Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • Pares
    "És nem, én nem követelek választ, csak tudod ha lassan 40 év után is csak nemtudomot válaszolnak."<-- Ez a Nasara vonatkozik

"Belinkeltem pár képet, amire eddig senki nem adott értelemes magyarázatot."<-- Ezt pedig az után irtam, miután belinkeltem a képeket és senki se válaszolt rá, csak elkezdték mondogatni, hogy ilyen meg olyan vagyok.

"Látszik, hogy még véletlenül se néztél utánna az egésznek, csak jár a szád... Szóval "amig nem jössz elő egy logikus magyarázattal (vagy a tévedésed beismerésével)", addig tényleg hanyagold a témát, mert látom ez igy neked egyszerre sok..." <-- Először is a vastagon irt részt Garga Pitictől idéztem. Az az előtt lévő részt pedig azért irtam, mert egyszerűen teljesen másról beszélt, mint amiről én elkezdtem (ő vmi holdkörül keringő valamiről irt).

"Amúgy szerintem Garga és az én reakciómat összemostad, én írtam, hogy el vagy kényelemesedve a válaszra való várakozás terén. Ugyanolyan, mint a Mars "arc". Érdekes geológiai alakzatok itt a Földön is akadnak, ez lehet egy érdekes Holdi geológiai vagy meteroit eredetű alakzat. Ki tudja." <-- Igen, én kérek elnézést, rossznak cimeztem a posztot...