665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
#505 "A faterod egy ember."
köszi szépen, eddig aszittem az állatkertben lakik a család....:)
ki akar itt kitűnni?? nem csak egy ruha stb lehet esztétikus, hanem az ember testfelépítése is
egyébként miért végletekben beszélsz? szted a 2 végképp kizárja egymást?
/egyébként a topik elején még normális voltál, nem értem mi lelt/ -
#504 Alapvetően arról volt szó, hogy akik gyúrnak, azok nagy része buta/bunkó.De ez sem igaz, erről írtam a komment első felében. -
#503 Igen, igen, pontosan a gyúrjunk vazze-ra gondoltam.
Néha látok sötétített ablakos BMW-ben kigyúrt kopasz csávót, mellette a csajával.
Mérget vennék rá, hogy egy tanulatlan bunkó a gyerek, és a csaja is csak a bicepszre megy, nem a csávó agyára! -
#502 Take... [sose csinált ilyet, most örül magának]
Amúgy, már sajna nincs időm a "gyúrásra"... intellektuálisan fáradt vagyok hozzá, nap mint nap... [najó: lusta]
-
#501 A faterod egy ember.
Az én faterom nem gyúr. :)
Ne játsszunk már ilyen kicsiben, én itt nem egy-egy emberről beszélek.
Egyébként aki gyúr, az nem az eszével akar kitűnni, hanem a kinézetével.
Agyra nehezebb gyúrni, bár nem lehetetlen :) -
#500 Vitapartnered pedig a "gyúrjunk vazze" emberekre gondolt... ezt szerintem fel lehet fogni...
Amúgy, én 2 évet "gyúrtam", akkor most szociálpolitikusként én is bunkó vagyok, LOLLER...
-
#499 látom benne vagy a dologban -
#498 átvágtad a gordiuszi csomót:D -
#497 A klasszikus értelemben vett gyúrósok, akik csak a súlyokat nyomogatják, de fingjuk nincs az egész edzés táplálkozástudományi, anatómiai, biológiai hátteréről azok közt vannak buta emberek is ez biztos, de az "általában" akkor is erős túlzás.Rossz beidegződés.Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy menjen le akármelyik fitness teremben és nyugodtan nézzen körül, hogy vajon mennyi a bunkó.Én már edzettem életemben vagy 4-5 helyen, de nyugodtan állíthatom, hogy a sztereotípiák nem állják meg a helyüket.Akármelyik termet megnézed, simán van annyi diplomás, mint 6 általánost végzett segédmunkás.Mondom, tévhit.
Másik: badarság a testedzést a művelődéssel összehasonlítani, az teljesen más tészta.Az egészséges éltmódra, a jobb közérzetre, az önmagammal való megelégedettségre(amiből következik a mentális megelégedettség) bárkinek szüksége lehet.Egyébként nekem a edzés mellett ugyanúgy van időm könyveket olvasni.Heti 3-szor 1.5-2 óra edzés nehogy már sok legyen.
Mellesleg akik komolyabb sikereket érnek el ebben a sportban azok nagy része intelligens, diplomás ember.De amúgy ez teljesen logikus is, ugyanis az igazi testépítéshez, mint mondtam komoly tudományos ismeretek szükségesek, amit egy intelligensebb ember könnyebben be tud fogadni, nagyobb akaraterővel és fegyelemmel rendelkezik, mint egy alvilági "gyúrjunk vazze" figura. -
#496 Nah itt van egy jó bolond, oszt ez tuti nem gyúr. Én mégis bírom az elvont agyát.:))
-
#495 Mit vitatkoztok még mindíg ezen? :D
Aki gyúr az gyúr, aki nem, az nem.
