40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Chris 2000 #1972 Ezer Köszönet!!!
-
dlajcsi #1971 Sziasztok!
Pazo köszi az Another Night verziókat. Ha nem nagy problem akkor légyszi rakd már fel még a "ragga II house mix-et" is erről a maxiról. Köszi. -
pazo #1970 a lemez túloldaláról :
culture beat - got to get itl ext album mix vinyl 93 6:38 320
csak ugy :
naughty by nature - o p p 1991 ultramix 6:41 bakelit 320 -
#1969 The free- Dance the night away
http://www.speedyshare.com/493896524.html -
#1968 Ez nem semmi mix! Még nem is hallottam!Köszi! -
pazo #1967 valaki , lécci :
legjobb minőségben meghallgatnám :
Mode No 4 - Zoby La Mouche ----vagy valami ilyesmi
-
pazo #1966 culture beat - got to get it raw deal mix 93 vinyl 5:32 bakelit 320 -
fiú14év #1965 Kozmix-Végsebesség[1995]..állati jól nyomatták -
Chris 2000 #1964 Valakinek megvan a The Free - Dance the night away c. száma? A múltkor valaki megemlékezett róla.
Nagyon helyesen cselekedett, egyik nagy kedvencem volt...
Sajna ez sincs meg, ezer köszönet érte, ha valaki felrakja!
-
pazo #1963 Ice Mc - Ok Corral 4:37 320
jó is ez..... -
pazo #1962 bobo...még mindig....
DJ Bobo - Celebrate 3:53 latin mix 320 bakelit -
MrSister #1961 Ne is idegesíts, így van ahogy írod!
Na 1997-2000-ig nem sok zenét kellett rögzíteni, legalábbis az eurodance szerelmeseinek... Boldog-boldogtalan ilyen stílusú zenéket gyártott vagy behúzta a kéziféket és tinci-tánci jaj de szép az ég biciklizős zenéket kezdett el gyártani... Gondolom tudjátok mire gondolok... -
Chris 2000 #1960 Basic Elements - I want you -
Chris 2000 #1959 És kanyarodjunk vissza kicsit Bobo-hoz:
DJ Bobo - There is a paradise -
Chris 2000 #1958 Amikor ezek kezdtek bejönni, akkor kezdtek kipusztulni az eurodance zenék:
Antiloop - In my mind -
Chris 2000 #1957 B.G. The Prince of rap - Can we get enough -
Chris 2000 #1956 Shaun Baker - On a helium trip -
pazo #1955 Norbi1971 nek :
Bocs,hogy téged zavarlak,de te voltál legfelül!
Most regiszráltam,de nem jelennek meg az üzeneteim.Miért?
Kérlek segíts,ha tudsz!
Egyébként Girly-Working girl c.számot keresem már ezer éve.
válasz erre :
24 óra múlva tudsz csak irni a fórumba, addig csak olvasni tudod.....
a regisztrálástól számítva persze.....
a zene nincs meg......
ha jössz akkor hozzál zenét.....mármint a fórumra.....
pazo -
Chris 2000 #1954 Húúúúúúúúú... Ez a Bobo taccsra vágott!!!
NAGYONJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! -
Chris 2000 #1953 Állat kis verzsönök... -
pazo #1952 Valakinek tartoztam vele :
McSar & the Real McCoy - Another Night 93 black belt mix 6:10 maxi cd 320
McSar & the Real McCoy - Another Night 93 nightmare mix 5:20 maxi cd 320 -
pazo #1951 DJ Bobo - Celebrate 1998 planet electric mix 5:33 320 bakelit -
MrSister #1950 Hát igen, azok a régi szééééééép idők! Amikor még örülni tudott az ember az új válogatásoknak és megbecsülte a zenét.
Egy dupla válogatáson nem egy jó szám volt és ami elsőre nem tetszett az majd megtetszett tizedjére. Volt időnk áthallgatni és megismerni a zenéket. Fejből tudtam melyik szám hol van. Havonta 3-4 válogatás jelent meg(Maxi Dance Sensation, Dance Mission, Formel Eins, Super Dance, stb.)igaz nem is nagyon futotta többre a zsebpénzből.
