Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • indedi
    Nem hiszem hogy a neten ne lenne fenn ez az ominózus kép. Linkeld már be hadd nézzem meg.

A 70-es évek közepe táján nézegettem ilyen albumokat. Gondolom, hogy nem dobták még ki a könyvtárak. De látom te is mindent a másiktól, az internettől vársz. Nem fog menni. Nincs minden ott. És ne is álmodj arról, hogy az eredeti album 30 cm-es képeit te az interneten tömörítési hibák nélkül, jó minőségben szemügyre vegyél. Szerintem gondold átt, hogy miről van szó. Olvass vissza, mert így csak a levegőbe durrogtatsz.

Miért? Miért nem kezdtek hangosan röhögni, hogy ez hamisitvány?

A nagypolitikában nem szokás "röhögni". Azért nehéz utólag megfejteni, mert sok információt nem ismerünk. De egyről meg vagyok győződve. Nagyon okos és tapasztalt tanácsadó tudósgárda állt ezek mögött a látszólag nevetséges döntések mögött. Pont ezért nem nevettek rajta a szovjetek. Hiszen náluk is pontosan ez volt a helyzet. Ott is egy nagyon okos és tapasztalt tanácsadó tudósgárda állt ezek mögött a döntések mögött. Bonyolultabb volt mint egy nagymesteri sakkjátszma. Óvnálak attól, hogy annyira leszóld, mint tetted.

"De még a nevét sem tudom a könyvnek."

Ez nem "de". Ez csak szimplán nem emlékszem kategória. Sok év, nagyon sok év telt el azóta. Nem emlékszem, és az szerintem nem szégyen. Az viszont az, hogy szájkaratézol te is, ahelyett, hogy megjáratnád a lábaidat. El sem tudom képzelni miért nem jártok könyvtárba. Miközben persze láttatjátok, hogy ti aztán mennyire jólinformáltak vagytok az Internet szemetesvödréből szemezgetve. Az írásaitok hemzsegnek a helyesírási hibáktól. És nem az elütésektől. Sajna, de nekem ebből elégy gyorsan elegem lesz. Ha valaki ennyire tudatlan, az miért nem tesz érte, gyorsan, hogy a helyzet megváltozzon? Tessék beiratkozni könyvtárakba. Igen, így többesszámban. És szakítani időt elmenni. és jegyzetelni, kifénymásoltatni, stb. Aztán mindjárt másképpen fogsz beszélni.

Ez olyan igy mint a mostani "lehallgatási botrány" cirkusz. Van bizonyiték, de titkos. Szóval olyan mintha nem is lenne.

Elvesztek az eredeti filmek, nyilatkozza a NASA. Aztán meg azt, hogy megtalálták egy kukában. Aztán megint elvesztek. De megint megvannak. És majd mindet be fogják szkennerelni, és hozzáférhetővé fogják tenni. De csak amikor már mind kész lesz. és ez (bár előzőleg belefért egy kukába) mégis akkora mennyiség, hogy csak 220-ra lesz elérhető. Hát nem tudom. Igaz lehet ez mind? Igen, olyan mintha nem is lenne. De a korabeli képes-albumok még valószínűleg megvannak. Ha érdekel téged, ha valóban érdekel, utána fogsz járni. Miért van olyan érzésem, hogy te sem teszed meg? Talán már sokat csalódtam. Egy biztos, engem igazán nem érdekel. A mai világ sorsán ez a kérdés, pontosabban ennek a kérdésnek a helyes megválaszolása már érdektelen. Ez már csak egy jól hangzó topiktéma, ami azt lehet művelni amit itt műveltek.