• Axon
    Végigtoltam.
    Nem volt rossz, csak a partizános kampáy keltett bennem vegyes érzelmeket. Nem szívesen terelgettem Tito söpredékét. Sőt amikor magát Tito "elvtársat" kellett megvédenem, legszivesebben, magam lőttem volna le valamelyik partizánnal.
    Egy magyar fejlesztésű játékban, ha már merészen eltérnek a kötelező kampányoktól (Német, Szövetséges, Orosz), akkor miért nem lehet egy magyar kampányt beletenni. Az első részben még magyar egységek is voltak, így túl sokat görcsölni sem kellett volna vele. Akár 8 pályát is simán össze lehetett volna rakni a Don-kanyartól egészen Budapestig. 1-2 pályán picsán lehetett volna rugni a szőröstalpú románokat Erdélyben, vagy hősi harcokban feltartani az oroszokat a Kárpátokban.
    Hamár egy teljes kampány erejéig sztárolták a tito féle bolsevikokat, akkor esetleg azt is belevehették volna a készítők a partizános küldetésbe, ahogy a hős szerb partizánok délvidéken negyvenezer magyart mészárolnak le középkori módszerekkel a főtereken. Karóbahúzás, lefejezés és elevenen megnyúzás, miközben a szemük láttára asszonyaikat és kisgyermekeiket halálra erőszakolták a hős titoféle partizánok.
    Ez úgy utolsó pályának remek lett volna...