x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• konyi
    Én is állandó hallgatója voltam a Tini kívánságműsornak, azóta sem hallottam hasonló műsort. Elég volt ezt a műsort hallgatnom, és szinte mindent ismertem, és szinte minden meg is volt, még kérni se kellett. Ráadásul hetekkel a megjelenés elött már le is játszották a dalokat, mindezt teljes egészében, magnósoknak

Kiegészítésűl még néztem az MTV Europe - ot, mert még akkoriban játszottak dance zenéket, aztán jött a német Viva , ahol eleve főként eurodance ment

Aztán eljött 1996 februárja, és a fekete csütörtök, amikor is a MR anyagi okokra hivatkozva megszüntette a kívánságműsort.

Akkoriban még alig volt, ami ne tetszett volna, ma pedig sajnos pont fordítva!

A kazetták azóta is megvannak, a legnagyobb részük persze megvan már cd - ken, de sajnos azóta is akad jó néhány, ami még hiányzik a gyűjteményemből, mert elég ritkaságok.

Csak azokat a fiatalokat sajnálom, akik a mostani "zenén" nőnek fel, biztos tíz év múlva már emlékezni sem fognak arra, hogy mit hallgattak annak idején!

Persze tisztelet a kívételnek, idébb-odébb azért akad 1-1 dalocska, ami jó, és persze ez csak a saját véleményem