40689
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Storung
    Üdv!

Az azért mindenképpen vicces, hogy már itt is a minőség miatt púposkodnak. Ez eddig a 80-as topic sajátossága volt és a magam részéről értékelném ha az is maradna. Az, hogy kinek milyen minőségben van meg az adott muzsika teljesen lényegtelen akkor, amikor egyedül ö hajlandó felrakni, miközben másnak esetleg ott pihen jobb minőségben...Fikázni mindig sokkal egyszerűbb, mint pl. 224-es mp3-at gyártani, bár időben ez valószínűleg nagyjából ugyanannyi. A linkeléssel csak annyi a baj, hogy sokszor nem ellenőrzött minőség, de vagyok annyira karos gyerek, hogy túlteszem rajta magam. Ha pedig nincs jobb mint az adott (esetleg valóban silány) minőség, akkor nincs mit tenni, annak kell örülni ami van, amíg nincs jobb. A magam részéről kizárólag köszönettel tartozom a feltöltőknek, sok régen keresett muzsikát kaptam tőlük. A háttérzajt és az arcoskodást pedig erősen szűröm. Ez is egy magánvélemény, részemről a téma lezárva. A továbbiakban egyetlen ezzel kapcsolatos megjegyzésre sem reagálok. Bocs a sok betűért...
  • MrSister
    Mindenkinek köszönöm szépen az értékes és érdekes véleményeket. Régen volt már ennyi karakter két download link között!
  • kaposi1
    Én ennek az egésznek nagyon nem örülök.
  • pulykatoll
    Üdv Mike!

Igazad van cimbora mint mindig,úgy döntöttem nincs több jelszó és feltöltés...csá

• Diszkókirálynő
    Sziasztok!

Én nagyon szeretek másoknak segíteni alapból ilyen vagyok :)
    Így vagyok a zenekéréssel is. Mivel kezdő vagyok a pályán nem rendelkezem még sok 320-as zenével, meg waw egyáltalán nincs, nemrég tudtam meg hogy ilyan is van :)
    Én is sok zenét kértem és kaptam meg tőletek aminek nagyon örülök a mai napig is, mert hiába van net nem biztos hogy megtaláltam volna, vagy fogalmam sem volt ki az előadó vagy cím.
    Nagyon király ez az oldal!!!!
    Én szeretek adni és kapni is, bárkinek segítek ha tudok!!!
    Ha csak nekem lenne meg egy zenei ritkaság habozás nélkül feldobnám én ilyen vagyok :) Mindenki úgy tesz ahogy akar! Jó csapat van itt!!!
  • nandika22
    Köszönöm, ez gyors volt!
  • Storung
    Üdv!

Orange Blue - If you wanna be (Happy Vocal) 224 kbps
  • nandika22
    Ezt keresem! Orange Blue - If You Wanna Be (My Only).
  • upet
    Mindig a kisbetűs részekben van a lényeg.
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan, jól látod. A hozzászólásaim végére mindig odapasszol az aláírásom is.
  • upet
    "Mindegyik silány, szar, tömegtermék."
    "több, mint selejttermelés..."

Ez csak "Szigorúan magánvélemény"
  • upet
    HI!

és attól még a saját eredeti cd-d megmarad, hol a gond evvel másoknak?
  • IMYke2.0.0.0
    WAV-ben én sem tudnék feltölteni - könyvtár átka - és még az MP3-ak felcsenése sem egyszeű dolog...
    Annak idején, TLAN-os [egyetemi koli] időszakomban komplett CD-ket paszsoltam át neten havernak... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ettől függetlenül, én nem szoktam mások linkelgetéseivel tollászkodni, s nem is szeretem. Amikor kéréseknek igyekszem segíteni, akkor - úgy vélem - egészen természetes, hogy a netet veszem elő, ha nekem nincs meg az adott zene.
    A kérések 90%-a pedig olyan zenei rétegre vonatkozik, ami engem nem nagyon izgat - én 1995-ig [ritkán azon túl] szoktam zenéket keresni, s a 2000-es évekből alig van pár komplett albumom, vagy válogatásom. Mindegyik silány, szar, tömegtermék.
    Az, ami a mai "zeneiparban" megy, több, mint selejttermelés...
    Előhozhatnám a sufni remixek témájától kezdve a más zenei alapokkal hivatalosan visszaélő "nagy" zenészek sorát, de meddő vita kerekedne belőle... ezenfelül, néhány remixet én is elkészítettem már, úgyhogy szinte "bagoly, mondaná verébnek" - igaz, én nem is dobom a netre úgy, hogy "DJ i2k... XYZ (YXZ verzió)"...

