665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • JackDaniels #384
    "3. Attól, mert valaki izmos, még nem hülye. Sok hülye izmos ember van és sok hülye, aki nem izmos. És ugyanúgy, ahogy vannak okos, nem kigyúrt emberek, vannak okos, kigyúrtak is."

Itt a százalékos arányon van a hangsúly. Sajna a az izomemberek 80%-a izomagyú is. A kivételek pedig erősítik a szabályt.:)
  • Rafaelo
    izom :D
  • SRobert
    mijaf*szvanitten? :D
  • Taranov
    :DDDDDD
  • HD JOHNNIE
    háááttt elégé "érdekes" :))
  • IMYke2.0.0.0
    Olyan ízlésficamuk van a maiaknak, hogy boáááááá....

• PyRex
    Nem vagy "előítéletes" :)
    Fiatalságról meg no comment :(
  • Rózsalány
    jah, ez már opfftopik!!! :)
    nem kell megvédened senkit mert nem támadtam senkit, csak lefestettünk egy általunk ismert típust... ha elolvasod a korábbi hszeket akkor pepi hszeiből meg az enyémekből is kitűnik - azt hiszem - hogy nem is az izmokkal van bajunk, hanem azokkal akik a külsőségeket többre becsüli a belső értékeiknél.
    mindegy, mert mostmár úgysem mosom le magamról az "előítéletes" béjeget, de nem vagyok az:(

a másik off:
    szerintemis ojan a mai fijatalság ahogy leírtad!
  • sz4bolcs
    El kell kezdenem mozogni, bármint, lehet csak naponta tornázni kicsit, mert mióta abbahagytam focit semmi kondim nincs, és nem is olyan jó a közérzetem. Súlyzó, fekvőtámasz, futás, bármi.. :-) Múltkor hétvégén elmentünk focizni kicsit, és utána sokkal jobban éreztem magam.
    Ennyit a mozgásról.
  • PyRex
    Szerintem én nem kötözködtem, csak megvédem magam, meg pár társam, akik szintén nem bunkók. Ennyi. Nem azt mondom, hogy professzor lesz belőlem, de annyira vagyok művelt, mint egy átlagember. Pláne, ha a mai fiatalságot elnézem... Na inkább miattuk aggódjatok. 14 éves srácok bukásra állnak mindenből, cigiznek, mocskosul káromkodnak - és még csak nem is gyúrnak. Bár ez már kezd offtopic lenni :)
  • Rózsalány
    nem mondtam hogy mindenki, de ha kötözködni akarsz akkor állok elébe:) azt mondtam, hogy nekem ez a véleményem, én még nem találkoztam ojan kondizott, kigyúrt nárcisztikus pasival akit érdekelt volna az inteligencia, vagy a tanulás, művelődés. ÉN! az nem jelenti azt hogy ez mindenki véleménye.
    viszont olyan izmivel már nagyon sokkal találkoztam aki lenézett engem azért mert csak 166 cm vagyok és nem járok 2 naponta fodrászhoz. na, ilyennel már nagyon sokkal találkoztam... amúgy pedig szerintem kondis és kondis közt is van különbség. ez az egyik "fajta" akit én lefestettem...
    van is egy közeli kondis ismerősöm, aki elég komolyan csinálja, mindenféle szereket is használ, versenyeken is indul és szegény nem tudta, ki volt Gárdonyi Géza... ettől még jó fej.
  • PyRex
    Azért itt van rögtön pár dolog, amit szeretnék elmondani...

1. Bár erről nem volt szó, de azok, akik nem járnak konditerembe, többnyire azt hiszik, hogy "gyúrni" milyen egyszerű... Lemész, magadba nyomsz egy kis fehérjét, vagy a bátrabbak (meg hülyébbek) szteroidokat és nősz... Hát nem! Emberek, 100 emberből jó ha 1-nek van annyi akaratereje, hogy folyamatosan keményen edzze a testét.

2. Akik nem járnak konditerembe, azok azt hiszik, hogy a "gyúrósok" mindig feszítenek direkt, meg mutogatják magukat. Hát ez sem így van, legalább is nem általánosítható. Persze, nyilván tetszik, ha az emberek megnéznek de könyörgöm: ezzel minden normális ember - aki valamennyire ad magára - így van. Ehhez nem kell edzeni. Szerintem annyi minden emberben van, hogy a lelke mélyén tetszik neki, ha megdícsérik. Szóval ezt a tulajdonságot nem hinném, hogy a testépítőkre lehet csak mondani.

