:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Régebben, bohó fiatal koromban, mikor még a szüleimmel laktam, volt egy saját építésű Quad405-ösöm, Orion HS500-al ami sajnos átalakított volt, de hallgatható...aztán lett HS282, meg pár kisebb... Persze akkor még CD a kanyarban sem, LP sosem érintett meg igazán... Maradt a deck, Aiwa AD-F260, Aiwa AD-R450, Teac V-480, volt elsőnek egy Unitra szörnyeteg, gyárilag kazettaajtó nélküli, full logic mechanika...
Aztán lett valami nagyon gagyi első CD lejátszó, kevés gyári lemezzel, az írás még gyerekcipőben, meg nem is nagyon vitte, a gyári meg drága... Aztán már kezdődött a számítógép, bár akkor még MP3-at DOS ablakban parancssorból csináltunk LameMP3-al és egy fél délután volt pár szám...
Aztán lett egy autó, abban egy Sony, aztán egy Kenwood fej, egy SinusLive és egy Goldstar erősítő, Philips (JBL koppincs) mély, Mac Audio 2.16 II elsőszett, aztán a mély Mac Audio Absolute 300. Jól szólt, szerettem, nagyot is szólt, azt is! :) Más nem lévén itt hallgathattam a zenéket... Fiat Uno + hifi
Aztán feleség, gyerek, munka...autó már másik, alap hifivel...gyereküléssel...
Otthon egy Kenwood házimozierősítő, a megmaradt HS282, és egy félkész mélynyomó a Philips, vagy a Mac wooferrel... félkész házi aktív 100W mélynyomó
Már szinte csak a laptopról megy a zene ezeken vagy fejhallgatón keresztül, ritkán teszek be CD-t. Vagy ami még ennél is durvább, MP3 FM transzmitteren keresztül persze csak háttérzenének... Régen nincs már időm arra, hogy odaüljek középre, becsukjam a szemem, hangerő fel és hajrá... :(
Meg van egy bulidobozom, Videoton 25cm.es mély és szedett-vedett SAL hangszórók, de jól szól... ez egy komolyabb buliláda, egy barátomnak készült
Üdv
Inhouse