Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
A klasszikus értelemben vett gyúrósok, akik csak a súlyokat nyomogatják, de fingjuk nincs az egész edzés táplálkozástudományi, anatómiai, biológiai hátteréről azok közt vannak buta emberek is ez biztos, de az "általában" akkor is erős túlzás.Rossz beidegződés.Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy menjen le akármelyik fitness teremben és nyugodtan nézzen körül, hogy vajon mennyi a bunkó.Én már edzettem életemben vagy 4-5 helyen, de nyugodtan állíthatom, hogy a sztereotípiák nem állják meg a helyüket.Akármelyik termet megnézed, simán van annyi diplomás, mint 6 általánost végzett segédmunkás.Mondom, tévhit.
Másik: badarság a testedzést a művelődéssel összehasonlítani, az teljesen más tészta.Az egészséges éltmódra, a jobb közérzetre, az önmagammal való megelégedettségre(amiből következik a mentális megelégedettség) bárkinek szüksége lehet.Egyébként nekem a edzés mellett ugyanúgy van időm könyveket olvasni.Heti 3-szor 1.5-2 óra edzés nehogy már sok legyen.
Mellesleg akik komolyabb sikereket érnek el ebben a sportban azok nagy része intelligens, diplomás ember.De amúgy ez teljesen logikus is, ugyanis az igazi testépítéshez, mint mondtam komoly tudományos ismeretek szükségesek, amit egy intelligensebb ember könnyebben be tud fogadni, nagyobb akaraterővel és fegyelemmel rendelkezik, mint egy alvilági "gyúrjunk vazze" figura.