105e4pi.png\"








  • gabber_saviola
    #27144
    Gondolatom a kialakult helyzetről ... mert sajnos elérkeztem arra pontra, hogy ki kell írnom magamból az elkeseredésem. Már az elején leszögezném, hogy MINDENKI hibás, és most azt a 4 hibát szeretném felróni.



    Kanyarodjunk vissza Sannino menesztéséhez / Gaspbá idehozásához, azaz a 2012 szeptember 16-i dátumhoz. Azért pont ehhez a dátumhoz, mert számomra ez az a dátum, mikor ez a -jelenleg kicsúcsosodva- folyamat elkezdődött.

    Máris az első kulcsmomentum az edzőváltás, amit Zampabá ugyan úgy elkapkodott, mint jó pár ilyen szituációt. Szóval az idei 3. forduló után Sannino ment, Gaspbá jött. Első körben leszögezném, hogy Gaspbá védelmében fel lehet azt hozni, hogy már véget ért a nyári merkátó -így erősíteni már nem tudott-, ellene pedig azt, hogy Ő így ebben a formában bólintott rá a szerződésre ... azaz neki is volt szerepe abban, hogy TÖKUTOLSÓK vagyunk jelenleg a Serie A mezőnyében 2013 február 5-én.

    Aztán ahogy teltek-múltak a fordulók egyre jobban játszottunk, de az eredmények nem jöttek, vagy azért mert pechesek voltunk vagy mert csak erre voltunk képesek, ezt nem tudom. Volt olyan meccs is -nem is egy-, ahol az utolsó percekben buktunk el pontokat. Tudom az a teória, miszerint, ha az elhullajtott pontokat nem számolnám, akkor most NYUGIBAN kb. a 11-12. helyen tanyáznánk ... Gasperinivel a fedélzeten. Persze mivel a fociban nincs HA, ezért nincs már Gasperini és mi sem vagyunk a 11. hely környékén.

    Továbbá meg kell, hogy említsem a nyári merkátót, mint második kulcsmomentum, ahol gyakorlatilag KIHÚZTUK SAJÁT MÉREGFOGUNKAT olyan transzferekkel, mint például Silvestre, Pinilla, Noce, Cassani vagy pedig Balza eladása ... Cavani fillérekért való végleges távozásáról már említést sem szeretnék tenni. Persze érkezők is voltak, de a távozók helyére közel sem ilyen olyan pléják érkeztek, egyszóval jóval meggyengülve vágtunk neki az idei pontvadászatnak. És hogy belemártsam kicsit Zampabát is ... neki is szerepe volt ebben, mert mint tulajdonos, neki is rá kellett bólintani a nyári merkátóra.

    Jaj, majdnem elfelejtettem az arabokat. Fontos szitu pedig mert szerintem ez volt a harmadik kulcsmomentum. Mert ha Ők nyáron megjöttek volna, akkor csúnyán bevásárolunk (köztudott, hogy egy valag lóvét akartak adni a merkátóra), egyszóval szerintem RÁJUK IS VÁRTUNK, azért is bénáztuk el a merkátót. Meg aztán nekem ne mesélje be senki, hogy az arabok idejövetele után lelépne egy Balza vagy egy Noce, mert nem hinném el.

    És az utolsó kulcsmomentum pedig két hete jött el, mikor nem csak én, hanem talán egész Szicília elkezdett bízni a feltámadásban ... elhitte mindenki, hogy majd most megindulunk felfelé Gaspbával és újra boldogan tekinthetünk a tabellára. Sajnos semmi más nem történt, mint, hogy Szardínián elhullajtottunk 2 pontot egy jogtalan haza bedobásból indult támadás után, ami góllal zárul ... jó persze megesik az ilyen legjobb családban is ...legyintettem. Aztán jött a múlt heti hazai -országos egyessel- összecsapás. Annyira be voltunk sózva, hogy majd most ... hogy 5 eurós jegyekkel csábítottuk vissza a kiábrándult szurkolókat a kanyarba, hogy majd Colantuonot és bandáját bucira verjük ... és mi lett ebből? Hát egy újabb kudarc, és ezzel el is érkeztünk a mai naphoz.



    Jelen pillanatban annyi biztos, hogy Gaspbá helyére jött Malesani, Pietróbá helyére pedig ha minden igaz visszajön Perinettibá, de még ez nem biztos. Azonban egyvalami biztos, mégpedig az, hogy most újra mindenki tisztalappal indul nálam, és elhiszem azt, hogy végre megindulunk most már felfelé.



    Végére hagytam a pozitív gondolatokat, mert zárásnak azért jobb, ha másba is át tudom "ültetni" azt a reményt, amit most érzek. Szóval röviden és tömören a helyzet a következő ... van még 15 forduló a megszerezhető 45 ponttal, és van egy 21 pontos Genoa; egy 20 pontos Pescara és egy 17 pontos Siena ... no meg 17 ponttal mi. Semmi más dolgunk nincs, mint hogy ennél a három csapatnál többet szerezzünk a végleszámolásnál és akkor jövőre újra ugyan itt találkozunk a többiekkel!

    És hogy a legvégére jöjjön egy kis felfokozó is ... hétvégén máris itt az az első bizonyítási lehetőség, rögtön egy 6 pontos mérkőzésen. Biztos vagyok benne, hogy csúnya lesz a Pescara számára ez a kis kiruccanás, olyanok leszünk mint a sebzett vad, aki az életéért harcol. KIVÉGZÉS LESZ! N

    UI: nekem nincs más dolgom, mint, hogy megtegyem tippmikszen a meccset és BÍZZAK Malesanibában és a csapatban, mert TUDOM, hogy MEG TUDJUK CSINÁLNI!