3. Attól, mert valaki izmos, még nem hülye. Sok hülye izmos ember van és sok hülye, aki nem izmos. És ugyanúgy, ahogy vannak okos, nem kigyúrt emberek, vannak okos, kigyúrtak is.

Ezeket a párhuzamokat azért a cicababákhoz is el tudnám mondani. Pedig jómagam jobban szeretem a természetes szépséget, az olyan lányokat, akik reggel, smink és egyéb kiegészítők nélkül is gyönyörűek.

De nem szeretem az előítéleteket. Sok embernek okoztam én már pozitív csalódást. Mert mindenki azt hitte, hogy ha kondizom, akkor biztos egy tahó vagyok...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondtam semmit, magam is hiú vagyok - amikor belenézek a tükörbe megijedek: nem ezt várom...

Mindenkinek van egy saját énképe - a saját, hallott hangja, mozdulatai mellett a gondolatai árnyalása segítségével alakítja azt ki, és finomítja mások reakcói segítségével. Az egészet pedig aláveti a sajét terveinek, álmodozásának.
    Ám, a tudás és érzelem igazi megismertetésének egyedül a nyelv szűkössége és az interpretációs hiányosságaink [még a legékesebb beszédű ember sem tudja érzelemvilágának 100%-át szavakba önteni, ha az kell!] szabnak határt.
    Ezért állítható: sosem tudjuk, hogy mit gondol, mit akar és mit miért tesz a másik...

A testépítők és testedzők 90%-a hiú - ehhez még felmérések sem kellenek.
    A kérdés csak az, hogy a hiú, saját testét imádó ember mennyire képes disztingválni, és nem állandóan azzal "villogni" - feszített izmok a metrón, villamoson, buszon, autóból kidugva stb...

A disztingváláshoz [értsd: a "nem-villogás" önmagától vállalásához] pedig intelligencia kell - azt pedig nem lehet megtanulni.

• HD JOHNNIE
    találkoztam már orvosokkal, ügyvédekkel és más értelmiségiekkel is a dolgozatom során és természetesen vannak egyszerűbb lelkek is, de általánosítani azért nem általánosítanék... sokan kérdezték, hogy miért nem vizsgáltam az iskolázottság és testépítés közötti összefüggést... ennek nem éreztem szükségét, a másik ok meg az volt, hogy nem akartam magamra haragítani őket a kérdésemmel :)
  • PyRex
    Én hiú, egyesek meg irigyek arra, aki jól néz ki... (és emellett persze nem hülye)
  • IMYke2.0.0.0
    De hiú még lehetsz.

• Rafaelo
    azok má nem nők :DDDDD
  • PyRex
    Szerinted akkor mindenki primitív, aki kondizik?