• kaposi1
    Csak annyi tennék hozzá.
    Nekem is sok lemezem van eredetiben.
    Ha kérnek valamit szívesen feltöltöm, de mivel lassú a feltöltésem ezért nem wav-ban.Egy wav feltöltése ami általában 50-60ezer KB, nekem irtó lassan menne fel.De ha már egyszer elhatározom hogy segítek valakinek és megvan eredetiben ,semmiképp sem megyek 320-as minőség alá.
    Akkor inkább meg sem szólalok mintha nekem se lenne meg.
    Ezt most épp kérte valaki wav-ban.
    Chicco - Up & Down wav
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, a nevére rosszul emlékeztem, mindegy.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem vannak olyan ritkaságaim, melyeket simán személyes ismerőseimnek átadtam - érdeklődési körünk azonos volt.
    Az internet "kéregető" társadalmában ahhoz nagyon komoly "ismeretség" kellene, hogy az akkoriban 6-8 ezer Ft-os albumokat és 9-10 ezer Ft-os [3 és 4 CD-s] Trance és Italo válogatásaimat lerippelve átpasszoljam.
    Van olyan Maxi Dance Sensation válogatásom, amit 1989-ban vettem meg a németországi Schwerin-ben... na, az már nem is kapható sehol, csak szaros MP3-ban.
    Erről beszélek
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

EURODANCE COLLECTION 1990 - 2002

http://clubmusic.in/dance/9189-eurodance-collection-1990-2002.html
  • MrSister
    Tudom, hogy nem nekem szólt a kommented, avval a részével nem is óhajtok foglalkozni. Azt megoldja a Pulykatoll. Viszont ez a "zeneféltés" szerintem érdekes téma...
    Azt is tudom, hogy itt a legmenőbb az, aki lopott linkekkel "feszít", a második legmenőbb pedig az, aki valamit kér. Akinek valamiről véleményeme van, az pedig az utolsó lamer ill. éppen megtűrt személy. Úgyhogy a lamer szerepét magamra vállalva a zeneféltés témáról röviden, csak pár szóban... Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy az átlinkelők zöme csupa aranyszívű félisten. Kíváncsi lennék, ha ők is drága pénzért vásárolnák a ritka, mások által keresett zenéket - mint páran eme szép világban-, akkor is ilyen adakozóak lennének? Vakon dobálnák a net-re a 10-20 ezer forintos új szerzeményeiket? Kétlem...
    Szerintetek hogy van ez?
  • MrSister
    Sultánok sultánja! Te élsz? Juhéééj!
    Hát igen, tényleg szar dolog lesz öreg korunkra megsüketülni. Úgyhogy én úgy tervezem, hogy 60 éves koromban áttérek a numizmatikára...
    Megjegyzem sokan úgy gondolják, hogy az euro/italo dance 1997 körül örök álomra szenderült, pedig ha tudnák...
  • sultan71
    Baratom, hogy ez mekkora zene!!!!!!
    Csak tudnam, hogy honnan a fenebol szerzel ilyen dalokat...???
    Nagyon nagy koszonet erte!

Ezert minimum egy ilyen jar cserebe, bar meg lennek lepodve, ha pont ez nem lenne meg...
  • Italo carlos

Szia!

nagyon szépen köszönöm!

• Csucsu2030
    Itt a jó Link: http://rapidshare.com/files/161773569/Tommie_Jenkins_-_Let_Me_Be_Your_Love__1995_.rar

Sorry mégegyszer!
  • Csucsu2030
    Bocs ez egy rossz link volt. Máris javítom.
  • Csucsu2030
    Hali!

Igaz nem saját feltöltés de ez az.

