5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
gerrob #4248 0.025%+-0.001% valószínűséggel jártak emberek a Holdon. Ha valakit érdekel, akkor részletezem hogyan jutottam erre az eredményre. -
Rumcájsz61 #4247 Aki itt azt állítja, hogy ember nem volt a Holdon, akármit mondasz neki ugysem hiszi el, és aki azt mondja, hogy voltak emberek a Holdon, akármit mondasz neki úgysem hiszi el. Annyira fölösleges ez a topic mint pók seggén a kaki folt. -
#4246 Lehetne. Számtalanszor kértem már a hoaxmeneket hogy jöjjenek elő tényekkel. Például hogy a Saturn V meghajtórendszere nem elég erős ahhoz hogy orbitálra emelje a vasat mert xxxxx erővel bír csak. Vagy bármilyen, valós dolog (kabin hódkomp rakéta bármi) teljesítményének cáfolatával. De csak a Van Allen övek jönnek, zászlók, meg 2 pixelnyi képek. Ezzel nem tudsz értelmes vitát folytatni.
Van a szent kör:
Lobog a zászló- Hamis képek -Hangárban vették fel a leszállást- Hazudó űrhajósok- náciufók- nédamán lobog a zászló.. Most már csak azt nem értem hogy hogy a csába lobog a zászló a hangárban :) -
Rumcájsz61 #4245 Vagy Tudományon túli topicot. Stb. -
Rumcájsz61 #4244 Talán kellene egy áltudományos eszmecsere topicot nyitni. -
Rumcájsz61 #4243 A tudományhoz meg semmi köze. -
Rumcájsz61 #4242 Értelmes vita ebben a topicban nem folyhat, mivel már a nevének sincs semmi értelme. -
#4241 Olvastam már kismillászor és nem felejtettem el, ennek tudatában írok mindent. Ha úgy érzed, hogy átléptem azt a bizonyos határt, akkor tedd a kötelességed és adj büntit, ez a dolgod én elfogadom. Viszont akkor kérnénk már egy bant annak is, aki gyakorlatilag mióta megjelent a topikban 2 soros hozzászólásokkal rombolja a topikot amiből egy sor valami idétlen link, a második sor pedig az elvetemült agyszüleménye, amit minden bizonyíték nélkül gyakorlatilag ideszarik a topik kellős közepére. A véleményem, amit leírtam pedig fentartom. Nincs itt helye, amíg nem képes egy értelmes, épkézláb hozzászólást eszközölni a témában. -
#4240 szerintem rajtam nem szokott múlni. de javíts ki, ha tévednék. -
#4239 Iszonytató lenne, ha flémelés nélkül értelmes vita folyna esetleg? -
#4238 A végén még kénytelenek leszünk egymást baxtatni, hogy valami legyen. (áh, nem lenne ugyanaz...) Amúgy upszilonban nem vagyok biztos, Rudolf H-ban viszont igen. -
#4237 Jé most látom hogy Cifu szerint Exy és baráti köre és nem Okkultis :) Igen a megsértődős mártíros rész inkább rá vall mint Okkultra.
Miért vagyok nagy legény? Mindent vállalok amit leirtam. Anyázás nélkül próbálok beszélni mindenkivel, ember módon. És nem azért nem kapok büntipontot mert jó vagyok a moderátoroknál hanem azért mert ki tudom fejezni magam anyázás nélkül is. A szabadfórumra hivott Okkultist is De amikor én ott jártam akkor csak néhány hozzászólás volt. -
#4236 Szegény Upszit is elérte a gaznépelnyomóellenséges hatalom. Pedig ő már kijelentette hogy nem Okkultist. (jegyezném meg hogy amióta őt meg az alregjeit vadásszátok, nincs itt rendes élet, még egy normális flém sem volt mióta :) -
#4235 Fátter, az úgy van, hogy azt nem mondhatod neki hogy "te hülye vagy", azt viszont igen, hogy "amit írsz az hülyeség". Utóbbi szimpla véleménynyilvánítás. De a legjobb az lett volna, ha nem szakítod félbe, mert akkor még most is magában beszélgetne. Láthatóan jól esik neki, hát akkor hadd. A vándorló hajszálkereszteken pl. én már majdnem elmosolyodtam. Fejlődik a humora az arcnak. -
uwu #4234 Ja látom jó embernek mondom:D
Nem gondoltam volna, hogy alreg vagy. Ti hívők olyan egyformák vagytok. -
uwu #4233 Ó a szabad fórum...
