt mondja megvan neki akkor megvan, ő sem a levegőbe beszél. -
#33420 Tudod hogy új vagyok Te már ismerhetsz!
Nem kötekedtem,csak bizonyságot szeretnék egy állításra!
Üdv Adrián! -
dj adrián #33419 Háááát....látszik, hogy nem ismersz senkit sem itt. Megint eltaláltad kivel kell kötekedned. -
#33418 Haver akkor azt a 100ft-os maxidat mutasd már be nekünk,ha megkérhetlek!
Addig azt gondolok,amit én akarok!
Ugye nem baj?
Majd ha itt látom a bizonyítékot,azután szívesen és örömmel gratulálok a maxihoz!
Hajrá!!!!! -
MrSister #33417 Érne, ha nem spriccelte volna szét valami seggarc wavban a ruszkiknak... -
MrSister #33416 Jelentkezem. De 100 Ft-os maxi-t ne kelljen már bizonyíték gyanánt szkennelgetnek...
Jelzem 25 éve a banán is ritkaságnak számított, most meg már felénk sem annyira... -
#33415 Azt nem csodálom Zolikám. Megér az többet is. -
#33414 Akkor zenéljünk....