5130
Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • Sanyix
    Kis időzítési hiba. Amíg túlterhelődnek a másik oldalon az oszlopok, rég úgy megdől a fölső rész, hogy szépen "letörik".

láttam a fényképeket a pentagonról. odahordtak pár felismerhetetlen szeméttdarabot, azt annyi. A szárnynak meg szépen ott kellett volna maradnia a falnál... de nem maradt, viszont a lyukon se látszik hogy a szárny bement volna, tehát csakúgy eltűnt.
  • [NST]Cifu
    Elárulja nekem valaki, hogy a Holdra szállásnak mi köze van a 911-es terrortámadásoknak?

Vagy el kell kezdjek büntipontokat osztani?
    Miért jelent akkora hihetetlen problémát egyeseknek az az alapvető netikett felfogása?
  • Garga Pitic #1421
    Nyugger Area-51-esek: vagyis se pro, se kontra nem hiteles források.

Az Apollo-11 űrhajósai bizony karanténban voltak, bizony idegen eredetű megbetegedéseket kerestek rajtuk. Soha egy percig sem volt titok.
    Az interjúról: fogsz egy leült vagy komoly részletet és az alapján ítélsz.

NASA-csávó: te leállnál sokadszorra vitázni egy moonhoax-dokumenterrel, ismerve a komoly műszaki/természettudományos felkészültségüket?
  • patiang
    Olyan pilóta, aki egy héttel előtte megbukott kisgépen, nekivezette a gépet egy tűnek. Na ne!
  • patiang
    A történelemben már volt példa arra, amikor a cél szentesíti az eszközt. Most nem akarok abba belemenni, hogy USA-nak mekkora anyagi veszteséget ( politikairól nem is szólva ) okozott volna, ha kimarad. Amerika döntő többsége ellenezte a belépést. Hát erre el kellett "pusztítatniuk" az egyik legnagyobb flottát, emberekkel együtt.
    S tudja valaki a tök igazat?
    Biztos volt holdraszállás. De a mikéntje örök titok marad.
  • patiang
    "EZ MÉG MINDIG A HOLDRA SZÁLLÁS-MI AZ IGAZSÁG"
    Azt hiszem a cím elég sokat mondó.
  • OKkultist
    Itt aztán kavarodnak a dolgok, én örülnék a legjobban, ha az államot képviselő figurák (és minden adófizetésből élő hivatal és közalkalmazott) igazat mondana, és NEM kényszeres hazudozó, szektatagokból állna, akiket nem lehet tudni(?) kik és miért manipulálnak a háttérből.
    A Pennsylvaniai gépet LELŐTTÉK, maga Rumsfeld mondja, neki csak elhiszed?
    Rumsfeld: shot down the plane over Pennsylvania
    1 NAPPAL 911 előtt (ez is az összeesküvés elméleteket táplálja)
    HOL A LÓVÉ???? Hiányzik 2300MILLIÁRD USD!
    A LEGALAPVETŐBB term.tud. ismereteket Prof. Dr. Steven Jones valószínűleg sokkal inkább birtokolja mint itt sokan:
    WTC 7, ahol szintén olvadt fémet találtak, ami nem lehetett volna ott
    A PENTAGONBA becsapódó repülő valaminek a szárnya hagyott nyomot az épületen??? Akkor te valami mást láthattál, mert rajtad kívül senki nem találta azokat a szárny nyomokat. (pont ez a gixer)
    ABC report: no tail, no wings , no debris, hol a gép, köddé vált?
    Főleg a két szárny, aminek azért nyomot kellett volna hagyni a falban, azok nem papírból voltak. Ehelyett csak a 757-es puha orra ütötte át a Pentagon 4 falát. Nincs ellentmondás, kicsitsem. A WTC-nél a szárnyak+farok nyoma azért ott van, a Pentagonnál legalább a falakat össze kellett volna karcolni kétoldalt.
    Area-51 és BlackProject dolgozóktól nem várhatjuk, hogy mindent elmondjanak névvel, címmel, mert ráqúrhatnak, a 10-10-es szerződést aláírták. (10év+10ezer$ büntetés, és a nyugdíjak megvonása) Így is rizikós amit tettek. (nyilván hazudnak persze, és feltűnési vágyból lőttek saját magukra, ill. törölték a saját adataikat mindenhonnan)
    A nyilatkozó űrhajósokról meg mindenki maga döntse el, hogy a bajnokok így beszélnek az aranyérem után, vagy ezek valami agymosott, dezorientált, ideges, bedrogozott emberek, akik azt sem tudják hol vannak: (1hónap karanténban voltak előtte, a Hold vírusoktól féltek?, vagy közben átestek pár beszélgetésen, ahol megkapták az irányt, miről lehet beszélni, miről nem, nem mintha KÉRDEZNI bármit lehetett volna tőlük, előre le voltak adva a kérdések is.)
    Apollo 11 press conference
    Az egyik moonhoax filmben a NASA embere csak annyit mondott a kérdésekre, hogy OTT VOLTUNK ÉS KÉSZ! Így kell ezt, mintha 1978-ban lennénk a nagy szovjetunióban. (oszt jónapot)
    Még jó hogy nem vitték el ALASZKÁBA azokat, akik megkérdőjelezték a hivatalos szöveget. (ott legalább olyan jóidő van, mint Szibériában)
  • dronkZero
    "- úgy omlott össze mind2 torony, mint egy szabályos robbantásnál (olyan nincs hogy minden oldalon ugyanúgy gyengül meg a szerkezet, hiszen egy oldalról csapódott be a gép"

