:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
colalady #10811 Már az elején én elnézést kértem. Ha nem fogja fel az agyad elég szomorú. A bunkó stílust is te kezdted, de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten is. Én többet számodra nem írok, tudod okos enged, szamár szenved alapon. Mellesleg ezt privátban is megbeszélhettük volna, mert szerintem a többi sg-s rohadt módon unja a mi kis vitánkat. Ne játszd itt az igazságosztót, hisz nem vagy az. Inkább nőlj fel édesem. Tudod egy kurvára fárasztó napon voltam túl, mikor épp azt a Delhusa nótát mertem kérni, és megesik az emberrel hogy ilyenkor téved, ront. Bevallom a hiba megesett, és ezért írtam ki utólag helyesen. Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. Remélem most boldog vagy!Örülök, hogy ennyire felkeltettem az érdeklődésedet, de szerintem lassan pihenőt fújhatnánk, mert én meguntam ezt a stílust amit te itt próbálsz képviselni. Nekem nem jön be, szórakoztass tovább mást. Jó éjt. Tudod a Barbie baba, ahogy Te azt gondolod, most elmegy aludni, mert holnap újult erővel kell munkába állnia. Szerintem he személyesen ismernél, meglepődnél, én meg a Barbie baba messze vagyunk egymástól, mint Makó Jeruzsálemtól. Pá, Drágám! Ha ezentúl levegőnek nézlek, ne lepődj meg!!