:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
sultan71 #11837 Hello mindenkinek,
Nagyon jo a tema, igy most nekem is megerett egy vegre ertelmesnek hitt hozzaszolas.
En szemely szerint azon zenegyujtok koze sorolom magam, akik nem szegyellik, hogy eppen orosz oldalrol, vagy barmilyen mas internetes forrasbol szerzik be a regota ahitott zenek nagy reszet. Szerencsere egyre tobb oldalon preferaljak a "lossless" formatumot, igy az mp3-ak szepen lassan cserelodnek lefele (ha valakit erdekel, itt pl. egesz jo eurodance zeneket talal arra a hulladek ifolder-re feltoltve). Azzal teljesen egyetertek, ha valaki a tobbezer Ft-os szerzemenyet nem osztja meg rogton a vilaggal, en sem tennnem, mint ahogy nem is teszem. Azt viszont nem hiszem el, hogy olyan onzetlen gyujto van a vilagon, aki a dragan (nehezen) beszerzett ritkasagat azonnal vilagga kurtoli, csak hogy masnak is jo legyen...
En szivesen segitek, ha olyan kerest latok, ami nekem megvan es meg senki nem rakta fel, mivel ekem is "konnyen jott", miert ne mehetne konnyen??
Sok jo zenet kaptam ettol a forumtol, ugy erzem megerdemli a viszonzast a csapat, megha ritkan is nyilik ra lehetosegem.
Ezzel a hsz-szel semmire nem celoztam, senkit nem allt szandekomban megbantani, pusztan a "szigoru maganvelemenyemet" mondtam el annak tudataban, hogy ez a szlogen mar le van vedve, igy az YMIke-nek jaro jogdijat privatban mp3-ban kuldom... :-)