40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
wildhempjr #32971 Nem hiszen, hogy az tükrözné valaki zenei ízlését, hogy egy pár maxi-t cserél egymással, Én például gyűjtöm őket, és igen a magyarokat, mert a 90-es években ezekre az általad említett gagyikra buliztunk, meg persze a külföldiekre, de nem csak eurodance-re, hanem rave-re, house-ra és még mulatósra is hajnalban, szerintem ettől volt szép ez az időszak!
-
#32970 Tiszteletben tartva mindenki sajátos zenei ízlését,belelapozva,és beleolvasva e 90-es évek zenei fórumába,le vagyok döbbenve,milyen zenékről van itt szó! Direkt nem írom le az előadókat,tulajdonképpen arra nem is méltattom öket!Itt van egy ellenpélda a sok gagyi magyar és nemzetközi dancefloor zenék ellensúlyozására! -
wildhempjr #32969 Náksi vs.Brunner (2000) - Influenza (Maxi) (320 Kbps) -
wildhempjr #32968 Naksi vs.Brunner present Chantal (1999) - Minden Nap Várj! -
wildhempjr #32967 Köszi a Kozmix maxikat!!! -
#32966 Megvenném én szívesen, de most másra kell a pénz, ha lesz pénzem, akkor a Náksi maxik megvételével kezdem, azok után jöhet a többi. :)
Amúgy Neked milyen Náksi Vs. Brunner Maxijaid vannak?
-
Retroman #32965 Ezt a 3 Kozmix maxit én is nagyon szépen köszönöm! -
MrSister #32964 Látom a N & B zenékkel kapcsolatos kéréseid megoldódtak. Van pár darab, szép állapotú eladó Kozmix maxim, szerintem nem aranyáron. Amennyiben érdekel jelezd priviben. -
MrSister #32963 Kozmix – Jó a kedvem!!
Jó a kedvem!!
Kozmix – Készüljetek fel!(Döng ez a ház/Hangerőt?!?)
Készüljetek fel!
Kozmix - Lázadááás!!!
Lázadááás!!! -
#32962 -
#32961 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg úgy vagyok vele, mivel ez itt egy "közösség" mindenki véleménye számít!
Lehet rosszul jött le, én nem az a típusú ember vagyok aki mindent összegyűjt, aztán majd jó lesz valamikor, vagy valakinek, megjegyzem ismerek ilyen embert.
Én azokat a zenéket próbálom összeszedni, amik tettszenek, vagy valami emlék fűződik hozzá.
-
#32960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emberileg megértem ezt a dolgot. S végül is senkinek (nekem se) semmi köze hozzá, hogy mire használjátok a fórumot. Csak nem baj, ha néha visztek bele egy kis életet is. Mert így eléggé sablonos: "megvan? ja adom. köszi. ez kell? ja, jöhet köszi." Emberek vagyunk, de sokan csak harácsolnak mint ha ez lenne a világ legfontosabb dolga. És mi lesz, ha már 1000 maxitok lesz? És mi lesz, ha majd 10000? Vagy még több? Kérdem én: mi lesz azután? Mert egyszer bekövetkezhet az a nap is. Rengeteg lemeztől megszabadultam nemrégiben, mert felismertem hogy ez egy ördögi kör. Sosincs vége sem kezdete. Ezért csak azt a pár lemezt tartottam meg, amit tényleg szívesen hallgatok (hallgatunk) itthon. Nem kell követni a példámat, csak jelzem, hogy van (illetve lehet) egy ilyen opció is -
remix78 #32959 Sziasztok!
Fel tudná valaki rakni a lehető legjobb minőségben a Simple D - Voyage minden verzióját?Sehonnan nem tudom letölteni minden kijött verziót.Előre is nagyon köszönöm! -
#32957 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Számomra a fórum: Segítség nyújtás és beszélgetés adott témáról.
Tudom nem szép dolog, hogy itt "cserélgetjük" a maxikat, de én ahogy anyagi helyzetem engedi, próbálom beszerezni, az itt kért maxikat!