Tommie Jenkins - Let Me Be Your Love (1995) [192 kbps]

01. Let Me Be Your Love (Radio Edit) (3:17)
    02. Let Me Be Your Love (FM House Edit) (3:49)
    03. Let Me Be Your Love (Steve Baltes Club Mix) (5:56)
    04. Let Me Be Your Love (Steve Baltes House Mix) (4:45)
    05. Let Me Be Your Love (Dance Edit) (6:00)
    06. Let Me Be Your Love (Factory House Edit) (5:23)
    07. Let Me Be Your Love (Factory Team Remix) (5:52)

RAPID letöltés lesz
  • Italo carlos

Nagyon megköszönönném ha valaki tudna segíteni...

L.E.V.E.L.-FALL IN LOVE
    TOMMIE JENKINS-LET ME BE YOUR LOVE

• hosszu72
    Sziasztok!

Judy Cheeks - Respect 3:19 wav
  • Italo carlos
    Sziasztok!

szeretném kérni:

Tommie Jenkins-Let Me Be Your Love

előre is köszönöm!
  • mflex #11792
    Kedves Pulykatoll!
    Te félted a zenéidet?
    Teljesen felesleges ilyen fos minőséget feltölteni, főleg azért nem értem, mert Te tudomásom szerint tényleg minőségpárti vagy, talán ezért vagy ritkábban is a fórumunkon, mert ott meg lejelszavaztad a zenéket, amiért mindekinek napokig kellett könyörögni és én ezt szóvá tettem, de nem is ez a lényeg.

96kbps?!! Remélem, hogy csak a wav "gomb" helyett véletlenül rippelted így be, különben megvan a véleményem, azért én még 7 részre daraboltam volna és minimum "5gÁF4kjg9g4G7Égoi" hasonló jelszót nyomtam volna eme csodálatos feltöltésre.

• trexxhunter
    ezis szép!
    remélem egy fél délutánd melóztál vele!!
  • Diszkókirálynő
    Jó Reggelt!

Nekem is van egy Libra zeném, csak sajna ez is 160!

Libra - A Second Chance
  • Howkeddlee #11789
    Sziasztok!

Először is köszi Mr.Sister tesó a 4 A.M. - Words On Wax dalát! Ritka jól sikerült kis zene...

Trexxhunter barátom: Sajna ez is "csak" 160Kbps minőség,de jobban szól kicsit,mint Pulykatoll kolléga által feltett lemez...

Libra - Dreaming Of You (CDM) (1996) (160 Kbps)

Nandika barátom: Sajna ez pedig csak egy Radio Version ebből a dalból,de több mint a semmi,és 192Kbps minőségű...

Wisdome - Off The Wall (Radio Version) (3:06) (192Kbps)

S hoztam ma éjjel én is 2 régi zenét,még 1992-ből! Ez az úriember is nagyon eltűnt! Pedig szerintem egész jó kis zenéket csinált!Minőségileg 320Kbps,kellemesen is szól...

Hammer bácsi...

-Hammer - 2 Legit 2 Quit (Legit Remix) (7:52) (1992) (320Kbps)
    -Hammer - Addams Groove (LP Version) (3:58) (1992) (320Kbps)

Mindenkinek szép álmokat!

Sziasztok! Csaby
  • zalrobto
    tessék
    Dreaming Of You (Factory Team Mix)
  • MrSister
    Van orvosság a problémádra!
  • trexxhunter
    kösszépen! bár ne tetted vona!
    elősször +ijedtem, hogy csak az egyiket tetted fel! vazze 3 nóta 9.3 MB,
    gratulálok! remélem 96 kbps fölött azért nem hallgacc zenét!
    ekkora fostalicska minőséget!!!

"Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők)" HAHAHA
    erősítődőn magas le, basszus csuma föl, aztá hagyszóljon....
  • pulykatoll
    innen letöltheted (saját feltöltés)
  • kaposi1
    Köszi szépen.
  • kaposi1
    Azt a betyár.
    Új lelőhelyem van.

Stella - You & Me

A1. STELLA - You & Me (Dream Vocal Mix)
    A2. STELLA - You & Me (Pop Mix)
    B1. STELLA - You & Me (Instrumental Dream Mix)
    B2. STELLA - You & Me (Grand Mix)

Download
  • zalrobto
    honnan?
    hol találtad?
    nagyon köszönöm
  • kaposi1
    Na erre én is roppant kiváncsi lennék.
    Sokszor próbálkoztam már vele de sose sikerült.