Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Viccbõl mondta.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Sajnálom, hogy nem értetted meg, amit mondtam, pedig szerintem nem volt valami bonyolult.
Én inkább úgy mondom, hogy értékelem a diplomát, viszont te nem.
Ezért tudom, hogy neked nincs.
Az meg lényegtelen, hogy nekem van-e, de ha nem mondtam volna, hogy még nem jutottam odáig, akkor tuti azt mondtad volna: "amíg neked nincs, ne beszélj".

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez egyértelmû, amíg nincs kereseted, a szüleid tartanak el.

PyRex
Nem tudom, Te vagy az elsõ akitõl ilyet hallok, hogy 2 izmos ember együtt azok melegek.... 😊 Ez megint egy új dolog, minden nap tanulok valami újat itt 😊))

Akkor mi a konditeremben homo-grupi vagyunk 😊))))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Ki beszélt itt Való Világról? Ne adj a számba olyan gondolatokat, amik max. Neked jutottak az eszedbe. Én általános mûveltségrõl beszéltem és számomra a Való Világ - de tudod mit? Az egész kereskedelmi televíziózás is egy kalap sz*r... Pedig - milyen az élet - pont egy televíziónál IS dolgozom. De nem azért, mert örömömet lelem benne, hidd el.

PyRex
"Látszik, hogy neked nincs."

LOLOLOL!

"Nekem sincs"

LOLOLOLOLOOOL! 😊)

Nézd, én NEM nézem le azokat, akiknek van diplomájuk, DE AZOKAT SEM, AKIKNEK NINCS. Te viszont - mint a hozzászólásidból kiderült - igen.

A másik dolog: a diploma sajnos nagyon kezd hasonlítani az érettségihez: ha nincs, akkor esélyed sincs semmire, de ha van, az sem jelent semmit. Nem egy ismerõsöm van 1 vagy 2 diplomával munka nélkül, vagy olyan munkakörben, amihez a papírjai alapján köze nincsen...

PyRex
Nem, én pontosan a látens homoszexualitásra gondoltam.

petyka2
Azért a kérdéseim:
1.,20 éves korodig,ha nincsen pénzed ki tart el?
2.,Ha önköltségesre mentél azt szintén ki fizeti?Mert hogy nem TE az biztos...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

JackDaniels
Nah ezeken lassan bexarok.😊))))) Én már egy ideje csak olvasom ezt a totyikot, de nem xar.😊)))) Nah hadd szóljon, a bizonyítás lehetõsége mindenkinek adott.😊))))

\"Never say never!\" W Churchill

Rafaelo
nemvagyok de 😮 azé ez benne van a köztudatban

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Dynamic
Nem hiszem, hogy Való Világról lenne szó.Nálunk nem kevés olyan ember van akinek 1-2 diplomája van, de volt amelyik azt sem tudta ki vagy mi volt Spartacus, a másiknak meg fogalma nem volt ki írta a Füstbe ment tervet.Azért ez már durva szvsz.
Taranov
Ez butaság, a diplomát úgy szerzed meg, hogy kijárod a fõiskolát/egyetemet.

petyka2
Szerintem õ csak arra célzot,hogy a jómodort nem lehet tanítani...A diplomát megszerezni a mai világban inkább csak pénz kérdése...

Taranov
Általános mûveltség...
Jó vicc, azt várnád el, hogy a Való Világ szereplõit és a Schwarzenegger-filmeket fejbõl tudja?
Lefogadom, hogy sokkal többet tud, mint te vagy én.

petyka2
Hát azért aki ennyire szétgyurmázza magát,annak komoly személyiségzavara lehet...<#nyes>

Taranov
Te vagy naiv, azt hiszed, hogy a diploma csak egy papír.
Látszik, hogy neked nincs.
Nekem sincs, még nem jutottam oda, de nem nézem le legalább.
Nem olyan egyszerû elvégezni egy egyetemet.

IMYke2.0.0.0
amire gondoltál: homofób...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
Ha neked 2 izmos kezet fogó fickóról ez jut az eszedbe, akkor inkább Te vagy a látens homokos...

