105e4pi.png\"

• gabber_saviola
    Visszaolvasva a topikban pár dologra reagálnék is.

Ábel nem tehet arról, hogy súlyosan megsérült. Azt pedig főleg nem érdemli meg, hogy most lemondjuk róla. Amúgy én az egyik legjobb játékosunknak tartom. Még csak 22 éves és előtte a jövő még semmiről sincs lemaradva. Most inkább biztatni kellene, sem mint "temetni".

Zampabá dolgairól meg annyit szeretnék mondani, hogy eddig is nagyon sokat köszönhetünk neki, ha marad ha nem. Amikor idejött csak egy csapat voltunk a sok Serie B-s csapat közül .... azóta azért voltunk az EL-ben, majdnem nyertünk egy Olasz kupát, kineveltünk sok híres focistát (Toni, Amauri, a napolis csóka akinek direkt nem írom le a nevét, Zaccardo, Grosso, Barzagli ... stb.)

Ja és megértem, amiért le akar lépni. Mert azért valljuk be sok olyan transzfer volt az utolsó 5-6 évben, ami ha jobban alakul, akkor most nem itt tartunk. Jó pár olyan pléjába belenyúltunk, akibe nem szabadott volna.

Ja és majdnem elfelejtettem Pietro Lo Monacót, pedig az Ő szerepe most ebben az évben nagyon fontos lesz a klub életében. És hogy miért, azt el is mondom most. Bizonyára nem sokan tudjátok, hogy ez a pali amikor ott volt az elefántosoknál, majdnem Ők voltak az "egy évben legtöbb profitot termelő csapat". Zampabá már 2-3 éve is ide akarta hozni Lo Monacót, de a riválisnál nem engedték el ... de most már itt van, és most Ő lesz az, aki ki fog minket húzni a szarból. Ezért tessék Őt elfogadni és szeretni.

Tényleg uccsó és befejezem a dumát ... az arabok. Na Őket Zampabá szúrta el, mert ezek meg akartak akkor venni minket kilóra, de az öreg csak a fele királyságát adta volna nekik. Persze azóta változott sok minden, mára már mint tudjuk az egész királysága eladó. De ahogy mondtam Pietro Lo Monaco majd megmutatja hogyan kell itt dolgozni és év végére már Zampabá sem akar kiszállni.