Mondjuk azt bánom, hogy annak idején nem volt lehetőségem, ezeket a maxikat beszerezni, mert jó párat, hiába keresgélek ma már, nem találok eladót, vagy ha van, akkor meg "aranyáron".
-
wildhempjr #32954 Köszönöm szépen az Ámofutók maxi-t, nemsokára felrakom a maradék Náksi vs.Brunnert amim van még! -
#32952 Csak nálad ahogy mondod. Mert a valóságban náluk sokkal jobb pl. a
Club Gangsters
Cairo
Dance4Ever
Dj. Harmath
Dj. Lotters
Dj. Szatmári feat. Jucus
Dred
Double Deejays
Peat Jr. & Fernando
Rony
Yello Gas Station
...
és még reggelig sorolhatnám
Na basszus..kaptam volna a képembe, ha kihagyom
dj Dali barátomat
mint minden idők legjobb 90-es évek beli magyar dance előadóját -
#32951 -
#32950 Ámokfutók - Érted fáj (Maxi) -
#32949 ...Gyors utána néztem: Náksi és Döme Dee elkészítette a DJ Maci lemezt is rajta a Micimackóval :D
Gyerekek :) Beszabehu! Ki ne hagyjátok a sorból!!! :D
Ezt nem hiszem el :DD -
wildhempjr #32947 Köszi
A hold dala reloaded, közben Én is megtaláltam, nekem is megvolt, de ugyanaz a minőség mint neked, az Érted Fáj viszont érdekelne azt is feltöltheted, majd töltök fel még Náksi-t ma!!! -
#32946 Fel is töltöttem Neked a maxit.
Naksi vs. Brunner Feat. Marcie - Somewhere Over The Rainbow
Közben sikerült megszerezni az Érted Fáj maxit 320kbps-ben, a Hold Dala Reloaded maxit meg 128kbps-ben. -
wildhempjr #32945 Hát TNT-től Én csak azokat kerestem a második albumig, a többi utána lévő stílus váltás nem tetszett, szóval nekem nincs, Ámokfutók csak az albumok vannak meg, meg van egy Szomorú szamuráj dedikált bakelitem 1995-ből, de maxik nincsenek, ott még nem tartok, de nekem is kell, de nem mind nála is csak az első pár album ami jó volt és azok a maxik érdekelnek, de ebből sincs, a többi Náksi-t majd felrakom ami van, az átiratról nem tudok, de Tőlük is van dedikált bakelitem!
Amúgy a Somewhere over the rainbow-t felteheted, mert az valamiért kimaradt, annyira nem jött be, a Balaton, Az Én életem, nagyo-nagyon gyenge lett nem is méltó hozzájuk, a Somewhere over the raibow, meg Cosmic Gate-s lenyúlás szinte ugyan az csak a vokál a Cosmic Gate-nél jobb!
Na mindegy ha lesz valamid Ámokfutókból majd szólj az nekem is kell!!! -
#32944 A Sunshine 2003 maxit én is kerestem, meg is venném, de én nem találtam eladót :(
Viszont Te halottad a Budapest Száll Náksi szülinapjára átírt verzióját?
Ha jól emlékszem ez volt a szövege(kis részlet belőle):
(Lehet nem lesz pontos az idézés)
"Barátok közt az idő száll, oly sok év messze már, Happy Birthday Neked is kijár"
Fel a kezekkel és tapsolás, a tortából kis nassolás, ha hízol kicsit, Neked még az sem árt..."
Engem érdekel természetesen, minden ami Náksi Vs Brunner :)
Az OFFolásom után, témába illő kérés.
Amúgy láttam a kérésedet a TNT maxikat, esetleg ha valakinek ezek meglennének, akkor megköszönném :)
-Bele Vagyok Zúgva
-Bolond, Aki Sir...!
-Tiltott Perc
-Nem Jön Álom A Szememre
És Ámokfutók maxikat is keresnék:
- Meghalok Egy Csókodért!
- Bújj Mellém!
