:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Chris 2000 #1906 Hogyne emlékeznénk? Cool...
Annak idején nem voltak annyira elterjedve a kisebb kereskedelmi rádiók, ráadásul amik voltak egy egy nagyobb városban azok gyakorlatilag 20-30 Km távolságból voltak igazán jól foghatók. Ja és azokban sokkalta inkább mentek az akkoriban divatos zenék, mint az eurodance, muzsikák...
Emlékszem, ezek a kis rádiók kb. 2-3 hétig éjjel nappal nyomták a műsort, majd utána nemtom mi okból megszűntek, és két hét múlva megjelent egy teljesen más nevű rádió az éterben...
Sosem felejtem el, azt, hogy hogyan próbálkoztam azzal, hogy befogjam ezeket a rádiókat:
áthangoltattam a kis kétkazettás international-magnómat, kivezettem egy vezetéket az antennarészéből, amit a űTV antennára rányomattam, és az volt a kedvenc időtöltésem, hogy keresgettem, milyen új rádiók tűnnek fel...
Én Hajdúböszörményi vagyok, itt a Debreceni kisrádiókat akkor még nagyon gyengén lehetett fogni. Nem is nagyon ismerték sokan, az akkor induló city, universum, rádio top, liceum rádiót...stb.
Miskolcról jött a nonstop, ami erősebb volt mindnél, mert ugye 80 Km-ről jött, mégis tiszta időben akár Stereo-ban hallgathattam...
Az délelőtt 10-től asszem este 10-ig szólt, este 10-től meg már nem emlékszem volt egy másik nevű miskolci rádió (tán party rádió?) amit idővel a T-Rádió követett...
Aki a környéken lakik, az tudja, hogy a T-top 20 volt az etalon műsor...
96 környékén, húúúú de jó volt...
Elkapott a nosztalgia-hullám...
Üdv, Chris