Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • PyRex
    Azért itt van rögtön pár dolog, amit szeretnék elmondani...

1. Bár erről nem volt szó, de azok, akik nem járnak konditerembe, többnyire azt hiszik, hogy "gyúrni" milyen egyszerű... Lemész, magadba nyomsz egy kis fehérjét, vagy a bátrabbak (meg hülyébbek) szteroidokat és nősz... Hát nem! Emberek, 100 emberből jó ha 1-nek van annyi akaratereje, hogy folyamatosan keményen edzze a testét.

2. Akik nem járnak konditerembe, azok azt hiszik, hogy a "gyúrósok" mindig feszítenek direkt, meg mutogatják magukat. Hát ez sem így van, legalább is nem általánosítható. Persze, nyilván tetszik, ha az emberek megnéznek de könyörgöm: ezzel minden normális ember - aki valamennyire ad magára - így van. Ehhez nem kell edzeni. Szerintem annyi minden emberben van, hogy a lelke mélyén tetszik neki, ha megdícsérik. Szóval ezt a tulajdonságot nem hinném, hogy a testépítőkre lehet csak mondani.

3. Attól, mert valaki izmos, még nem hülye. Sok hülye izmos ember van és sok hülye, aki nem izmos. És ugyanúgy, ahogy vannak okos, nem kigyúrt emberek, vannak okos, kigyúrtak is.

Ezeket a párhuzamokat azért a cicababákhoz is el tudnám mondani. Pedig jómagam jobban szeretem a természetes szépséget, az olyan lányokat, akik reggel, smink és egyéb kiegészítők nélkül is gyönyörűek.

De nem szeretem az előítéleteket. Sok embernek okoztam én már pozitív csalódást. Mert mindenki azt hitte, hogy ha kondizom, akkor biztos egy tahó vagyok...