684
-
#644 Szedd je máshonnan craket a magyaritást nem raknád fel valahova rapidra vagy valahova nagyon megköszönném! -
PallMall #643 gyerekek, bajom van panzer 2-vel, nem enged belépni a játékba(egy ablak jön ki ami kék és van rajta retry meg information) a wanadoo-ról töltöttem, a kulcsot beírtuk, de nem lép be, magyarítást is raktam fel, lécci írjatok valami okosat, előre is kösz!!! -
#642 ha lesz, akkor a Cold War után. -
#641 Lesz még valami a Phase Three-ből? -
#640 Coldwar hivatalos bejelentés -
#639 Én azért kicsit óvatosan kezelem a hasonló kijelentéseket. A SWINE és a Panzers között is letagadhatatlan a hasonlóság, pedig elvilág más az engine.
Véleményem szerint nagyon sok mindent át fognak menteni az "új" enginebe. Mondjuk ez nem is lenne olyan nagy baj, mivel szerintem azzal nem sok baj volt. A kritikák inkább a játék realitását érték. Repkedő fogaskerekek, hülye lőtávok, lángszórós tankfoglalás és egyebek. Az mondjuk egy más kérdés, hogy így viszont egy jól játszahtó élvezetes játékot kaptunk. Legfeljebb a realitást kedvelők megmaradtak a Combat Missionnál. -
Ramza #638 Hát mivel a korábbi hírek szerint ehhez zsír új engine készül, annyira talán mégsem ugyanaz a helyzet. -
#637 Ha jól láttam, akkor ez 2007 végére várható. Gondolom a panzers motorjával működik, de tigrisek helyett majd leopárdokat terelgetünk.
Kísértetiesen hasonlít a történet a Sudden Strike és a Cold War Conflict esetére. Ott szintén egy 2. vh-s rts (Sudden Strike) motorját felhasználva, készítettek el egy hidegháborúban játszódó játékot (Cold War Conflict).
Itt most úgy néz ki, hogy hajszál pontosan ugyan ez játszódik le. -
#636 Ő az -
#635 Az micsoda? Még sosem hallottam róla. -
#634 Légyszíves rakd fel a hunpakot valahova rapidsare vagy hasonló oldalra előre is köszi! -
#633 Codename Panzers Cold War-rol tud valaki valamit? -
#632 A magyarul beszél az összes filmbejátszás, a játékban meg a parancsnok. Ha másképpen van akkor valami gáz van nálad.
Szerintem jól van igy, mert legalább megtudom különböztetni az olasz egységeket a némettől. ( persze a gyalogos egységekre gondoltam, annyira barom nem vagyok hogy a bánat olasz harckocsikat összekeverjem a némettel ) -
#631 Honnan szedted légyszi könyörgöm nagyon kelene nekem is! -
#630 Honnan szedted légyszi könyörgöm nagyon kelene nekem is! -
samhun #629 lejött a hunpakk, de csak néha beszél magyarul a németeknél(másikaknál nem probáltam) -
samhun #628 valaki warezes oldalra adjon linket,a hu.pakra plz( ne wanadoot, azon nem találom) -
samhun #627 nekem nem magyar, és a hunpakkra vadászok. torrent? merre? -
#626 Anno feltöltötte egy rendes srác torrentre! -
#625 Neked magyarul van meg és ha igen honnan szerezted meg a hunpakot! -
samhun #624 má vagy 5ödszörre kezdem ujra a második mapot, szövetséges(tobruk), easyn, és mindig kilönek :S::S
phase one t kivittem, de ezt nemtudom , mi a lofaszt csinaljak??? nektek is nehezebben ment? -
#623 Hunpakot hol lehet beszerezni???????? -
#622 a game könyvtárba másold be de utána kell egy kis editálás..
A game-rootban a game.ini file-ban az "en"-t átkell írni hu-ra.
Így nézzen ki így müxek. Magamtól jöttem rá, ezért lehet van más módszer is..
Paths]
Search = .\en
Search Base = .
Home = .
Locale = hu
[Editor]
Right Panel = 0
Test in game = Panzers_Phase_2.exe
Test ini = game.ini
[Debug]
Debug Level = 0
-
#621 kéne egy kis warez help!
Na mgvan az angol gamma most letöltöttem a HUNPAK-ot.
Hogy kell magyarosítani? mit kell hova másolni vagy mit kell csinálni? -
lordmáté #620 Csumi! Valaki adna egy oline cd key-t?
Mer ami nekem van azt beíróm de semmi!
Valaki segítene?
Segítség! Így nem tom aprítani a csókákat a neten :D [ravasz1]!!!!!!! :D
Előre is köszi! -
Beni521 #619 CODNAME PANZERS PHASE TWO HELP! Nem tom megcsinálni azt a pályát ahol egy maroknyi olasz katonával és 1 ágyúval el kéne foglalnom 1 várat (amit franciák birtokolnak). Nekem egyáltalán nem megy! HELP ME! -
#618 ez AZ. -
#617 Válaszolt a másik fórumban az egyik stormregion-os.
Idemásolom:
"Kiadói kérés volt ez a bónusz kampány, voltak más javaslataink
Vannak helyzetek, amikor van függetlensége egy fejlesztőnek, és van, amikor nincs."
