x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Chris 2000
    Co.Ro igazán de igazán ott volt Talessa-val... A Because the night volt az első amit megismertem tőle...

A DJ Company a Rhythm of love-al nyalta be magát nálam.

A Face II Face - Talán a Your livin your heart ez volt a címe annak a számnak, aminek a legvégét tudtam felvenni még a tini kívánságműsorból, mert addig keresgéltem a kazettákat. Nos ez 12 évvel ezelőtt volt, képzelhetitek mennyire nagy hatással volt rám a szám, mert még mindig tudom a címét... De sohasem volt meg nekem. Tehát aki felrakja az kap egy piros pontot!!!

Az intermission-nak sem olyan sok számát ismerem, és most hogy hallottam egy két régi számukat, szerintem nem is volt csak max két három igazán jó zenéjük... (Six days, Piece of my heart)

JK - azt hiszem fel is rakott egy számot vaalki már... Most nem jut eszembe a címe.

K-Da Cruz - Ott van nálam két számával a top-on... Energie, meg a love is Lifting me higher, ezek örök nagy kedvencek maradnak!

Major T-nek sem sok számát ismerek, nektek köszönhetem, hogy megvan az I can only, ez az egyik ami nagyon nagy, meg a Keep the frequentzy clear...

Public Art a River-el alkotott felejthetetlent...

Samira Maxx-el (Get away)

Stanley Foort, Texture, Unit, Unique II, ők is ott voltak néhány szám erejéig, amit ismerek tőlük!

A legnagyobb kedvenceim, számomra a leginkább rádióban is játszott zenék a legnagyobbaktól:

DJ Bobo, A Masterboy, ők akik mindent visznek...

CoRo meg Taleesa, Basic Elementy, Imperio (a régi) E-Type...

Sorolhatnám őket de úgyis ismeri őket mindenki...
    Számomra ők voltak a legjobbak!