Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
OKkultist #1394 Ne égesd már magad, PONT oda csapódik be a láthatatlan repülőgép a Pentagonba, ahol felújítás miatt le van zárva az egész, és a szemben lévő oldalán (a legmesszebb) van Rumsfeld irodája???? Ha már a Pentagon, akkor NYILVÁN (OKKAMBOROTVA!!!!) Rumsfeld FEJÉT venném célba! A Pennsylvaniai gépről mi a hivatalos vélemény??? Az utasok (milyen utasok?) hősök voltak, és lezuhant a gép, vagy lelőtték?
A WTC maradványait meg miért nem vizsgálhatta meg az a szakértő amelyik csak akarja, több szem többet lát, hátha észrevesz valamit, stb??? Mert a vasat gyorsan eladták kínába, hogy beolvasszák. Okkamborotva szerint ez azért történt, mert SZABADULNI AKARTAK a TERHELŐ BIZONYÍTÉKTÓL! A WTC7 is összeomlott a benne található irodabútorok 1000000fokos hőjétől??? (merthogy abba nem szállt bele semmi) MUHAHAHAHA Van egy csomó oknyomozó dok.film, nézz meg egy párat, annyi kérdés van, hogy minden lehetséges, csak a HIVATALOS VERZIÓ NEM. Ebben a témában már több topikban is kitiltottak, mert minden "hivatalos" felvetésre tudtam cáfolatot. (nem én vagyok ilyen okos, csak van 100 oknyomozó weboldal, meg dok.film. elég egy kis angoltudás, és te is lehetsz okos)