:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Kólalédi!
Itt "levegő", vétel....Kösz, hogy válaszoltál, megmondom őszintén marhára nem érdekel, hogy az "sg-sek" mit akarnak olvasni (mást sem érdekel, hogy én mit akarok vagy szeretnék), azt sem, hogy Te kit, éppen (engem) minek nézel vagy gondolsz. Ha privátban szerettél volna válaszolni,akkor megtehetted volna már elsőre is és én nyilván nem ide írom a választ, azt hogy én meg épp nem rohantam hozzád egyből privátba, annak oka, hogy esetleg nehogy más is "nagyon fáradt legyen" máskor,meg ez egy fórum, ahol általában nem a privátozás a lényeg, sokmindenről lehet írogatni, ez a lényege, elképzelhető, hogy egyes perverzebb elemek jót szórakoznak a lassan folytatásos teleregénnyé bővült csetepaténkon. Aki meg nem,az nem olvassa el...ennyi. Én is elnézést kértem, némi iróniával, de a nagy "válaszod" megérkezéséig úgy érzem korántsem bántó módon elbeszéltünk egymás mellett olyan dolgoról,ami lehet elvi, gyakorlati is, de valószínű nem ér annyit, amennyire felstrófoltuk a témát. Nem vártam elnézést sem Tőled, bár már én is megtettem feléd, hogy az egészből Neked mi jutott el az agyadig belőle (hogy szavaidból idézzek hasonlatot), azt sajnos a válaszaid prezentálják. Nem sok. Hidd el, ha te is ismernél személyesen, valszeg ez a Neked súlyos érzelmi sérülés határán mozgó procedúra 2 másodperc alatt lezajlott volna és akaratlanul vagy akarva sem invitálnál immáron sokadik válaszoddal vissza. Bár lehet, hogy amiről itt írogatunk,már messze esik a kezdőtémától, de ha úgy érzed bunkó voltam veled, akkor mégegyszer, itt nyilvánosan elnézést és megkövezést kérek Tőled, remélem így a vége felé ez még megmarad benned.
üdv.