Rafaelo

nem bunkók hanem buzikák!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

PyRex
"a diplomásoknál ki van zárva a bunkóság"

Miért lenne kizárva? Azért mert van egy papírja??? Jó ég, Te milyen naív vagy...

PyRex
Egy egyetemi tanár? Nem lehet bunkó? LOOOOOL! Érdekes, a BME-n nekem nem úgy tûnt anno... Voltak olyan tanárok, akik a saját területükön persze nem voltak bunkók, de az általános mûveltségük, a hozzáállásuk dolgokhoz, az olyan volt, hogy inkább nem írom le, mert kimoderálnának. Ennyit a híres neves egyetemi tanárokról...

PyRex
"az meg egyértelmû, hogy a diplomások között kevesebb a testépítõ, mint pl. a csak érettségivel rendelkezõk közt"

De könyörgöm, ne beszélj már butaságokat... Te ezeket honnan veszed?? Azért, mert neked rossz tapasztalataid vannak, nem kéne következtetéseket levonni...

PyRex
De ez nem igaz. Bizonyítsd be, hogy igaz basszus. Mondom, a terembe, ahová járok, az emberek 95%-a tanul, vagy dolgozik. Azzal meg nem értek egyet, hogy akinek nincs diplomája az egyhülye bunkó, ne akard, hogy akár nemzetközi szinten elkezdjem neked összeszedni, hogy azok közül az emberek közül, akik valamire vitték, hánynak van diplomája, mert meglepõdnél...

Taranov
Ez teljesen igaz. Itt max. az arányokról lehetne vitázni, de szerintem ne tegyük.

franco
Így van, másképp látjuk.
Összefoglalva:

Egy egyetemi tanár is lehet bunkó. (!!!)
Egy "body builder" is lehet mûvelt. (!)

/off

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Taranov
Szerintem teljesen félreértelmezed a bunkóság fogalmát.
Én nem a kellemetlen stílusra gondolok, hanem a mûveletlenségre. Egy egyetemi tanár nem lehet bunkó.

Egyébként hajlok rá, hogy fejezzük be a vitát, mert úgysem sikerül rendesen kifejeznem magamat.

Nem kell a testépítõnek diploma, azt próbálom magyarázni, hogy a diplomásoknál ki van zárva a bunkóság, szóval annak semmi értelme nincs, hogy "az én apám body builder és két diplomája van, de nem bunkó", hiszen egyértelmû ilyen eseten, hogy mûvelt emberrõl van szó.

franco
kicsikém....

aki TESTÉPÍTÕ (a szó szoros értelmében), az ebbõl él. ez a foglalkozása. akkor minek neki a diploma??
érdekes, egyre inkább az jön le ha sarkítani akarom, akinek nincs diplomája az bunkó.
mellesleg, aki megszerzi a diplomát az szvsz ugyanannyira hajlamos a nagyképûségre, ami szvsz a bunkóság egy fajtája.

és valóban, a bunkóság szubjektív. képzeld, elõfordulhat, hogy amiatt amit itt levágsz, téged is bunkónak tart valaki....

Taranov
Nincsenek hiteles statisztikák, a bunkóság szubjektív, van, aki bunkónak tartja azt, aki nem tudja melyik híres verset melyik híres magyar költõ írta, van aki meg csak azt tartja bunkónak, aki nem tudja az etikettet 😊

Ezen nem érdemes vitatkozni, az meg egyértelmû, hogy a diplomások között kevesebb a testépítõ, mint pl. a csak érettségivel rendelkezõk közt 😊

franco
légyszíves állj elõ egy hiteles statisztikával

addig psszt!

Taranov
Mert a kopaszok és testépítõk között több a bunkó, mint pl. a diplomás emberek közt.
A testépítõk között viszont kevesebb a diplomás, mint a nem testépítõk között.

Ez nem azt jelenti, hogyha te testépítõ vagy, akkor bunkó vagy, meg nem is azt jelenti, hogy aki nem diplomás, azt lenézzük, de valamit jelentenek ezek a dolgok, szóval erõs túlzás lenne, ha azt mondanánk, hogy a testépítõk között ugyanannyi a bunkó, mint mások között.

PyRex
Mert?