Mikor Darwin sátáni tanításairól volt szó leírtam a véleményemet.
Aztán valaki, aki nem senki ám, hanem az ottani atyaúristen (exy1)közölte velem, hogy ilyennek ott nincs helye, és elkezdte törölgetni a hsz-eimet amikben összegyűjtöttem a témaindító hsz ellentmondásait. Persze ezt meg is osztottam a többiekkel, és leírtam, hogy az a fórum egyáltalán nem szabad, és épp a hsz-eimet törölgetik. Mikor az az idióta azokat a hsz-eimet is törölte, elküldtem ajókurvaésesannyjába, és persze kirúgott.
Szóval ennyit erről. Bocsánatot is kérhettem volna, és én is beállhattam volna a sorba tagadni az evolúciót, de valahogy nem volt hozzá kedvem. Szóval ne nagyon csodálkozzál rajta miért olyan szépen egybecsengő vélemények gyűlnek ott össze, elég rendesen le van szabályozva. Pár hsz-t azért meghagynak, hogy ne legyen gyanús, és legyen miről beszélni, de amelyik kínos, azt törlik.
Érdekes hely... oda járhat minden tanulatlan okoskodó hinni, és szellemileg maszturbálni mert ami a tankönyvekben van az ott tabu, merthát mindenki tudja, hogy a tankönyvekben hazudnak, ezért nem is baj ha nem tudja mi van bennük az okos, sőt zseniális kis fórumozó, aki persze mindent kitalál a puszta tehetsége segítségével. Pont az ilyenekről szól az aláírásom:D
Egyébként jó kis könyveket ajánlgatnak, nem is túl drágák, és főleg nem túl hosszúak:D Szóval érdekes hely na.... -
#4232 Meg én ezzel a nickel nem találkoztam, de a reg frisseségéből ítélve, lehets akár exy, okkult, idendi, backupod, vagy akárki is. Mondjuk leszarom... -
#4231 Én mindenhol ilyen "nagylegény" vagyok jelentsen bármit is. -
upszilon #4230 Emlékszem rád. Ugyanezen a néven beregeltél a szabadforum.com -ra. Aztán ott is elkezdtél személyeskedni. Onnan rövidúton kirakták a szűrödet.
Csak itt vagytok ilyen nagylegények. Könnyű kitalálni miért. -
#4229 A "terhe mellett" rész értelmezése kimaradt a mondatelemzésedből. :) -
#4228 A trollkodásra nem jár szankció. Kicsit visszaolvastam. Nem találok olyan hozzászólást gerrobtól, ami igazából nemhogy két sornál, inkább 2 mondatnál hosszabb lenne. Ha még érvelne, akkor esetleg lehetne kulturáltan vitázni. De mivel nem ír semmit, csak baromságokat linkel (sokoszor olyat, ami pont a leszállás tényét igazolja) érdemben nincs miről beszélni. -
uwu #4227 De legalább a mellőzésre vagy felkérve, az is valami.