Én pl. 6 éve "gyúrok" és van barátnőm (aki csak barát, tehát nem járunk és no szex), aki "cicababa", de 5 nyelven beszél. Ennyit erről... Én sem tartom magamat egy hülye bunkónak. Nem kéne külsőségek alapján ítélni!
  • HD JOHNNIE
    Természetesen a szexuális vonzerő megszerzése is lehet cél..A cél mint olyan egyénenként is lehet nagyon sokrétű és nem feltétlenül teljesen egyértelmű. Ami ma cél az holnap már nem biztos, hogy az lesz...
  • Kalóz Pepi
    Öh.
    Most kicsit szégyenlem magam.
    Hamar ítéltem.
    *eloson*
  • HD JOHNNIE
    A női body buildereket egyáltalán nem tartom szexisnek! Még a férfiakat csak csak, de a nőket végképp nem értem meg!
  • HD JOHNNIE
    Azonban természetesen nagy szerepe van a 21 sz-i testkultusznak is...
  • HD JOHNNIE
    Legtöbben a mozgást jelölték meg mint ennek elkezdésének okát, vannak olyanok is akik rehabilitáció miatt csinálják..De legtöbben egy másik sportból térnek át ide, ugyans ez végezhető 60 éves korban is... Az, hogy vki hormonkészítményekhez nyúl azt türelmetlennek tartom mivel nem képes évekig dolgozni ugyanazért a hatásért... A hormonkészítmények nagyon gyorsan látványos eredményeket lehet elérni.
  • Kalóz Pepi
    Tudom.
    Őket sem értem, kussé.
  • Rafaelo
    vannak női bodybuilderek is szóval kussé :DDDDD
  • Kalóz Pepi
    Jó, jó...de mi a cél?
    És mindenféle lenézés, piházás nélkül kérdezem. Komolyan nem értem őket.Ez nem lehet cél, hogy "jól nézzek ki"...Vagy de?
    Te ismered őket.
    Mi az ami miatt ezt teszik magukkal?
    Hiúság? Gyerekkori sérelmek? Szexuális vonzerő megszerzése?
  • HD JOHNNIE
    jaja... Tuti, hogy jó hatása van meg minden, csak aztán 10 év mulva azt veszik észre, hogy elsorvad a heréjük, felborul a hormonrendszerük, szarrá megy a mája, stb...
  • HD JOHNNIE
    "férfi a munkától izmosodjon, a sporttól, a mozgástól," egyetértek...
  • Rafaelo
    hormonos turmix :O
  • HD JOHNNIE
    Nem tudom miért van, inkább pszichológiai hatás. A testépítőkről irtam a diplomamunkám, itt inkább az izomnövekedést elősegítő legális és illegális szerek használatával kapcsolatos tudást vizsgáltam...Hihetetlen milyen sok a félreértés és a téveszme. Egynémelykük képesek akár fél millát is kiadni egyetlen egy hormonkuráért...Azért ez elég gáz...
    Valakinek ez az élete, egyet ugyan nem értek vele, de tiszteletben tartom.
  • Rafaelo
    :O
  • Kalóz Pepi
    De miért?
    Basszus....lehet hogy bunkó vagyok, sőt...amőboid, de egy férfi a munkától izmosodjon, a sporttól, a mozgástól, ne azért mert 523498875341365-szor megemelt egy kib@szott súlyzót.
    Mennyi idő megy el arra?
    Lassan elmúlik az élete, ő meg csak lesi magát a tükörben, milyen szép is.
    Aztán mire feláll, elindul, olyan tata lesz, hogy azt is elfelejti, mitisakart.
  • Kalóz Pepi
    És ő?
  • HD JOHNNIE
    De amikor valaki konditeremben kezd, konditeremben végez, többet néz tükörbe mint én...:-/--- Na igen... a sulyzós edzéseket (jobb helyeken) tükör előtt végzik :)
  • HD JOHNNIE
    Inkább Julia Roberts, ha már érett nőkről beszélgetünk! És mint színésznő az egyik kedvencem!
  • Kalóz Pepi
    Igazad van.Az hogy valaki ad magára, teljesen rendben van.
    Az meg főleg nem árt, ha egy féfijú izlésesen izmos.
    De amikor valaki konditeremben kezd, konditeremben végez, többet néz tükörbe mint én...:-/
    A lónak a másik oldala.
  • SRobert
    nekem nem. ;)

De az érettség jót tett neki, az biztos.
  • Rózsalány
    ÉS Madonna??? róla beszéltünk már??? szerintem ő a legszebb nők egyike!!! főleg mióta érett nő lett!!4 nekem nagyon teccik!:)

• IMYke2.0.0.0
    [Egyetért]

• LordVenom
    De tudod azért vannak ám a férfiak közt is kivételek,mint ahogy a cicababák közt is. Igaz nem sok,de akad. Én például szeretem edzeni a testem,de nem azért,hogy a strandon a 15 évesek a fejüket kapkodják utánam,hanem mert az én egyik filozófiám:ép testben ép lélek.
    A másik,ha valaki kívül igényes ,az biztos több emberben pozití véleményt alkot,de semmi más. Mert egy értelmes nőnél nem a külső fog dönteni,csak jól jön,ha van.
    Egy példa: én is megfordulok néha a plázacicák után,de SOHA nem azzal a gondolattal,hogy:de leélném vele az életemet...hanem:de megd*gnám...ennyi. És sajnos a 90%-a tényleg csak erre jó.