Ez nem igaz, az a "sarka", amelyikbe beleszállt a gép, hamarabb kezd el dőlni, mint a többi része. Nem sokkal, mert amikor megadja magát a tartóoszlopok fele, akkor hirtelen túlterhelődnek azok az oszlopok is, ahol nem is volt tűz. És ez egy épület, sok-sok "kis" tartóelemmel, nem egy fa, hogy dőljön.

"- pont akkor történt amikor a legkevesebben voltak az épületben (vagy akkor a gonosz terroristák mégse olyan gonoszak?)"

Hülye terroristák, eltérítenek féltucat gépet egyszerre, és vannak annyira szerencsétlenek, hogy ezt ne csúcsidőben tegyék? Milyen terrorista az ilyen?!
    ...
    :P

"- a pentagonba csapódott gép roncsait nem találták meg"

Hogy mi van? Te láttad már a fényképeket egyáltalán?
  • Sanyix
    A holdraszállás megtörtént, ez tény. Viszont 911 meg volt rendezve, legalábbis részlegesen.
    - senki sem vette észre és tett valamit, amikor látták hogy nem úgy repül az a gép mint kéne
    - másodszorra sem
    - úgy omlott össze mind2 torony, mint egy szabályos robbantásnál (olyan nincs hogy minden oldalon ugyanúgy gyengül meg a szerkezet, hiszen egy oldalról csapódott be a gép
    - pont akkor történt amikor a legkevesebben voltak az épületben (vagy akkor a gonosz terroristák mégse olyan gonoszak?)
    - a pentagonba csapódott gép roncsait nem találták meg (nem az űrből jött 7 km/sec sebességgel hogy elpárologjon, főleg hogy úgy sem égne el minden)
    - rohadt jó ürügyeket szolgáltatott 2 ország lerohanásához, világpánik létrehozásához, és komoly megfigyelési rendszer létrehozásához.
    - bizonyos cégek/emberek marhajól jártak ezzel az egésszel.
  • Gundark 1 1
    OFF Hőha :) Azt gondoltam hogy ez. Csak azt nem hogy ennyire :) Köszönöm szépen a magyarázatot :) Még egy kicsit visszatérve a pentagonra, a kevlár (jól emlékszem? Valamiféle "ballisztikai" anyaggal volt csinálva nem? ) erősitésű falba állt bele a gép. Ismét a mérnökeinket hivnám segitségül (mily práktikus, az épülethez épitőmérnök, a géphez meg gépészmérnök :) nem kellett volna "nagyobb" roncsoknak maradnia "kinnt"? Gondolok itt a szárnyakra, meg a függőleges vezérsikra. Mert szerintem ez "zavar" sokakat hogy van szinte van egy lik, meg némi aluminium és kész. Sok elmélet szerint manőverező robotrepülő (Balázs egyik kedven szava:) csapódott be. De akkor ezt nem kellett volna látnia sok embernek miközben arrafelé tart? ON
  • Molnibalage
    "És nem hiszik el, belelátják a robbantást. Ezek után hogyan vegyem komolyan a többi érvet?"

Sehogy. Ahogy mondtuk. Semmihez sem értő rögeszmés emberekről van szó. A legalapvetőbb természettudományos és műszaki ismeretik sincsenek meg. Csak vagdalkoznak, de bizonyítható tényt még egyetlenegyet sem tudtak leírni.
  • Molnibalage
    Engem? Miből? Ne tekints már magadra messiásként és nagytudású felvilágosító emberként, mert még röhögőgörcsöt kapok.

