Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
Pares #1503 "Az sg tudományos topikjának a színvonalált el nem képzelhető mélyeségekbe taszítottátok.Egy tudományos topikba jószerivel csak elméleteket írtatok le, meg érzéseket és sejtéseket, de valódi bizonyítékot, műszaki tényeket, vagy természettudományos ismereteken vagy törvényeken alapuló állítást még nagyítóval sem nagyon találok."
Hiába linkeltem neked az ezer meg ezer videót, oldalt, szartál rá, inkább lehülyéztél. Én legalább normálisan válaszoltam vissza, de te az elejétől fogva lehülyézel, le állatozol mindenkit, aki egy kicsit is nem ért veled vagya tudományos elmélettel egyet. Na akkor ki is taszitja a mélybe a szinvonalat? Aki normálisan kérdez vagy felvet vmit, vagy aki káromkodik? Külömben is milyen műszaki paraméterekt indokoljak meg egy videón. És miért is lenne jobb egy ócskafelbontású videó, egy szuperfelbontású képnél, hogyha uggyis csak az unalmas vörös homokot filmezi mindkettő, nem?
Az a te bajod, hogy csak a te igazad van, és semmi más nem létezhet.