Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • indedi
    Leírtam korábban mindent amit érdemes róla tudni. Nem hiszem, hogy érdemes lenne részleteiben még egyszer leírnom. Te sem fogsz felállni a foteledből, hogy elballagj egy nagyobb könyvtárba és szemügyre vedd. Van bizonyíték, amiről ráadásul nem csak egy szakember látja a hamisítás tényét, de nem veszi senki a fáradságot, hogy a saját szemével megnézze. Akkor miről beszélünk? És minek? Váltóztat az a mi életünkön valamit? Megmondom: semmit.

Most még az érdekelne hogy a szovjetek miért nem nézték meg a képeket?

Minden bizonnyal megnézték. Nyakatekert gondolat, de úgy gondolom, hogy pont az ő számukra készültek a [d]nyilvánvalóan[/d] hamis képek. Elkerülendő az igaz információadás. Ez a szándék számukra is világosan kiderült. Így aztán a szovjeteknek nem maradt más, mint vagy nem hazudják ők is, hogy embert küldtek a Holdra, vagy eleve letesznek a dologról. Mint tudjuk, ez utóbbi következett be. Én ezt a változatot tartom a legvalószínűbbnek. Természetesen van más változat is. Lehet rajta filozofálni, ha valakinek éppen ehhez van kedve.

Nekem ezekbe a fórumokba az sem tetszik, hogy ha valaki leír egy ilyen feltételezést, -mint például most én- akkor megjelennek a primitív bunkók és kórusban követelik, hogy: Hozz róla bizonyítékot! Nyilván nem lehet egy politikai feltételezésről bizonyítékot hozni. Viszont rendelkezésre áll a történet. Igazolni tehát lehet.
    A helyzet persze ironikus. Ha valaki nem képes elmenni egy könyvtárba és a saját szemével megnézni a föllelhető technikai bizonyítékokat, annak miféle joga lehet vitapartnerétől követelőzni? Megmondom: Semmi!
    Ráadásul ha elmegy, és látja és itt leírja, johy szerinte is hamisítvány, akkor mi változik? Megmondom: Semmi! Ugyanúgy nem tudjuk belőle eldönteni, hogy járt-e ember akkor a Holdon, vagy sem.

Na-jó, szerintem úgysem kapok rá normális választ. Ezt már lassan megszokom. Értelmetlen ezekbe a tudományos fórumokba írni. Minden értelmes vitapartnert elüldöztek már innen a kekeckedők...