INGYENES NETTELEFON
  • bounce
    #907
    TZolinak:
    Nekem a cib banknál van lakossági számlám és itt igényeltem internet kártyát. Úgy működik, hogy van egy alszámlád a kártyához, erre tudod net, v. cib24 (telefonos) átvezetni a pénzt. Ez díjmentes nem utalás, átvezetés. Erről az alszámláról veszik le a pénzt mikor a netkártyával fizetsz. A netes kártya csak egy 4x4 számsorozatot tartalmaz, nem mágneskártya, sima plasztik kártya csak a számok, meg egy másik 3 jegyű azonosító van. Nem tudsz máshol fizetni vele csak neten. Éves díja 800Ft volt. Használata díjmentes.
    OTP-nél úgytudom díjmentes a kártya is, de ott online számlacsomagod kell legyen... de én az otp-t nem bírom...
    Más bankok szolgáltatását nem ismerem, utána kell érdeklődni. Link-et nem tudom most prezentálni, mert karbantartás miatt a weblap nem megy, csak az online bank a cib-nél.
    A befizetésről meg annyit, h. kicsit bizalmatlan vagyok, mert miután befizetném neked, könnyen mondhatod nem fizetsz semmit és akkor adtam neked grátisz 1 eurot, amit nem szeretnék...
    De jelenleg az a legnagyobb problémám, h. új accountra nem tudok pénzt tenni, mert nem vonják le, ezért írtam a fórumra. A számlám meg aktív. Már másik accountot is próbáltam létrehozni de arra sem.