40686
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• kaposi1
    Hali!

Activate - I Say What I Want (Extended A-Team Mix).flac (39.95 MB)
    Download
  • nandika22
    Hali!

Nincs valakinek kéznél losslessben az Activate - I say what i want (Ext. A-Team) ?
  • Inhouse
    Régebben, bohó fiatal koromban, mikor még a szüleimmel laktam, volt egy saját építésű Quad405-ösöm, Orion HS500-al ami sajnos átalakított volt, de hallgatható...aztán lett HS282, meg pár kisebb... Persze akkor még CD a kanyarban sem, LP sosem érintett meg igazán... Maradt a deck, Aiwa AD-F260, Aiwa AD-R450, Teac V-480, volt elsőnek egy Unitra szörnyeteg, gyárilag kazettaajtó nélküli, full logic mechanika...
    Aztán lett valami nagyon gagyi első CD lejátszó, kevés gyári lemezzel, az írás még gyerekcipőben, meg nem is nagyon vitte, a gyári meg drága... Aztán már kezdődött a számítógép, bár akkor még MP3-at DOS ablakban parancssorból csináltunk LameMP3-al és egy fél délután volt pár szám...
    Aztán lett egy autó, abban egy Sony, aztán egy Kenwood fej, egy SinusLive és egy Goldstar erősítő, Philips (JBL koppincs) mély, Mac Audio 2.16 II elsőszett, aztán a mély Mac Audio Absolute 300. Jól szólt, szerettem, nagyot is szólt, azt is! :) Más nem lévén itt hallgathattam a zenéket... Fiat Uno + hifi
    Aztán feleség, gyerek, munka...autó már másik, alap hifivel...gyereküléssel...
    Otthon egy Kenwood házimozierősítő, a megmaradt HS282, és egy félkész mélynyomó a Philips, vagy a Mac wooferrel... félkész házi aktív 100W mélynyomó
    Már szinte csak a laptopról megy a zene ezeken vagy fejhallgatón keresztül, ritkán teszek be CD-t. Vagy ami még ennél is durvább, MP3 FM transzmitteren keresztül persze csak háttérzenének... Régen nincs már időm arra, hogy odaüljek középre, becsukjam a szemem, hangerő fel és hajrá... :(
    Meg van egy bulidobozom, Videoton 25cm.es mély és szedett-vedett SAL hangszórók, de jól szól... ez egy komolyabb buliláda, egy barátomnak készült

Üdv
    Inhouse
  • kaposi1
    Én Yamaha, Pioneer, Technics dolgok között válogathatok annak függvényében hogy mit hallgatok éppen.

Bizony én is szoktam veszteségmentest konvertálni, de csak a telómra, ha éjszakánként melóban zenét hallgatok.
  • IMYke2.0.0.0
    Dél-Baranya, határvidék. (Én úgy csúfolom: a világvége. Sem térerő, sem internet.)
  • okiland
    "Jobb a sör has, mint a víz fej!"
  • okiland
    Köszi a válaszokat!!
  • zalrobto
    én iszok (néha)tegnap egy kis steffi le is csúszott
  • zalrobto
    szia
    én több mindenen hallgatok, egy 1998-as hifi(persze japán),2x30w -os hangfall de a lakásban bőven elég(még néha sok is ,mások szerint)

PC-mindig ,auto ha van nálam,telo,meg amiből még lehet zenét lejátszani
  • okiland
    Nem baj, Én sem iszom, csak a szám nagy!

Az ország mely részén laksz?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem csak a pálinka miatt (amúgy nem alkoholizálok), de jó lenne újra lejutni a Balatonhoz - rohadt régen jártam arra felé. :(
  • okiland
    Ha a Balcsi déli partján jársz, jelezd, megisszuk a páleszt!
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy segíthettem :)
  • okiland
    Basszus, meghajlok nagyságod előtt!

A kollégám 2 napja keresi, Én meg reggel óta.
    Már csak meg kell találnom, de így kicsit egyszerűbb lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj: Gung Ho (1986)

"When a Japanese automaker takes over a failed American auto plant, differences between American and Japanese work ethics threaten to close the plant.

The local auto plant in Hadleyville, Pennsylvania, which supplied most of the town's jobs, has been closed for nine months. Former foreman Hunt Stevenson (Michael Keaton) goes to Tokyo to try to convince the Assan Motors Corporation to reopen the plant. The Japanese company agrees, and upon their arrival in the U.S., they take advantage of the desperate work force to institute many changes. The workers are not permitted a union, are paid lower wages, are moved around within the factory so that each man learns every job, and are held to seemingly impossible standards of efficiency and quality. Adding to the strain in the relationship, the Americans also find humor in the demand that they do calisthenics as a group each morning, and that the Japanese executives eat their lunches with chopsticks and bathe together in the river near the factory. The workers also display a poor work ethic and lackadaisical attitude towards quality control."
  • IMYke2.0.0.0
    PC-n hallgatok zenét (5.1) - Windows 7 miatt a régi SoundBlaster 5.1-em kilőve, így az alaplapin (új hangkártyára mégsem lett pénz) - s ha tehetem, akkor LOSSLESS-ben, de MP3 miatt sem rohanok ki a világból.

Kevergetésekhez persze jobb a veszteségmentes.
  • okiland
    OFF!

Segítsetek megfejteni egy filmcímet.

