40693

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Phil Stanley #1897 A tini kívánságműsor tényleg klasszikus volt, ám amit még jobban szerettem és sokkal frissebb volt:
Pillantás az európai diszkókba - Haluska Imre (Na, erre emlékszik még vki?. Petőfi rádióban ment elég későn 21-22 óra körül.)
Horvát testvéreink pedig egészen fényévekkel jártak előttünk:
Vecsernij Disco Dance Program (Pentek)
Disco Focus (Szombat)
Disco Box (vasárnap)
Szóval egész hétvégén ment az euro/italodance Dragan Lenarttal. :) Ő még a mai napig is nyomja, de már nem az igazi. -
Captain hollywood project, ace of base, loft, e-type, k’da cruz (new high energy), pharao, mr. Persident, mind mind nagyon sok dance zenéket alkottak, de nem szabad megfeledkezni a magyar Soho Party-ról sem. Náksi Attila is megmozgatta a fiatalokat. És nem utosó sorban 93-ban a RAPULŐK is. Talán mindannyian emlékeztek erre: „cica, baba, pipi, csibe, csajszli, liba, szivi, bige, mindegy hogyan nevezed, vagy magázod, vagy tegezed, de belőle csak egy van, ő a number one.”
Emlékeztek erre?
Bocsi, csak kezdenek derengeni a régi jobbnál jobb emlékek.
-
pazo #1895 oké, majd próbálkozom de oda meg én nem mindig tudok tolni felfelé, a speedyshare nem jó??
keresem ezt, valakinek 320ba legalább
Lady Violet - Inside To Outside 2000
-
„Long time ago” A 90-es évek közepén biztosan ti is hallgattátok a dj service-t. Kovács nagyember Lászlóval, Suri Imrével – juventus rádio szombat este DJ SERVICE.
Mindig ott álltam a music center mellett, és arra vártam, mikor tudom megörökíteni az új slágerek egy részét. (mivel sosem játszották le végig a számokat) Az akkori deck-es megoldás nekem nagyon jónak tűnt. Sokáig bűvészkedtem, hogy a felvétel után lehalkítva, de meg legyenek ezek a slágerek. Itt hallottam az activate (sav eme), vagy B. G the prince of rap (take me) című számát, de ice mc-t, dj bobo-t, masterboy-t, la bouche-t, corona-t, imperiot- maxx-t fun factory-tés még nagyon sok dance zenét. Örömmel gondolok vissza én is azokra az időkre. Mégegyszer is szeretném megköszönni a segítségeteket.
-
Köszönöm! -
dlajcsi #1892 Sziasztok!
Mint mindíg, most is időhiányban szenvedek. De azért követem az eseményeket. Szuper lett ez a topic, köszönhetően nektek.
Egyik "új tagunk" keresett egy zenét. Remélem erre gondoltál fine2006
B.G. The Prince Of Rap - Take Me Through The Night (extended version)
Pazo!
a #1825-ös zenéket nem raknád fel a sendspace-re, hogy le tudjam tölteni? Vagy valaki akinek sikerült a letöltés. Köszi. -
pazo #1891 DJ Bobo - Let The Dream Come True 5:47 luke's mix 320
.....másik nagy kedvencem.... -
pazo #1890 DJ Bobo - Take Control 5:57 instrumental 320
...csak hogy kerüljön fel zene is..... -
konyi #1889 Én is állandó hallgatója voltam a Tini kívánságműsornak, azóta sem hallottam hasonló műsort. Elég volt ezt a műsort hallgatnom, és szinte mindent ismertem, és szinte minden meg is volt, még kérni se kellett. Ráadásul hetekkel a megjelenés elött már le is játszották a dalokat, mindezt teljes egészében, magnósoknak
Kiegészítésűl még néztem az MTV Europe - ot, mert még akkoriban játszottak dance zenéket, aztán jött a német Viva , ahol eleve főként eurodance ment
Aztán eljött 1996 februárja, és a fekete csütörtök, amikor is a MR anyagi okokra hivatkozva megszüntette a kívánságműsort.
Akkoriban még alig volt, ami ne tetszett volna, ma pedig sajnos pont fordítva!
A kazetták azóta is megvannak, a legnagyobb részük persze megvan már cd - ken, de sajnos azóta is akad jó néhány, ami még hiányzik a gyűjteményemből, mert elég ritkaságok.
