Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • Pares
    Nos, először is én egy szóval se mondtam, legalábbis nem emlékszek rá, hogy azt mondtam volna, hogy a Hold hemzseg az idegenektől. Azért linkeltem be a videókat, mert azon láthatod ezeket az anomáliákat.

Másodszor pedig, az hogy van belőle egyetlen egy darab az egész holdon, hát mit mondjak. Eleve 2 külömböző helyen lévőt linkeltem be, és ez is csak 2 a sok közül. Számtalan ilyen kép van, amiket leellenőrizhetsz a Nasa archimuvaiban is. Van olyan, amit több külömböző szögből lefényképeztek. Persze azokban többnyire a kérdőjeles rész helye csak egy fekete foltal van föltüntetve. Persze ahányszor rákérdeztek ezekre, jött a válasz: We don't know...

Ui.: Nemértem miért nem mennek a linkek, nekem működik. Ezen a számon megtalálhatod, ha beirod a googleba: AS10-32-4822
    És itt az oldal is pár nasa-s képpel.

De amig te még a hivatalos oldalról belinkelt képekre vagy minden videóra a "hatásvadász faszság" jelzőt használod... Ezzel az erővel el lehet ezt modnani minden egyéb másról is.