Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • dronkZero
    Nem, annyira nem meglepő. Nincs időjárás, ami elkoptatná, betakarná. A Holdon minden úgy marad, ahogy odapottyant. Amíg valami más rá nem esik. Esetleg holdrengés megmozdítja.

A mérete meg... Szerinted egy 300 kilométer átmérőjű krátert ütő szikladarab mekkora darabokra robban? Na, ekkorákra, ebből láthatjuk.

Ha tényleg egy szikla, nem kiskráter a nagykráteren. Először én is arra gondoltam, de az a kép, ahol fényes a hegye, az elég meggyőző, hogy tényleg egy "torony". De szerintem szikla, azt' szevasz. A Földön is vannak nagy szikladarabok, csak itt hegynek hívjuk, meg szét van koptatva, meg humusz alá van temetve.

De a Holdon nem meglepő az ilyen.

De az is lehet, hogy nem a becsapódó meteorit darabja, hanem egy régebbié, amit a becsapódás túrt ki a holdporból és állította fel. Irdatlan energiák vannak egy ilyen becsapódáskor, nézd meg a méreteket. Ez csak egy apró kavics ami kibukkant a por alól/odarepült, egy kráter szélén.

(Lenyugodtam egyébként már.) :P