x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Chris 2000
    Emlékszem még anno annak idején átköltöztünk az új lakásunkba, ahol saját szobám lett. Volt egy kis kétkazettás magnóm, azzal hallgattam akkoriban a dance zenéket, de sajnos csak a rádióban tudtam, viszont mindig is érdekelt a téma, nagy zenemágus voltam, én ismertem a legtöbb zenét minden ismerősöm között. (Pedig még így is elég csekély anyagot hallottam...)

Akkoriban még 6. osztályos voltam... Hja milyen régen volt...

Állandóan a Danubius tini kívánságműsorát hallgattam, ami legelőször péntek este volt tán 8 és 9 között, majd áttették csütörtökre 7 és 9 közé... Nagyon imádtam azt a műsort, volt magnósblock is, onnan vettem fel a külömböző számokat, leginkább az eurodance zenéket!

Még emlékszem, mikor volt egy interjú DJ Boboval, (Ez valamikor '94 legelején vagy inkább '93 végén lehetett. Még azt sem tudtam ki ő. Az első szám amit megismertem tőle a Take Control volt, ami egyből belopta a szívembe magát. Majd lassan nagyon megkedveltem ezt az előadót...

A tini kívánságműsor egy régi emlék, ott hallottam először az igazán nagy kedvenceimet...

Maxx - Get away, A decadance mindkét számát (amire azt hittem Imperio...) Ice Mc - Take away...stb.

Ma már nincsenek ilyen színvonalas zenei műsorok...

Kár...

Bár lehet, hogy színvonalas műsorok ugyan vannak, de olyan zenék, az a feeling, már nincs meg...