Spec én már láttam orvost, aki nem gyúrt, viszont bunkó volt :D -
#494 az első mondatodra a válaszom még engem is meglep:
Igen!
az első tagmondatban 2 pozitív jelző van, így abban írigység nem is lehet....
ellentétben a másodikkal
a gyúrás nem a folalkozástól vagy a műveltségtől függ. az ember személyiségétől függ. az gyúr, aki elégedetlen az énképével, esetleg másoknak akar tetszeni.
és itt most nem a kokszolásról beszélünk.
egyébként a faterom középiskolai matektanár és gyúrt egy időben szal buktad -
#493 De ha azt mondom, hogy a gyúrósok általában okosak, akkor nem vagyok irigy, ha azt mondom, hogy általában buták, akkor az rögtön irigység?
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a gyúrás az egy olyan tevékenység, ami időt igényel, mint minden más, csak ez nem egy olyan elfoglaltság, amitől az ember műveltebb lesz, szóval fenntartom továbbra is az álláspontomat, hogy a gyúrósok általában buták/bunkók.
Ha megnézitek, az orvosok, a tanárok, esetleg írók nem nagyon gyúrnak, akik viszont igen, azok általában nem értelmiségiek.
Ez nincsen egyenes összefüggésben az ésszel, sem a bunkósággal, de jelent valamit. -
#492 valóban nem.
az irigységnek ahhoz van köze AMILYEN véleményt mondasz -
#491 Szerintem meg ez az irigység butaság, mert nem kell ahhoz irigynek lenni, hogy másról véleményt mondjunk. -
#490 Pl kik??? :) -
#489 Anyám, most olvasgatom az elejétől a testépítő vitát.Egyesek akkora szamárságokat írnak, hogy az elképesztő. -
#488 Veled is :))) -
#487 Egyetértek :) -
#486 az sg-sek meg kockák tiszta sor :D -
annyit fúznék hozzá hogy a testépítő erős szó.
azokat is leszólják már akik esetleg 2 naponta súlyzóznak egy kicsit. just keep in shape -
#484 Tipikus idióta általánosítások:a férfiak disznók, a nők kurvák, a testépítők meg buták.Ez utóbbit általában azok mondják akik nap mint nap a monitor előtt kockulnak és irigyek a sportosabb emberekre. -
#483 -
#482 Hát elolvastam a 4-5 nap kihagyásom,és megszakadtam a nevetéstől,mit vitatkoztatok a gyúrósokon...
Amúgy Mel Gibson szerintem is a jóképű kategóriába tartozik,és profi filmjei vannak. Ahogy Denzel-nek is... -
#481 Nem vót ő elvont.:)) Én legalábbis nagyon bírom a zenéjét a mai napig.:)
[bazz, egyépként télleg szar vót] -
#480 Te, Janis az elvonó után lett olyan elvont?
(bazz, tudom, h szar volt, de nem bírtam kihagyni) -
#479 Mint Janis Joplin elvonó után.:))) -
#478 Nem ismerem :) -
#477 A Dárdás Utcalány ("Bitchnie" Spears) szegény olyan randa - elálló fülek, melyeket haja mögé rejt, és nulla IQ.
-
#476 főleg mert ez a sminkes kép róla borzalmas, de amúgy nagyon szép! ő tényleg természetes szépség!!!:) -
#475 Sztem is -
#474 Miss Mell (fölül) olyan, mint egy csöves :) -
#473 Én is mert a nevéről a legszebb női testrész jut az eszembe :) -
#472 nahahó. :) -
ujzsulla #471 Sziasztok!
-
#470 Liv Tyler azért smink nélkül is jól néz ki!
-
#469 Hát némelyik gázos. -
#468 Kicsit talán OFF, de egyébként vannak a sztároknak hétköznapi arcaik is.:)) Némelyiknek nem is akármilyen.:)) Szúrkálunk be frankó képeket, most vannak itt közepesek is.:))
-
#467 Pinhead-et nem ismered?? Hellraiser sorozat.:) Nem egy Barátok közt, az tény.:) -
#466 Úristen!
Miez?