90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kalyhacsu
Ezekben nem tudok segíteni!Nekem is hiányzik a gyûjteményembõl!

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

Haho! Hát Mi Nagyon Jot Zenélgetünk!Most Halgatuk A...

K'Da Kruz - New High Energy (Maxi 2 Mix)
Hát Eszt Már Nem Is Tudom Megköszöni.Nagyon Király Ezeket Ujra Halgatni.Van Még 1 Pár Zene Ami Kéne:

'94 Energy Go! - There's A Music (Maxi Mix)
'94 Sin Club - Luck
'94 Coco - I Hade A Dream
'94 Stereo Type - And The Beat Goes On
'95 Sabrina - Angel Boy (Control Mix)
'95 Apanachee - Eagle Fly (Maxi Mix)
kalyhacsu

kalyhacsu

kalyhacsu

kalyhacsu

Hello! NAGYON SZEPEN KOSZONOM A ZENEKET!!! SZEPEN SZOLNAK.<#eljen>
kalyhacsu
Szeva!Majd késõbb rakok fel pár kívánságot,de most alszom 1-et!FÁRADT VAGYOK!

Hellosztok!Most Talalltam Ra Az Oldara, Nagyon Tetszik!Mert A '80-'90 Evekben Voltak Az Igazi Muzsikak.Nekem Volna Par Zenei Kivansagom Pl.:

Odyssey - Let Yourself Go!
Afrika Bambaataa - Feel The Vibe
Happyman - Do It Yourself
Texture - Power Of Love (Maxi Mix)
Go! - Let's All Chant
Elenora Espago - Flash In The Night
Yo! Co Ross - Miss Me
Olli's Club - It's All Right
Jam The House & Princess - Free

Kb. Ezek A Szamok Hianyoznak Meg Jo Minosegbe! Valaki, Hogy Ha Kitudna Segitten JO LENNE!Ja Es, Hogy Kell Felrakni Zenet Erre Az Oldara?

kalyhacsu
DJH. feat. Stefy-My body + az ilyen!Hogy ráztam erre az akkor még csontos seggem!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

kalyhacsu
E-Base-Fire of St.Elmo Az ilyen stílusú zenék hiányoznak a mai felhozatalból!

Ez kurva jó szám!!! <#circling>

Howkeddlee
Sziasztok!

Storung:Nagyon köszi a zenét!!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

kalyhacsu
Itt egész délután esett!Villanyt szerelni esõben nem egy szívderítõ élmény!

http://www.speedyshare.com/923651247.html
Ez a csapat nagyon jó zenéket játszott akkoriban!Watergate-Mull of kintre
Mi ujság,felétek itt már majd nem esik.
www.grammy.ru ingyenes, változó minõségû, lassú, de van pár dolog rajta, abc szerint lehet nézelõdni
kalyhacsu
Ismerem,de a ritka zenéket nem találom rajta meg!

kalyhacsu
Csá!Ezt nem tudom megszerezni sehonnan😮-Mega Feat. Adrian Johnson-Come into the party(Euro dance)Kibaszott jó kis dance zene!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Aranybánya!!
www.mp3.club.hu ismeritek?
Nagyon köszönöm, 12-13 éves koromban halottam utoljára.
Howkeddlee
Ok,azért köszi!Ezek közül nincs meg valamelyik?

Beautiful ballett-Energy
Hyperactive-Tanz Brüderchen
Cool Note-Hard Work

Esetleg te mást nem keresel,csak a Plaza People-t?

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

kalyhacsu
Szeva!Csak Így van meg!

Howkeddlee
Sziasztok!

Kalyhacsu:Nagyon köszi a zenéket!
Amúgy ugyanezek a zenék,hosszabb változatban esetleg,nincsenek meg?Jó tudom,kicsit telhetetlen vagyok,csak megkérdeztem! <#vigyor1>

kalyhacsu

kalyhacsu

kalyhacsu

Howkeddlee
Szia!

Meghallgatnám azt a verziót,ha lehet!
Sajnos,nagyon sok zenét keresek a 90es évekbõl is,amik csak kazin vannak meg nekem,de annyira ritkák,hogy szinte senkinek nincsenek meg!
Csak egy pár példa:
SAM-Nataka Safari
Osmania-Face of the Stranger
Hyperactive-Tanz brüderchen
Urgent C-Wish You Where Here

Üdv.

Dióka
ha rövidebben írom,akkor csak négy betût írok le,amit meg majd nem érted,miért teszek!<#nyes>ezért lett kicsit hosszabb....

egyébként no problem.....és a szar egy fórumon nem feltétlenül pejoratív szó,így nem kell kerülni a használatát vagy undorodni tõle, esetleg inzultálva érezni magát senkinek sem miatta, bár lehet abban is használni,mert elég választékos az anyanyelvünk,de ha azt írom, nagyon-nagyon rossz,az nem fejezi ki eléggé a lényeget,amit az alkalmazott szóval csak kiemeltem,nyomatékosítottam....<#felkialtas><#eplus2>

ja, és te nem vagy hibás semmiért sem!

Hali!

Felfogtam volna rövidebben is, valamint viszonylag kevesen és keveset használjuk a "sz@rt" a fórumban...Egyébként igazad van. Nem az én készítményem, az én hibám csak annyi, hogy idõ hiányában nem halgattam meg...Megyek tovább vadászni rá...

kalyhacsu
Evidens!A dc-n kerestem,de ott nem találtam meg!Ha érdekel Francis Dj.mixben fel tudom rakni,de az nem az igazi,mint amit keresünk!

Howkeddlee
Szia! A kért zene:

Ice Mc- Cinema 128

Sajna csak 128as ,de nem olyan rossz!

Howkeddlee
Sziasztok!

Persze,csak találjam meg!De remélem ez visszafelé is így lesz,ha esetleg te találsz rá valahol! <#vigyor1>

Dióka
engem érdekelt volna,hisz egy idõben nagyon vadásztam jó minõségben vagy akár csak bármilyenben ezt a ritkaságot,így hát már csak a kíváncsiság kedvéért is töltöttem le!

nem tudom,ki volt az alkotó és feltöltõ,de ennek köze sincs az elõadó és számcímhez, mert azon kívül, hogy elég booooáááá a minõsége, ráadásul az ifjú hangmérnökjelölt még fel is gyorsította vagy 10%-al az egészet,amitõl az egész csak 1 bazinagy NYIVÁKOLÓS-NYÁVOGÁS lett,amivel jól el is lett cseszve az egész!
EZ ÍGY SZAR!

felesleges letölteni....

BÁR ha ehhez neked semmi közöd sem volt, akkor persze a jószándékot magasra értékelem!!!

Szia , +köszönném!
kalyhacsu
Szeva!Látom te is Plaza People Layláját keresed!Nekem is ebben a verzsönben van meg kazin!Én is keresem több hónapja,ha netán elõbb szerzed + fellöknéd? Köszi!

Howkeddlee
Szeva!

Keresem az egész albumot én is,s nekem csak a Cinema számuk van meg!Azt ha gondolod,feltehetem!

Üdv.

Esetleg Ice mc - cinema album nincs meg valakinek? köszi
Üdv! Volt egy szám: Lineaa - sending on my love. Ismeritek , esetleg meg van valakinek? Kb. 1990-91 körûli zene, kazettán meg volt / ANNO/. Köszi
Howkeddlee
Szeva!

A kért zene:

indra-misery (192)

Üdv.How

African Business - In Zaire ha valakit érdekel
http://www.sendspace.com/file/dawck9

köszi<#worship>
okés, megköszönném, ha feltennéd!