Tisztán emlékszem amikor fatherral felmentem Budapestre (a kis falusi csávó) és megvettem a megyénkben akkor még nem kapható Formel Eins-Smash hits-et! Amikor meghallottam DJ Bobo-Somebody dance with me című számát teljesen kész voltam! Aztán pedig jöttek sorban a gigasztárok, az istenek: 2B. On The 4th Floor, La Bouche, Maxx, Imperio, Cappella, E-Rotic, Pharao, Ice Mc, Twenty For Seven, E-Type, stb.
Nem is beszélve a szinte csak maxi-n megjelenő előadókról, melyek beszerzéséhez errefelé azért már "kapcsolatok" kellettek: Kikka, B-Cap, Morgana, Da Blitz, Nina, Jesse Lee Davis, stb.
Istenem ez a 94-95-ös év volt a kirány!
Akkor még nem jött heti 100 GB 1000 Ft-ért amit a Pityu "szippantott" le az apja céges gépén (ingyé!). Most jön és persze nem mondom, hogy rossz. Ennyi zenét ugyanis képtelenség lenne eredetiben megvásárolni. Én azért törekszem rá, evvel tisztelegve a művész produktuma előtt.
De akkor is azok a régi szééééééép idők és zenék jobbak voltak! Akkor még örült és megbecsülte a zenészek munkáját az ember. Csak az idő szépíti meg ezeket a zenéket? NEM! Mert a mai napig, ha beteszek egy-egy régi maxi-t ugyanolyan örömet okoz, mint régen... Mr.Sister come to bed and don't have sex with your ex... -
Chris 2000 #1949 Basic Elements - How to come close to U -
Chris 2000 #1948 Szívesen! -
adriika #1947 köszi Chris!!!!!!!!!! -
Chris 2000 #1946 Basic Elements - Megamix (Eurodance) -
Chris 2000 #1945 Kicsit gyakorlom a szmájlikat...
-
Chris 2000 #1944 -
Chris 2000 #1943 Antares - Ride on a meteorite -
adriika #1942 Antares - Ride on a meteorite
Ha valakinek megvan jó minőségben légyszi ossza meg velem!
Előre is köszi -
Chris 2000 #1941 Köszi szépen!!! -
pazo #1940 valami furmány miatt sehova nem tudok feltölteni, feladom most, majd bepotolom..... -
MrSister #1939 Nekem van pár darab, majd készítek róluk egy teljes listát.
Pl. E-Rotic, Decadance, Culture Beat, Clock, Cappella, 2 Unlimited, Usura, stb. -
pazo #1938 Mega extra brutal premier!!!
Találtamegy olyan DJ Bobo bakelit maxit amiröl nemis tudtam, hogy megvan nekem.
Celebrate 1998
Egy nylonban2 lemez volt, és mivel egyforma fehér amolyanpromos a borítója 6 éve felse tünt.
Original mint állat ,a papir alig tudtam lehuzni róla annyira uralkodott a vákum rajta.
Most látott elöször tüt, vanrajta egy annyira állat verzió hogy.....leirhatatlan....15 percenbelül jön...... -
dlajcsi #1937 Sziasztok!
Köszi pazo a speedyshare is jó lesz a #1825-ös zenéknek. Mindíg elfelejtem kérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó maxi CD-je az ilyen zenékből. Mármint a 90-es évek eurodance zenéiből. Vagy ha valaki tud egy biztos beszerzési forrást, akkor kérem irja meg. Köszi.
Ezt valaki korrábban kereste itt ha jól emlékszem:
Mondd Te KARLO - Várj (Itt van a nyár) [radio edit] -
pazo #1936 DJ Bobo lesz ma még igérem csak leküldött a nejem tojásért meg mazsoláért, madártejet akar gyártani ipari mennyiségben.... -
pazo #1935 Szenvedni kell vele idönként, de van némi filingje, ugye.......
-
#1934 Ez a baj a bakelittal pazo,hogy megkell várni,nem 10 másodperces rip mint 1 CD-nél vazze!
De a minőség kárpotól :) -
pazo #1933 na mára lassan abbafejezem, nincs több lemezt bedigizni kedvem, remélem a sok-sok ritkább - jobbára csak bakeliten fellelhetö - verzió okozott egyeseknek némi örömet.
DJ Bobo - Where Is Your Love 1998 central seven remix 4:41 320 bakelit