x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• MrSister
    Sziasztok!

Na, akkor röviden:

reynaud #33418 csak ma, csak neked...

dj adrián #33423 Nekem sem tetszik, de régen szart vettem olcsón, manapság viszont már szart veszek drágán!

kaposi1 #33424 A CD hanganyagára gondoltam.

ˆ eurolacko #33427 Egy anyaga volt a csóró kis magyar eurodance scene-nek, amire büszkék lehettünk és csak a milyenk maradt volna, persze azt is elherdálták...

Wind 67 #33430 Wind 67 nagyvonalúan ránk bízta mondatának befejezését. Én valami ilyesmire tippelek: A nagy gyűjtők találkozója, persze azok nem ide járnak.

ˆ eurolacko #33439 Tökéletesen egyetértek! Igaz, hogy az eredeti anyagért így is szép summát lehet kapni, viszont a rip minimum(!) lefelezte az eredeti lemez értékét.
    Mint igen komoly nemzetközi kacsolatokkal rendelkező személy, derítsd már ki légyszi, ugyan mit kapott érte az illető.

kaposi1 #33452 A komoly gyűjtők azért nem tárulkoznak ki, mert egyrészt fórumok nélkül is el tudják intézni az elintézendőt(rip csere/eredeti lemez vásárlás). Másrészt olyanok ők, mint a Bosszúállók. Csak akkor jönnek, ha baj van! Visszaterelik az eltévedt báránykákat a helyes útra, a jelenbe teleportálják a kilencvenes években ragadt dj-ket, felébresztik a Csipkerózsika álomba szenderült régi gyűjtőket, stb.
    Végezetül pedig a komoly gyűjtő fogalma szerintem olyan, mint az igényes zene. Ki dönti el ki/mi az? Mindkettő egyéni megítélés kérdése.