Azért az is sokat elárul, hogy a legtöbb hozzád hasonló ember teljesen anoním. Még véletlenül se derüljön ki, hogy mekkora lúzerek vagytok.
  • dronkZero
    Hoppá, benéztem. Több hozzászólásból ollóztam, és ööö szal valahogy betudtam ezt is a barátaink "peersze persze hivatalos magyarázat" kirohanásába... Bocs. (Továbbiak sem neked szólnak, hanem a rögeszmés srácoknak. :P)

Valóban megolvadtak "a vasak". :) Akár "hivatalos", akár nem, "megolvad". A beton is egyébként, meg úgy általában, minden építőanyag elveszti a szilárdságát hő hatására. Elég drasztikusan.

Így, nagyjából, bár ez nem építőanyag, hanem nyers acél, csak hirtelen ezt találtam.

Épületnél arra szokás tervezni, hogy addig bírja a szerkezet, a tűzhatároló fal, hogy az emberek ki tudjanak jutni biztonságosan. Persze a tűzhatároló fal, meg a szerkezet hőállósága "normál" tűzre van belőve, a helyiségben tárolt anyagok függvényében. Nyilván nem kerozinra.

Ez egy jó magas épület volt, minden szint ki lehetett hajtva (persze biztonsággal) a teherbírása maximumára.
    Aztán amikor egy szint "kiég", az oszlopoknak lecsökken a szilárdságuk, és mint a Tetrisben, az egész felső rész zuhan egy emeletet. És az a helyzet, hogy a statikus terheléshez képest a dinamikus akár többszörösét is jelentheti. Tehát az egy dolog, hogy addig az alsó rész elbírta a felső súlyát, de azzal, hogy az lezuhant, túlterhelte az alatta lévő szintet. Az meg az alatta lévőt... Progresszív tönkremenetel. Szar ügy. Nem erre tervezték...

Ezzel szemben a pentagon meg egy nagy büdös betonkupac, nagyjából egy atombomba is csak leégetné róla a felesleget(na jó, sarkítottam picit), az is szép teljesítmény, hogy egy szegmensét tönkre tudták tenni. Emellett látszik a szárny becsapódásának nyoma (ahogy az épület ledarálta a gép törzséről).
    Az meg pont úgy lett tervezve/építve, hogy elviselje az ilyesmit. Na nem teljesen, de hogy azért dolgozni kelljen rajta, ha valaki tönkre akarja tenni. Körülbelül 3x annyi anyag volt benne, mint egy hasonló méretű épületben. Jól is bírta.

Számomra teljesen elképesztő, hogy valakit az meglep, hogy egy nagy magasat nehezebb tönkretenni, mint egy kis tömzsit. Pláne, hogy az egyik civil és "villantós nagyonmagas", a másik meg katonai és főhadiszállás.

És akkor ez csak konkrétan, ami a szakmámba vág... És nem hiszik el, belelátják a robbantást. Ezek után hogyan vegyem komolyan a többi érvet?
  • Gundark 1 1
    Ne haragudj de ezt nem értem. Kifejtenéd bővebben?
  • Saintgerman
    Na látod te szerencsétlen. Most is magadból indulsz ki. Azok akiket te elvakult hívőknenk nevezel lehet, hogy már messze nem ott tartanak, hogy dolgozniuk kéne, hanem azon munkálkodnak, hogy a hozzád hasonló elesetteket is kihúzzák a szarból...
  • Gundark 1 1
    "Nem a becsapódás nyirta ki az épületet hanem a tűz. Megolvadtak a "vasak"

Hihi, ezt én irtam. :) Felvilágositanál akkor akár privátban is, hogy ha nem a becsapódás és nem a kiömlött és a lezúdult égő kerozin okozta a tornyok összedőlését akkor mi? De finoman ám én csak egy egyszerű kis rendszergazda vagyok, nem épitőmérnök :)
  • Molnibalage
    Ezeket én is leírtam már egy helyen. Furcsa, hogy olyan mérnök végzettségű emberrel még nem találkoztam aki összeesküvés elméletekben hinne. Talán mert tud racionálisan gondolkodni és van némi természettudományos ismerete is.

Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy ezek az elvakult hívők hol és mit dolgoznak. Hogyan nem buknak le selejtes gondolkodásmódjukkal, jellemükkel és tudásukkal?
  • dronkZero
    "minek a földrengéseket ki kellene birnia, egy kis tűz miatt ilyen pontosan magába dől össze"

"ahol állitolag egy 737-es csak ugy elégett és helyébe maradt egy 10 m átmérőjű lyuk a falban"

"Nem a becsapódás nyirta ki az épületet hanem a tűz. Megolvadtak a "vasak""

"hogy a két mindkét torony tartó oszlpai szép V alakban sréget törtek el,"

Építőmérnökként ezek a kedvenceim. Beszélhetnék az acél folyáshatárának csökkenéséről hőmérséklet hatására, a progresszív tönkremenetelről, a normálerőre igénybevett vasbeton oszlop tönkremeneteléről, vagy a Pentagon igen durva szerkezetéről, de minek? Ezek tényleg rögeszmések, teljesen mindegy, mit mondunk nekik. Kár beléjük az energia.
  • Bucser
    Már leírtam ki a rögeszmés.
    Akinek van egy ultima ratioja és bármikor képes visszaloholni ehhez az ultima ratiohoz ha nem képes választ adni egy kérdésre.

Számodra én vagyok az agymosott Birka. Furcsa. Én meg tudom válaszolni a feltett kérdést. Ellenben ti kínosan eltűntök ha a feltett kérdésre válasz adódik és előjöttök az ultima ratioval: "Elhiszitek ezt is agymosott birkák?"
  • Molnibalage
    "Nem is az zavar, hogy egyesek "nem hisznek" a Holdutazásban, hanem az, hogy micsoda baromságok alapján tartják kamunak."

Úgy van. A sok nagyarc semmi bizonyíthatót nem írt le ráadásul az is kiderült, hogy még a gimis fizika is sok lenne nekik...

Ja, és tényleg rögeszmések. Le se szarnám a fejüket, csak kicsit túl sok hasonló észlény kezd rohangálni az országban. Semmihez nem értenek, de arcuk az aztán van..
  • Garga Pitic #1403
    Na szép: nyugdíjas Black project- és egykori Area-51 dolgozók, mint forrás?
    Nem vicces olyasvalakitől hitelesnek elfogadni infót, aki nagyon-nagyon szigorú titoktartást fogadott, mikor épp a kort 50-80 évvel megelőző technológiákkal dolgozott (ahogy korábban mondtad)?

"A MOONHOAX is azután indult, hogy feltűnt oknyomozóknak, hogy valószerűtlen, nem hihető, nem magyarázható sok rész,"

Oknyomozók? Belenéztem pár "dokumentum"-filmbe, és pont olyan bulvárszagú, manipulatív és szakszerűtlen katyvasz, mint a Spektrumos HAARP-leleplezés, ld NWO topic.
    Az "oknyomozó" saját állítását súlykolja az idő 95 százalékában, a maradék 5-ben pedig a "hivatalos" tudósbácsi megvágott, mentegetőzésnek ható szavait nyomja.

Ha Moonhoax-filmből tájékozódsz, Hold-gebaszt látsz minden sarkon.

Nem is az zavar, hogy egyesek "nem hisznek" a Holdutazásban, hanem az, hogy micsoda baromságok alapján tartják kamunak.
  • Pares
    Egyébként én is megnéztem már jópár doc. filmet, és hát a hovatalos álláspont szinte nevetségesnek tűnik... Annyi bizonyiték van, felvétel, ami ellene szól, és szinte semmi, ami mellette. Persze a pensilvániai lezuhant gép, ami hagyott egy 10m átmérőjű lyukat a földben és állitolag az összes még most is élő utasa hősi halált halt, hihetőbb történet, vagy a legnevetségesebb dolog amit hallottam: földön megtalált igazolvány ami állitolag annak a terroristának az igazolványa, amelyik belevezette a repcsit a toronyba... Szal az épület ledőlt, de a passport az éppenmaradt, hát persze, logikus... De van még annyi minden, hogy kár energiát pocsékolni az olyanokra, akik már csak direkt se nézik meg ezeket a bizonyitékokat. Ő bajuk.
  • Pares
    Pontosan.
    Becsukják szemüket, befogják fülüket, csak a hivatalos álláspont! Megnéznének pár ilyen videót, amiben nem kitalációkat irnak, akkor ők is észhez térnének, hogy vmi nincs itt rendben. Csak sajnálni tudom az embereket, akik még mindig az agymosás hatása alatt vannak... Rögeszmés? Na ne nevettess. Működik a védekező mechanizmus...
  • Saintgerman
    Kifejtenéd bővebben mit értesz "rögeszmés" alatt ?
    Azt akinek vannak önálló gondolatai, értelme ? És ti vagytok a "normálisak" a távolirányitott agymosott birkák ?!
  • Gundark 1 1
    Próbálkozom.. Hátha. De nem nevezném vitának.
  • Bucser
    te is elköveted a hibát mint én.

