Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
uwu #4233 Ó a szabad fórum...
Mikor Darwin sátáni tanításairól volt szó leírtam a véleményemet.
Aztán valaki, aki nem senki ám, hanem az ottani atyaúristen (exy1)közölte velem, hogy ilyennek ott nincs helye, és elkezdte törölgetni a hsz-eimet amikben összegyűjtöttem a témaindító hsz ellentmondásait. Persze ezt meg is osztottam a többiekkel, és leírtam, hogy az a fórum egyáltalán nem szabad, és épp a hsz-eimet törölgetik. Mikor az az idióta azokat a hsz-eimet is törölte, elküldtem ajókurvaésesannyjába, és persze kirúgott.
Szóval ennyit erről. Bocsánatot is kérhettem volna, és én is beállhattam volna a sorba tagadni az evolúciót, de valahogy nem volt hozzá kedvem. Szóval ne nagyon csodálkozzál rajta miért olyan szépen egybecsengő vélemények gyűlnek ott össze, elég rendesen le van szabályozva. Pár hsz-t azért meghagynak, hogy ne legyen gyanús, és legyen miről beszélni, de amelyik kínos, azt törlik.
Érdekes hely... oda járhat minden tanulatlan okoskodó hinni, és szellemileg maszturbálni mert ami a tankönyvekben van az ott tabu, merthát mindenki tudja, hogy a tankönyvekben hazudnak, ezért nem is baj ha nem tudja mi van bennük az okos, sőt zseniális kis fórumozó, aki persze mindent kitalál a puszta tehetsége segítségével. Pont az ilyenekről szól az aláírásom:D
Egyébként jó kis könyveket ajánlgatnak, nem is túl drágák, és főleg nem túl hosszúak:D Szóval érdekes hely na....