Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
indedi #1078 No meg egy "képeskönyv" ami x ezer darabban készült nehezen hihető bizonyiték. Az eredeti kép az igen, de egy reprodukció..
Eredeti NASA album. Nagyméretű, díszes album. Album, nem pedig képeskönyv. Az eredeti anyag? Az éppen elveszett, vagy megkerült, vagy újra elveszett, stb. Nyilvánvaló a takargatott csalás ténye. De ahogy korábban is leírtam, az egy megbocsátható csalás volt. Egy hidegháborús erőfitogtatás az egyensúly fenntartásának érdekében. Lehet, hogy éppen ezért nem tört ki a III. világháború. Szerintem megérte! Szerintem még ennél vaskosabb hazugságok is megérték, ha segítségükkel elkerülhető maradt a nyílt katonai konfrontáció. Ez az én véleményem.
Az, hogy valóban járt-e valaha ember a Holdon, nem ebből az aspektusból vizsgálandó kérdés. Az én véleményem az, hogy járt bizony. Nem akkor és nem úgy és nem annyian, hanem sokkal többször és sokkal-sokkal többen. És nem a tudomány nevében. Ez szintén az én véleményem.
Én viszont sokat foglalkoztam nyomtatással. Mi van akkor ha nyomtatás közben érte valami effekt a képet?
Az én megítélésem szerint nem ez történt. Egyértelmű a hamisítás ténye. Méghozzá gyenge hamisításé. Kapkodó, slendrián munka. Lehetett volna úgy is végezni abban a korban, azokkal az eszközökkel, hogy fel se merüljön kétség az eredetiség tekintetében. Mégsem ez történt. Szerintem annak a latolgatása, hogy miért nem, sokkal izgalmasabb kérdés lehet, mint amiről jelenleg ez a topik szól. Ugyanis ezt a pocsék munkát nem igazolhatja semmi sem. Még a kevés idő sem. Valami más kell legyen a háttérben, de én esetleg csak tippelni tudnék, hogy mi....