Rögeszméssel vitatkozol
  • Molnibalage
    "A MOONHOAX is azután indult, hogy feltűnt oknyomozóknak, hogy valószerűtlen, nem hihető, nem magyarázható sok rész,"

Nem. Az tűnt fel, hogy a sok marha beveszi és ezen még pénzt is lehet kereseni. Az OFF-ot meg kéretik törölni a topikból. Ja és megtanulhatnád már az a nyamvadt makró használatot...
  • OKkultist
    Nem én hoztam fel 911-et, de én legalább megnéztem azt a 30-40 oknyomozó dok.filmet. (2002-ig én is a hivatalos verziót hittem el)
    A MOONHOAX is azután indult, hogy feltűnt oknyomozóknak, hogy valószerűtlen, nem hihető, nem magyarázható sok rész, az űrhajósok nem úgy viselkedtek, ahogy az elvárható lett volna, ill. egymásnak ellentmondó nyilatkozatot tettek, ill. sokmindent lehet hallani nyugdíjas Black project, ill. egykori AREA-51 dolgozóktól. (azt mesélik, hogy az első holdraszállás az megrendezett volt, nem úgy, nem akkor, nem ott, stb.. a többi viszont igazi volt.)
  • Gundark 1 1
    Hogy ki ég az még nem derült ki.. :) No és ha meghal Rumsfeld akkor mi van? Nemzeti hős lesz, minden évben megemlékeznek róla.És ha romba dől az egész pentagon akkor mi van? Nemzeti dráma, az összeesküvők a "fontos" tiszteket meg hivatalnokokat véletlenül szabadságra küldték két napja, sok halott, nemzeti gyász, megemlékezés. Ennyi. A lényeg a jelkép támadása volt. Az oknyomozó riport filmek, miben különböznek a egymástól? Azok ugyan úgy a a saját igazukat harsogják. Ja és egymásra mutogatnak, mint forrás :) EZ MÉG MINDIG A HOLDRA SZÁLLÁS-MI AZ IGAZSÁG topic. Szóval vagy szálljunk holdra vagy keresd meg a megfelelő összeesküvés fórumot :)
  • OKkultist
    Ne égesd már magad, PONT oda csapódik be a láthatatlan repülőgép a Pentagonba, ahol felújítás miatt le van zárva az egész, és a szemben lévő oldalán (a legmesszebb) van Rumsfeld irodája???? Ha már a Pentagon, akkor NYILVÁN (OKKAMBOROTVA!!!!) Rumsfeld FEJÉT venném célba! A Pennsylvaniai gépről mi a hivatalos vélemény??? Az utasok (milyen utasok?) hősök voltak, és lezuhant a gép, vagy lelőtték?
    A WTC maradványait meg miért nem vizsgálhatta meg az a szakértő amelyik csak akarja, több szem többet lát, hátha észrevesz valamit, stb??? Mert a vasat gyorsan eladták kínába, hogy beolvasszák. Okkamborotva szerint ez azért történt, mert SZABADULNI AKARTAK a TERHELŐ BIZONYÍTÉKTÓL! A WTC7 is összeomlott a benne található irodabútorok 1000000fokos hőjétől??? (merthogy abba nem szállt bele semmi) MUHAHAHAHA Van egy csomó oknyomozó dok.film, nézz meg egy párat, annyi kérdés van, hogy minden lehetséges, csak a HIVATALOS VERZIÓ NEM. Ebben a témában már több topikban is kitiltottak, mert minden "hivatalos" felvetésre tudtam cáfolatot. (nem én vagyok ilyen okos, csak van 100 oknyomozó weboldal, meg dok.film. elég egy kis angoltudás, és te is lehetsz okos)
  • OKkultist
    MUHAHAHAHAHA Okkam borotva!! Borostás az a figura??? Én is tudok ilyeneket kitalálni, hogy a NASA és a SETI mit miért tesz, pl. a zufók CB-rádióznak, a zűrhajósok meg zavarodottan, szétcsúszva, dezorientálva adnak sajtótájékoztatót, stb... Vajon ezekre nyakatekert , valószínűtlen válaszokat kell adni, vagy a legegyszerűbbet:
    NEM CB-rádióznak a zufók, ezért biztos állás kutatni őket, nem lesz ott semmi kavarodás, egészen a nyugdíjig.
    A zűrhajósok pedig egyszerűen hazudtak, vagy agymosott állapotban voltak, nem pedig a szerénységtől annyira megilletődtek, hogy szinte megszólalni sem tudtak? MUHAHAHAHAHA