Taranov
Ez azért nem olyan egyszerû.

SRobert

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

PyRex
Igen, csak ezt miért nem ismeri el a többi ember is? 😊

HD JOHNNIE
No látom ismét feljött a téma csak a vitapartnerek mások, hmmm... Lehet újra kéne írnom a diplomámat a testépítõkrõl, pl a testépítõk és az intelligencia kapcsolata... 😊 Mint mondottam volt: a testépítõk többsége normális ember és köztük is elõfordul 1-2%-nyi bunkó, mint bárhol máshol a világon...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

franco
verd meg õket😄

PyRex
Nem szeded ki belõlem, hogy mekkora a karom, mert nem szoktam vele dicsekedni 😊
Mint ahogy mással sem. De egyébként leszólogatnak sûrûn a hátam mögött azok az emberek akik rosszkor ismernek meg, vagy nem ismernek igazán.

franco
figy nemhinném hogy téged leszólogatnak....

márha megvan 40 a bicepszed....

PyRex
Én már beszéltem fekete S600-as mercirõl, sõt tovább megyek, vezettem is (bár az csak S500 4matic volt <#mf1>). Mégsem tartom magam egy bunkó gyúrósnak. Aki annak tartott, amíg nem ismert meg, az is meglepõdött. És ez is azt bizonyítja, hogy TÉVES ELÕÍTÉLETEK alapján ítélnek meg "minket" (testépítõkre gondolok). Ja? És amikor azt mondom, hogy "testépítõ" vagyok, akkor azt nem úgy kell érteni, hogy mást nem csinálok. Csak azt, hogy komolyan veszem az edzést. Nem olyan komolyan, mint aki versenyez, de mégis a konditermbe lejárók 95%-ánál komolyabban. Ezért ki is nézek valahogy. De ki nem állhatom azt, amikor emiatt leszólnak. Ugyanez a helyzet a mercirõl, vagy a bmw-rõl. És aki ezt nem fogja fel, azt sajnálom. És nem akarok személyeskedni, meg veszekedni, de sorry: nem lehet általánosítani és nincs igazatok.

Taranov
Nem csak azokat értem, hanem azokra a gyúrósokra gondoltam, akik bunkók is.
Aki viszont egész nap a teremben beszél a fekete mercirõl, és nyomja a gépeket, azok nagy része bunkó.
Ha valaki hetente 3×1,5 órára lemegy a fitness terembe, az más.

JackDaniels
Nah, ezzel kellett volna kezdeni.😊

JackDaniels
Az volt a lényege - bár már nem nagyon akarok beleugatni - hogy mint az elején véleményeztem, sztem egy részük olyan amilyen. Aztán ki melyik részébe tartozónak érzi magát, az már az õ dolga.😊
De mostanra már belekeverték a testépítést is, amirõl szó nem volt.😊 Én a gyúrásról dumáltam. Szvsz olyan, hogy gyúró világbajnokság nincs, de testépítõ van. Nah ennyi.😊)

Dynamic
Tényleg nem kötekedés, de ha a "gyúrós" alatt a bunkókat érted, akkor felesleges volt vitatkozni hiszen evidens, hogy a bunkók("gyúrósok") azok általában bunkók😊
SRobert
Bazz

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Taranov
Láttam már cigányt is, de ennek pont semmi köze ahhoz, hogy cigány-e vagy nem cigány, vannak bunkók, gyúrósok és maffiózók a nem cigányok között is. 😊

Taranov
Igen, elõfordul, hogy kicsit javítani kell rajta utólag.

franco
najó inkább megyek gyúrni. szevasztok😄😄

Taranov
Ez azért kicsit más szerintem.
És mégegyszer leszögezem:
"Gyúrós" alatt rossz értelemben csak a bunkó - sokszor alvilági - alakokat értem, nem azt, aki fitness teremben sportol.

franco
JackDaniels írt egy hsz-t, amiben muszályt írt
aztán visszavonta, mint ahogy te is szerkesztgecc. nemszép

Taranov
Elõbb írtam be az #511-et, minthogy láttam volna az #509-et.
Egyébként nem tudom kire céloztál a Jackkel 😊