Ez bizony patthelyzet, nincs mit hozzáfűzni. -
#616 Tudom :) amikor leírtam azonnal rájöttem, gondoltam is hogy majd valaki észreveszi. egyébként meg a szlovákok is tehetnek egy szivességet. -
#615 Nem tudom mennyire vennék figyelembe a véleményemet és a tanácsaimat, na meg a történelmi tényeket. Szomorú, ha annyira sivárak a történelmi ismeretei a készítőknek ha ennyit sem tudnak és a szláv partizánokat "faszagyereknek" tüntetik fel.
Mindenesetre bemásolhatom a másik fórumba az előző beírásom, hátha lesz valami értelmes vélemény ezügyben. -
#614 Földrajz:
Magyarország szerbiához csatolt része: délvidék
A felvidéket a szlovákok kapták -
#613 pcdome -ra szokott beírni stormregion -os, megemlíthetnéd neki.
most a Rush for Berlin -be szokott írni. -
#612 khm... teljesen igazad van. Sőt hozzáteszem hogy a szerbek mai napig verik a magyarokat a felvidéken.. érthetettlen valóban hogy miért tették ezt a programozók. Én szégyellem magam hogy erre nem jöttem rá magamtól.. úristen én meg egy csomó külföldi havernak ajánlottam a stormregiont hogy milyen fasza gamékat írnak.
ROHADT SZEMÉT ÁRULÓK! -
#611 Végigtoltam.
Nem volt rossz, csak a partizános kampáy keltett bennem vegyes érzelmeket. Nem szívesen terelgettem Tito söpredékét. Sőt amikor magát Tito "elvtársat" kellett megvédenem, legszivesebben, magam lőttem volna le valamelyik partizánnal.
Egy magyar fejlesztésű játékban, ha már merészen eltérnek a kötelező kampányoktól (Német, Szövetséges, Orosz), akkor miért nem lehet egy magyar kampányt beletenni. Az első részben még magyar egységek is voltak, így túl sokat görcsölni sem kellett volna vele. Akár 8 pályát is simán össze lehetett volna rakni a Don-kanyartól egészen Budapestig. 1-2 pályán picsán lehetett volna rugni a szőröstalpú románokat Erdélyben, vagy hősi harcokban feltartani az oroszokat a Kárpátokban.
Hamár egy teljes kampány erejéig sztárolták a tito féle bolsevikokat, akkor esetleg azt is belevehették volna a készítők a partizános küldetésbe, ahogy a hős szerb partizánok délvidéken negyvenezer magyart mészárolnak le középkori módszerekkel a főtereken. Karóbahúzás, lefejezés és elevenen megnyúzás, miközben a szemük láttára asszonyaikat és kisgyermekeiket halálra erőszakolták a hős titoféle partizánok.
Ez úgy utolsó pályának remek lett volna... -
#610 Az első kellemes meglepetés:
Egy elefánt! -
Ramza #609 Mivel van feltöltve a netes ranglistára több pontszám is arról a pályáról legnehezebb fokozaton, így valahogy biztosan meg lehet csinálni :) -
#608 Van egy bug! Legnehezebb fokozaton nem lehet az 1db ágyúlövéssel betörni a vár falát. Ennyi, nem lehet tovább játszani. -
#607 Én is belekezdtem tegnap a tengelyhatalmakkal. Már a 6. pályán járok.
Amit észrevettem:
A pályák végén a gép akkor is kiírja, hogy vesztettem 1-2 egységet, ha nem is vesztettem. Így már elvett egy tankomat és egy mesterlövészemet is. Nagyon drága volt az a mesterlövész és rettentően sajnáltam, azóta sem volt elegendő presztisem, hogy pótoljam, mert mindeg kellett valami másra.
A flak88-asok határozottabban hatékonyabbak mint az első részben. Nagyszerű újítás a lángszórós tank, sokkal könnyebb vele járműveket foglalni, mint a sima gyalogos lángszórósokkal.
Egy bugg, hogy az önjáró sig 33-as tüzérségi ágyút nem a tüzérségi eszközökhöz rakja be, hanem a tankokhoz és Bison I néven. Jó, hogy lehet választani olasz és német egységeket, bár ez csak az elején számít, később már a német tankok egyértelműen jobbak, de gyalogság szempontjából majdnem mindegy. Én például olasz szanitéceket veszek, mert olcsóbbak és ugyanúgy gyógyítanak. A német katonák csak annyiban különböznek, hogy eggyel nagyobb a sebzési értékük, na meg drágábbak. -
#606 Hi all!
Nagyon jó a game!! Alig várom hogy haza menjek a melóhelyből :( A franc az ilyen programozókba, mért nem csináltak egy sima II.ww gamét filling nélkül.. Ennek Jó a hangulata, nem azon akad ki az ember hogy itt sem tud egy gyorabb egység megelőzni egy lassabbat hanem türelmesen kikerültetem vele ,kezdődjöm minnél előbb az összecsapáás. -
loserman #605 hi. vki mondja meg hogy hogyan kell megcsinálni a tengelyhatalmaknál a második pályát :) mindig elfogy a munició a tankokbol, és nem tudom megcsinálni...
vki magyarázza már el ,hogy hogyan kell megcsinálni.. THX