Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • PyRex
    Nézd, ezeket mind Te írtad:

"Egy egyetemi tanár nem lehet bunkó."
    "a diplomásoknál ki van zárva a bunkóság"
    "Mert a kopaszok és testépítők között több a bunkó, mint pl. a diplomás emberek közt."
    "A testépítők között viszont kevesebb a diplomás, mint a nem testépítők között."

Sajnos ebből látszik, hogy FOGALMAD NINCS az egészről. A fenti 4 mondatod, amelyet idéztem, mind akkora hülyeség, hogy azt elmondani nem tudom. Kb. annyi igazság van bennük, mintha azt mondanám, hogy aki piros autót vezet, az mind öregebb 60 évnél.

Lehet személyeskedni - "Sajnálom, hogy nem értetted meg, amit mondtam, pedig szerintem nem volt valami bonyolult." - én nem teszem, mert nem alacsonyodom le hozzád. Lehet sértegetni, lehet megmondani, hogy szerinted kinek van diplomája és kinek nincs, de számomra kezdesz már vicc-számba menni itt. És még diplomád sincs... :)))

"Én inkább úgy mondom, hogy értékelem a diplomát, viszont te nem."

És az Nálad milyen? Ha meghallod, hogy XY embernek van diplomája, akkor egyből egy kellemes közérzet alakul ki Benned iránta, ha meg meghallod, hogy nincsen, akkor egyből inkább a negatív gondolatok gyötörnek az illetővel szemben? LOOOOOL! Hát öregem, Neked aztán marha sok élettapasztalatod van

De ez a két mondatod tetszett a legjobban:

"Ezért tudom, hogy neked nincs.
    Az meg lényegtelen, hogy nekem van-e"

LOOOOOL! Engem itt megpróbálz megalázni és jól megmondod a frankót, hogy - szerinted - nincs diplomám, de az már nem is fontos, hogy Neked nincs, igaz??? Hát komolyan mondom, régen röhögtem ekkorát! :) És Te akarsz nekem bebizonyítani bármit is, ilyen hozzáállással??? :) LOOOL!