De miért kell érte büntetni? -
uwu #4226 Most nem azért, de oda az van írva, hogy aki mellőzi a személyeskedést, az büntipontot kap -
#4225 Szemedet emeld szépen a topic felső részére, arra a piros betűs részre. Olvasd el és értelmezd. Továbbra is ott van. -
#4224 Technikai fejlettség nem engedte meg a Holdra szállást
Miért is nem? Sikeres "puha landolás" megvolt (Surveyor holdszondák), sikeres emberes missziók megvoltak (Gemini program, Apolló program Föld körüli útjait nehéz lenne tagadni). Mi az, ami miatt szerinted nem volt meg a technikai fejlettség?
ezt bizonyítja, hogy még a NASA szerint sem volt sikeres emberes Holdra szállás majd 4 évtizede.
Hol tett ilyet? Idézet forrásmegjelöléssel. -
#4223 30 milliárd egy filmre? Hö a titanik jobb volt :) De nézd már meg a 69es 2001-et, és utána mondd hogy nem lehetett jobb filmet csinálni. A mai napig megállja a helyét a trükkökben.
Na de. Technikailag nem volt lehetséges a hódraszállás? Ki szerint? Nem akadnék fenn ha jött volna egy Apollo-11 és lezüttyen a hódra, majd kijelentjük hogy zászló kinn, győztünk. De ennek voltak előzményei. Kezdve Shepard ugrásától. Ezért gondolnám hogy olvasni kéne erről ezt azt. Kezdetnek mondjuk az Igazakat. És akkor látnád az emberi oldalát. Látnád a fejlődést ami elvisz a 111 méteres Saturn V-ig, a Mercury "kis konyhájától" Addig amig erre nem látsz rá addig csak a szar fényképekről tudunk beszélgetni 1000. alkalommal. -
#4222 Most kezdjük el neked elmesélni, hogy két különböző kép, két különböző kameraállásból fényképezve, két különböző kivágással? Folytasd csak, lassan jön az új felkiáltójeled, már feladták postán. -
#4221 Te pedig a mondatot elejétől a végéig nem érted. De nyugi, majd elmagyarázzuk, ha már ilyen gátlástalanul hülyének születtél. Addig is takarodj ebből a topikból és csak akkor gyere vissza, ha már lesz két értelmes gondolatod a témában ehelyett az idétlen fröcsögés helyet, amit itt előadsz már hónapok óta! -
gerrob #4220 Amikor a hajszálkeresztek elkezdenek vándorolni:
-
gerrob #4219 Fussál neki még egyszer a mondatnak! "NASA szerint..." Érted?
"majd" szót sem ismered. -
#4218 "NASA szerint sem volt sikeres emberes Holdra szállás majd 4 évtizede."
Tehát 40 éve és egy napja már volt sikeres holdraszállás... A mondatod többi része meg hogy is mondjam...a fantáziád belemagyarázása.
Elhúzhatnál oda, ahol az utóbbi időben bujkáltál, nem hiányoztál senkinek! -
gerrob #4217 Apolló-12-es landolási helyével van valami különlegesség? -
gerrob #4216 30 milliárd dollárt költöttek a Hold programra. Technikai fejlettség nem engedte meg a Holdra szállást, ezt bizonyítja, hogy még a NASA szerint sem volt sikeres emberes Holdra szállás majd 4 évtizede. De arra elég volt ennyi pénz, hogy megrendezzék. -
#4215 Mint ahogy az ebben a topikban felhozott tényeket sem... -
gerrob #4214 Észre sem vettem. -
#4213 Félmunka nem jó munka. -
#4212 Ha nem csal az emlékezetem ki volt tiltva, átmenetileg. -
gerrob #4211 Hát ettől lehidaltam, az Iowa-i egyetemen tanított Alexander Abian-el készített interjú:
Alexander Abian interview part 1
Alexander Abian interview part 2 -
kamov #4210 A holdkompokat már sikeresen lefotózták.
Fél méteres lesz a teljes felbontás.
Fél méteres felbontással szerinted le lehet fotózni egy zászlót?
-
#4209 Igen, a hír volt már, de nem probléma. Reméljük, idővel belekerül a most készülő térkép is.