Csak azokat a fiatalokat sajnálom, akik a mostani "zenén" nőnek fel, biztos tíz év múlva már emlékezni sem fognak arra, hogy mit hallgattak annak idején!
Persze tisztelet a kívételnek, idébb-odébb azért akad 1-1 dalocska, ami jó, és persze ez csak a saját véleményem -
pazo #1888 Hali
Látom "ráizgult" a csapat dj bobo-ra
jön....jö....jön...holnap dj bobo koncert élmény 94-böl.... -
MrSister #1887 Látjátok emberek! Az ilyen sztoriktól lesz igazi egy fórum! Nem azért, mert csöpögős és ha elolvasom már nem kell anyámtól lenyúlnom a legújabb Tiffany-t(Így írják?) , hanem mert így jobban összekovácsolódik a team. Többet megtudunk a másikról és vele együtt újraéljük a kis emlékeinket. Egy fórumnak véleményem szerint nem csak arról kell szólnia, hogy nekem ez kell, nekem azt rakjátok fel, stb.
Úgyhogy ha nem fütyültök ki honap én is nosztalgiázom egy kicsikét... Most vissza a jelenbe és irány a fürdőszoba... Pá! -
Chris 2000 #1886 Emlékszem még anno annak idején átköltöztünk az új lakásunkba, ahol saját szobám lett. Volt egy kis kétkazettás magnóm, azzal hallgattam akkoriban a dance zenéket, de sajnos csak a rádióban tudtam, viszont mindig is érdekelt a téma, nagy zenemágus voltam, én ismertem a legtöbb zenét minden ismerősöm között. (Pedig még így is elég csekély anyagot hallottam...)
Akkoriban még 6. osztályos voltam... Hja milyen régen volt...
Állandóan a Danubius tini kívánságműsorát hallgattam, ami legelőször péntek este volt tán 8 és 9 között, majd áttették csütörtökre 7 és 9 közé... Nagyon imádtam azt a műsort, volt magnósblock is, onnan vettem fel a külömböző számokat, leginkább az eurodance zenéket!
Még emlékszem, mikor volt egy interjú DJ Boboval, (Ez valamikor '94 legelején vagy inkább '93 végén lehetett. Még azt sem tudtam ki ő. Az első szám amit megismertem tőle a Take Control volt, ami egyből belopta a szívembe magát. Majd lassan nagyon megkedveltem ezt az előadót...
A tini kívánságműsor egy régi emlék, ott hallottam először az igazán nagy kedvenceimet...
Maxx - Get away, A decadance mindkét számát (amire azt hittem Imperio...) Ice Mc - Take away...stb.
Ma már nincsenek ilyen színvonalas zenei műsorok...
Kár...
Bár lehet, hogy színvonalas műsorok ugyan vannak, de olyan zenék, az a feeling, már nincs meg...
-
busmanneo #1885 Hát ja!
Egy Maxi=egy jó szám..... -
MrSister #1884 Ja! Végülis a There's a party úgy üt ahogy van!
Ha manapság is ennyi jó zene lenne egy albumon...
A Secrets of love többszöri meghallgatás után nekem is megtetszett, de egy-két dinamikus, pörgős mix-et is tehettek volna a maxi-ra. -
MrSister #1883 A Take me through the night-ra gondolsz?
Csak Radio Version-ban van, de ha meglesz maxi-n majd gondolok rád... -
busmanneo #1882 Hali!
Átnéztem a szomszédból
Nagyon tetszik ez a szám
Dj Bobo and Sandra - Secrets of love (radio version)
http://www.speedyshare.com/610894340.html -
adriika #1881 itt a link is http://www.speedyshare.com/708791260.html -
adriika #1880 még egy favorit:
Snap - Rhytm is a dancer '92 (original radio edit) -
adriika #1879 http://www.speedyshare.com/205329491.html
Samira - When I look into your eyes (1994) -
adriika #1878 most lehet hülyeséget kérdezek, de hogy tudok ide a legegyszerűbben zenét felrakni? -
Chris 2000 #1877 Ofra Haza - Show me -
Chris 2000 #1876
Nekem meg ez tetszett, de piszkosul Bobo bácsitól:
DJ Bobo - What about the broken heart
Egyetértek, az első két albuma volt igazán jó, nekem a Let the Dream come true, meg a fenti szám volt talán a legnagyobb kedvencem tőle... -
Mégegyszer szeretném megkérdezni.Valakinek megvan a B. G. the prince of rap - a take me című szám???