A történet, amire emléxünk:

"Amerikai autógyárban játszódik. Az üzem a csőd szélére kerül, de jönnek a japánok, akik egy célt tűznek ki nekik. Vagy záros határidőn belül legyártanak x db autót, és akkor megvásárolják az üzemet, vagy ha nem sikerül végleg bezárják őket"

Nekünk James Belushi rémlett, de nem találtuk meg a filmjei között!

Egy "virtuális" pálinka a jutalma a megfejtőnek!!!
  • okiland
    Sziasztok!

Engedelmetekkel, és persze a segítségetekkel szeretnék végezni egy kis felmérést.
    Mivel mindenkinek meg van a véleménye a wav kontra mp3-ról, ezért kicsit kíváncsi lettem rá, ki milyen technikával hallgat zenét.
    Persze nem kell egyből bonyolult válaszadásra gondolni (gyártó, típuszám, teljesítmény stb) csak egy egyszerű válaszra gondoltam.

Ami engem illet, nem öltem több százezres tételt hi-fi cuccokba.
    Én álltalában autóban, mp3-on, és egy nem csúcstechnikás, de a maga kategóriájában nem is alap mikro hi-fin hallgatom. Ezért van több mp3-as anyagom is.
  • kaposi1
    "minket körülvevő zenélő cuccok"

Erre mit is mondhatnék?
    Ezzel nem igazán tudok azonosulni.
    Engem szerencsére olyan zenélő cuccok vesznek körül ahol már hallani a különbséget.
    De gondolom te ezekre az egybe épített "HI-FI tornyok", és társaira gondolsz.
  • Inhouse
    Tiszta Dr.Alban az eleje...

JK - My Radio (dance version)

• Inhouse
    Legyen akkor még itt a Future Breeze - Read My Lips klippje is:

• Inhouse
    Sajnos a mostanában minket körülvevő zenélő cuccok többsége nem mutatja meg a különbséget egy jó MP3 és egy wav (audioCD) között...bár ritka a jó minőségű MP3 sajnos...
    De igazából a mindennapi használatra megfelel. Persze veszteségmentesen a legjobb, abból még bármi lehet.
  • lifesgood
    Kocsi,telefon,lcd tv sajnos nem játsza le...és nem feltétlen csak gépen hallgatnám...
  • kaposi1
    Pontosítanám.
    Nem nem szabad , csak nem illik.
    Veszteségmentes anyagot vétek lebutítani mp3-ba.
    Ha csak nem olyan lejátszóval kell dolgozni ami képtelen a wav-ot lejátszani.
  • lifesgood
    Gyárit mért nem szabad??pont azt akarnám...
  • Inhouse
    Így már meg is van! Köszi!
  • Inhouse
    Ha valaki nem akar tömöríteni, csak wav-be leszedni, akkor van egy plugin a Total Commanderhez, nem track1.cda... látszik, hanem wav fájlok, lehet simán másolni. Mivel gyakorlatilag wav-ek vannak rajta, csak más a CD szerkezete, konvertálás nem történik...
  • zalrobto
    ha még nem találtad meg
    DJ Supreme - The Horns Of Jericho
  • Inhouse
    Szerintem a CDEX is jó, wave-nél és ép lemeznél tulajdonképpen mindegy. MP3-nál meg be lehet állítani a jobbakat, hogy melyik kódolót használja, LameMP3 legyen. Ami még jó, főleg mix, vagy koncert lemeznél (ahol egyben van az egész, nincs szünet) az Easy CDDA extractor, tud egyben levenni és CUE-t csinálni mellé. Egyedileg leszedett MP3-akkal nem lesz többé folyamatos semmilyen lejátszóval...
  • gyorgy74
    Én ezt használom Easy CD-DA Extractor de gyári lemezeket nem szabad mp3-ba tömöríteni! Nekem ez a véleményem!
  • Inhouse
    Köszi, 3 kivételével elraktam őket!
  • friendh2
    Exact Audio Copy nevű program .A beállítása egy kicsit körülményes ,de szerintem ez a legprofibb!
  • zalrobto
    FUTURE BEAT - POWER OF LOVE

letöltés
    a kedvencek a dancefloor verziók
  • lifesgood
    Te esetleg feltudnád tenni azt a cd-t??
    Amúgy melyik programmal lehet most a legjobb minőségben átrippelni a cd-t mp3-ba v wav-ba??
    A cd-exel már csináltam korábban,attól van jobb??
  • Inhouse
    Jé, ebből név alapján egyet sem ismerek...kíváncsi vagyok! Köszi!
  • Inhouse
    Megkeresem! Köszi!
  • zalrobto
    egy saját magam összeválogatott eurodance zenék
    9-WAV,1FLAC
    Track List
    [06:00] 01. - Dream Squad - Flow With The Fantasy
    [03:56] 02. - Dynamo - Vision Of Love
    [05:46] 03. - Ketty DB - You Can Take Me
    [04:41] 04. - Manuela - Stand Up
    [05:23] 05. - Nina - Dance The Night Away (Euro Mix)
    [06:41] 06. - Pentagon Spies - Lonely People
    [04:27] 07. - Spirit - Never Let Me Run
    [03:35] 08. - TF 99 - Everybody Love (Radio Mix)
    [05:05] 09. - Tina Washington - Love Me
    [03:43] 10. - Wallallah - Runaway From You
    KLIKK
  • zalrobto
    szia
    én inkább arra vágyok amit megbeszéltünk Barátom
  • zalrobto
    Dj supreme - The horns of Jericho megvan neked? mert pár hete feltettem FLAC formátumban egy válogatás albumról
  • zalrobto
    köszi