    A 911 meg már annyira kivesézett téma, hogy lassan a leghülyébbek sem hiszik el a hivatalos dumát, annyi kilógó lóláb csak az IRÁN-KONTRA ügyben van, de ott totális megbukás is volt, amikor North ezredes elkezdett beszélni, az csúcs volt. (előtte 1-2 évvel még letagadták, hivatalosan nem létezett, max. összeesküvés-elméletek voltak az egészről, utána meg a TV közvetítette a beéégést, ahogy a Pentagon, CIA, stb. emberei megbuknak)
    911 előjátéka (főpróba) 1995-ben Oklahomában sem ment gixer nélkül, 3db bombát találtak és 1db bűnöst, a szerencsétlen balek azt sem tudta mi merre, de azért kivégezték az agymosott "terroristát". (ott még lement a híradókban is, hogy elviszik a helyszínrő az igen nagyméretű 2. és 3. bombát is, amit nyilván gyerekjáték volt becipelni a helyi FBI épületébe. Valamit elqúrtak, mert nem robbantak fel, pefig az volt a terv, hogy az EGÉSZ ÉPÜLET ÖSSZEOMLIK, be is jött volna, gondolom a bombakészítő meg is kapta a leb*szást a Pentagonban, a következő mítingen.)
  • Gundark 1 1
    Az hogy 3000 vagy 50000 mindegy. Az elv volt a fontos. Az hogy a kapitalizmus jelképét lerombolta a "saját" repülőivel. Ha halottakat akart volna megtehette volna mondjuk ez egyik amerikai foci döntőn. Akkor még nem volt légtérzár, szóval ha egy 767 kaliber ráesik a stadionra.. Egyébként mi az hogy "annyira"? A pentagon is jelkép. No meg hogy védsz valamit amikor nincs háborús időszak? Ez nem egy stratégiai játék hogy telerakod légvédelemmel és nem tudják lerombolni. De ez már nem a hód téma. Szóval térünk vissza oda inkább.
  • patiang
    Még annyit, hogy pentagon csak "annyira" volt védve??????
  • patiang
    Igen.
    De erről a mádia tehet a legkevésbé. S az való igaz, hogy a mikor csúcs volt 50-60 ezer ember is tartózkodott a két toronyban. De azért gondolkozz el, ha laden-nek csak ennyi volt az emberi élet, miért nem akkor tette amikor több "kárt" is tehetett volna.
    Gyanús................
  • Gundark 1 1
    Ez az emberi tényező is lehet. Ne feledd el hogy igen nagy média szenzáció volt. Az összes létező médium ott tunkolt a vérben, és egymással versengve jelentették a dolgokat. Gondolj csak arra hogy az első hiradások 50.000 halottról szóltak, mondván annyi ember dolgozik a két toronyban. No meg.. Szóval zűrzavar volt az a javából.
  • Gundark 1 1
    Egy kis tűztől? Khmm. Azért pár 10 ezer liter üzemanyag leömlött és kigyulladt. Nem a becsapódás nyirta ki az épületet hanem a tűz. Megolvadtak a "vasak". Saintgerman : És kik vannak ott? És főleg minek? A figyelésünket meg lehet oldani pár műbolygóval, ha meg bázist akarok akkor nem a megfigyeltek szájába teszem a bázist. Hanem mondjuk a Ceresre. Arra biztos nem járunk. A távolság nem akadály, akit ide esz a franc pár fényévről nem problémázik pár millió km-en.
  • Molnibalage
    Kik? Occam borotváját ismered? Itt. No offense, de te is szimplán hülye vagy.
  • Saintgerman
    Ez a "hivatalos" álláspont. Ezt akarják velünk elhitetni.
    Az én véleményem sokkal logikusabb: azért nem mentek, mert vannak ott mások.
  • patiang
    Mivel minden összefügg mindennel, ezért némely dolgot bele kell vonni a topicba.
  • patiang
    S még ami fura, hogy Ladenék egy hétig kézzel-lábbal tiltakoztak, hogy ők tették, s csak ezután vállalták.
    --télleg? no akkó mi voltunk........................