Ha igen ossza meg velünk. Csak a maxi változat érdekel. Köszönöm előre is. -
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az én szerény vélményem is hasonló MrSisteréhez. A két album nagyszerűre sikeredett, de a többi nagylemeze nem lett olyan jó. Igaz akad egy két jó szám is rajtuk, de a 13 nagylemez közül az első kettő az igazi. -
MrSister #1873 Szerintem ez DJ Bobo legnagyobb zenéje, nem is értem miért nem hozták ki maxi-n:
DJ Bobo-Deep in the jungle(Album Version)
Nem akarom szegény Bobo-t bántani, de aki itt igazán tapsot érdemel az: Axel Breitung.
Azt sem értem, hogy a There's a party után kinek gyártotta a dalait, de finoman fogalmazva is erőtlenek az előző két album dalaihoz képest. Persze ez csak egy egyszerű gyűjtő magánvéleménye... Úgyhogy dönghet a Deep in the jungle! -
Chris 2000 #1872 Igen nagyon jó, én meg ezt hallgattam délelőtt egy kicsit... Pont a DJ Zard Mix Vol 2. ment rajta...
Üdv, Chris -
A www.euro-power.net radió csak délután 15:00-tól indul. A track lista alapján nagyon jó zenék vannak. Köszi Chris2000!
Remélem a www.di.fm is bejön valakinek. -
Helló !!!
Remélem tetszeni fog :
Dj Bobo - Take Controll ( Club Dance Mix) -
Chris 2000 #1869 Rob'n Raz - In command -
Chris 2000 #1868 U96 - Love sees no colour -
Chris 2000 #1867 Sziasztok!
Van egy másik nagyon de nagyon jó internetes eurodance rádió:
www.euro-power.net
Frankó nagyon!!!
-
Visszatérve a www.di.fm rádióra.
Aki jelenleg internet közelben van most egy eurodance mix vol2-es egyveleget hallgathat.
Legallábbis a playlist szerint.
-
Dj Bobo első albuma fegetegesre sikeredett. Ahogy láttam a 94-es koncertjegyet, egyből eszembe jutottak a régi kedvenc slágerek. (sombody dance with me, everbody, keep on dancing, stb.)
Szerintem aki ismerte eurodance zenéit, biztosan szeretne belőle egy ízelítőt kapni. Én mindenképpen örülnék neki. -
Apropó! Valakinek megvan a B. G. the prince of rap - a take me című szám.
Csak a maxi változat érdekel. Köszönöm előre is. -
pazo #1863 DJ BOBO első -- igen igen első - magyarországi koncertjegye megtekinthető itt.
saját tulajdonú dj bobo koncertjegy
1994. július 21-én volt Kaposváron.
Ha igénylítek adok a napokban róla egy kis emlékezést, jó volt.... -
Nem érdemes foglalkozni ezzel az agyilag zokni emberrel.
Tény, hogy nem a 90-es évek csapatába való.
Ismerős valakinek Mr. JOHN. Szintén a 90-es évek zenéjében játszott szerepet, de nem nagyon ismerem. Az egyik internetes rádióban hallottam már többször is.
Biztosan ismeritek, de ha valaki mégsem. Itt a neve: www.di.fm
Jó részt a 90-es évek mixeit zenéit játsszák, de napjaink zenéit is hallhatók. Igazi eurodance slágerek hallhatók.
-
MrSister #1861 Ne bántsásot már "szegény" fiftiszentes-két!
Nem veszitek észre, hogy ez a majom egy genetikai csoda! Hát ír! Igaz nem túl helyesen, de azért van még remény... Talán egy kicsivel több banán ösznönzőleg hatna rá... -
MrSister #1860 Ha gondolod a 12. harangszó után szabad vagyok... -
Igen az tuti a 80 as évekre is bepiszkitott de ott lekaptátok a 10 körméröl! De a lényeg ha valakinek nem volt gyerek szobálya akkor nem feltétlen kell tudatni a nyagyvilággal! Hát nem! -
Agyilag, teljesen zokni a gyerek, sőt normál ésszel gondolkodva súlyos beteg a kis faszkalap!
Szasz fiftibuzika....