x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• reynaud #32982
    A 90-es évek első fele,a világ jelentősebb slágerlistáin,ide sorolva még az amerikai listákat is az európai dance stílus előre töréséről szólt! Lista vezető,milliós példányszámban elfogyott maxi-cd-k jellemezték ezt a zenei korszakot,melynek termését sokunk a mai napig szereti hallgatni,illetve gyűjteni!Ám a 90-es évek nem csak a dance stílusról szólt! Ha 90-es évek !akkor olyan előadókról is érdemes szót ejteni akik igazán minőségi zenéket produkáltak.és nem esnek olyan távol a dance stílusától,de nem egy kaptafára készitett tingli-tangli zenéket produkáltak!Ezek pld.Jon Secada,Karl Keaton,Sydney Youngblood,a D.REAM,Cathy Dennis,Kenny Thomas,Undercover és sorolhatnám tovább! Senkinek a zenei izlését nem akarom elítélni,mindenkinek privát joga mit hallgat,de szerettem volna azon véleményemet,megosztani másokkal is,miszerint meghökkentem hogy e fórumon náksi és a kozmix a sztár,akik a nyugati sztárok gyenge koppintásaival jöttek anno!Ha így haladtok akkor legközelebb már a dupla kávé lesz a téma! Szeretnék 90-es évek ritkaságairól,és olyan zenékről olvasni e korszak zenei terméséből,ami számomra is az újdonság erejével hatna,és bocs wildhempjr,ha sértve érzed magad ,de csak a véleményemet írtam le,sajnálom ha ez érzékenyen érint!