- Ne Sírj!
- Neked Adom
- A Szerelem Hajnalán
- Nem Akarok Sírni Többé Már
- Hiányzol
- A Hold Dala (Reload)
-
wildhempjr #32943 És az Influenza maxi is, ha kell valakinek írjatok és felrakom! -
wildhempjr #32942 Ja
Náksi vs Brunner - Mindennap várj!!! Ez is megvan, majd felrakom, ha kell, ez elég ritka!!! -
wildhempjr #32941 Náksi vs.Brunner - Soha Ne Mond (Maxi)
Náksi vs.Brunner - Sunshine 2003(Maxi)
Ezeket Én is keresem!!! Valaki??? -
wildhempjr #32940 A Budapest Száll-ból csak ez van, a remixek nem tetszenek
Náksi vs.Brunner - Budapest Száll (Official Padádé Mix)
http://www58.zippyshare.com/v/18546789/file.html -
wildhempjr #32939 Náksi vs Brunner - Gyere Velem
http://www58.zippyshare.com/v/92700094/file.html -
wildhempjr #32938 Bizony és Én a Promo-ból és Club-ból csináltam meg az Extended Promo-t! -
#32937 Te gondolat olvasó vagy, ez is hiányzott, köszönöm ezt is és a Nézz az ég felét is!
És benne van a Paradé promo verzió.
44 kamion, 300 dj és zenekar..., ebben a verzióban nagyon bejön a Csak 1 Nap!
Budapest Száll maxi is meg van esetleg? -
wildhempjr #32936 Náksi vs Brunner - Csak 1 Nap
http://www58.zippyshare.com/v/53560101/file.html -
wildhempjr #32935 Náksi vs.Brunner - Nézz az ég felé
http://www58.zippyshare.com/v/54386100/file.html -
#32934 Náksi Vs Brunner Maxikból ezek vannak meg Nekem:
Come On (Gyere Velem angol verzió), Parade 2005, Balaton, Hello, Az Én Életem(Ez CD-n) Somewhere Over The Rainbow(Promo CD-n), Somewhere Over The Rainbow (Clubbticket, Klubbingman, Axel Coon Remixekkel) Ez Bakeliten, Axel F.
Köszönöm hogy ilyen rendes vagy, amiért megosztod a 2 maxit! -
wildhempjr #32933 A Soha ne mond nekem is csak a radio mix van, a sunshine 2003, sincs sajna ez nekem is kellene a Gyere velem és a Nézz az ég felé megvan, bár a nézz az ég felé tudomásom szerint csak bakeliten jelent meg és parádé cd-én, Én nem tudom, hogy hivatalos maxi van e, de nekem az összes verzió megvan, azt majd felrakom a Gyere velem-mel együtt!!! -
#32932 Náksi vs. Brunner Feat. Myrtill - Gyere Velem
Náksi vs. Brunner Feat. Myrtill - Szállj
Náksi vs. Brunner - Nézz Az Ég Felé
Náksi vs. Brunner - Sunshine 2003
Ha ezekből valami meg lenne, akkor nagy örömet tudnál szerezni! :)
@allada67:
Én 3 verzióról tudok, van a radio, extended és a Balage main mix.
Ezek vannak a maxin rajta.
-
allada67 #32931 Igaz nem engem kérdeztél, Náksi vs. Brunner - Soha ne mond című száma
csak egy verzióban,és 192mp3-ban van meg.(3perc 15, ez a jó verzió.)
Nem is tudom maxiban is létezik-e,egy biztos,nálam az egyik legjobb magyar
italodance nóta,amit valaha itthon készítettek ebben a dance műfajban. -
allada67 #32930 Köszönöm én is,kíváncsi voltam a teljes maxikra. -
wildhempjr #32929 Mi kellene Náksi vs.Brunner-től??? -
wildhempjr #32928 Hatalmas RESPECT és KÖSZÖNÖM!!! -
#32927 A Kozmix maxikat is köszönöm!, esetleg Náksi Vs Brunner maxid is akad?