Hegyikecske#191
Nem ugyanúgy lesz korlátlan hanem még jobban mert az adaslnél pont h a korlátra összpontosítanak most, most még csak 1-2ezerrel olcsóbb alternativa, aztán fő lehetőség, később meg a limit nélküli csomagok kerülnek eltörlésre... és a t-online (axelero) csomagjánál, (a chello lighthoz hasonló)3giga a limit a chellonűál ha jól tudom 5. Itt olcsóbb, nagyobb a feltöltés, a többiről felesleges vitázni ugyse lehet senkit meggyőzni mkinek az a jó ami neki van majd meglátjuk 5év mulva kinél lesz több user, én most álltam át axeleroról chellora a feltöltés miatt, de engem nem zavar a limit, mit szoltatok addig amig 15giga volt... szal asebesség kell, a limit mam ár nme ciki pláne ilyen nagyban (mondjuk ez relativ de ezérrt az árért több mint jó sztem).
Mindenesetre azt lehetne megcsinálni h ha elérted a limitet nem csökkentenek, hanem gigánként +500ftot fizetsz mondjuk... (ez így van a t-onlinenál) bár az ottani 3giga limitből kiindulva jobba chello mer azt(t-online) már hova csökkentsék? szal nekem ez jobb h nincs +költség, viszont akik limithez állnak közel azoknak meg a letöltés lenne az első sztem nekik lehet az lenne a jobb...