• GulaSoft
    Jöjjön ide a köcsök aztán irtson engem tűzzel vassal, úgy beperelem mint a szart. Mo.-n a letöltés legélis magáncélra. Egyébiránt ha az ingyenélő csepürágók nem vennének fel sztárgázsikat egy 2 hetes melóért akkor lehet, hogy fele annyiba kerülne a film, és ez igaz a sok sztárzenézre is! Mi akik dolgozunk, nem fogjuk a Britni Spears milliós ruháit meg fodrászkodását fizetni! Nézzétek meg mennyi pénzük van, és ezért ugyan mennyit dolgoznak. Merthogy nem napi 8 órát az is tuti, és ha az én fizetésemet meg a napi 9 órai melómat összevetjük az őfizetésükkel, akkor azért a pénzért napi 40000 órát kéne dolgozniuk, úgyhogy csak fogják be a szájukat, és elégedjenek meg azzal a töméntelen mennyiségű pénzel amit így is zsebretesznek.
    Mellékesen említem meg a magyarok is befoghatják, mert a Demjén Rózsinak is olyan birtoka van, hogy túrabakancs meg elemózsiástariszna kell a bejárásához.
    Ezek után nekem ne sírjon egyiknek sem a szája, mert a legtöbbnek nem kell napi 8 órát melózni, hogy megéljen. Aki meg napi 8-at melózik és mellete zenél, az meg általában örül ha hallgatják a zenéjét, és nem csak a markát tartja az ingyenléért.