A Digital Reality legújabb játéka, a War Front: Turning Point
  • Axon
    Belekóstoltam az MP demoba.
    Jobb volt mint amit vártam ezt be kell vallanom.
    Kicsit építkeztem. Gyártottam néhány egységet, és mire úgy éreztem volna magam, hogy gyeregben vagyok, akkor jött egy hatalmas bombázó és porig bombázta az egész bázisomat. Ezután meg jött a szárazföldi támadás, ahol elpusztították az összes földi egységemet. Így hamar vége lett.
    A legmeglepőbb az volt, hogy jött néhány gyalogosa, amelyek fényesen világítottak, és nem lehetett megölni őket, vagy csak nagyon nehezen. 5 párduc tankom lőtt egyet folyamatosan, de nem igazán akart meghallni. Nos ennek azért ne firtassuk a valóságtartalmát.
    Az viszont nagyon tetszett, hogy a bunkereket lehet FPS nézetben használni. Nem tudom mennyire lehet ezt kihasználni egy nagyobb csetepatéban - valószínűleg sehogy -, de azért látványos. A járműveknél meglevő TPS nézetnek viszont nem sok értelmét látom, mivel majdnem ugyan olyan mint az eredeti nézet.
    Azért a levegőben repkedő fogaskerekek maradtak. Én már rég elküldtem volna a cégtől azt a programozót (vagy aki ezért felelős) aki ezt erölteti.