27277

105e4pi.png\"

• szucsy89
    Srácok, milyen formában vagytok? Látom a tabellán lévő helyezésetekből ti sem vagytok valami jó formában, igazi ki-ki meccs lesz a holnapi szvsz.
  • monyox
    Na, en is valami ilyenben gondolkozom...:)) Bar lehet, hogy a Milan nem rug golt, mert Munoz leserült tegnap elött. Meg Bertolo is. Ugy latszik, a serüleseknek köszönhetöen egyre jobbak leszünk...:D
  • The Sopranos
    Legyen úgy ahogy mondod! Dybala bácsi 1, Miccoli 2. Munoz szokásos őngól és kész a 3:1. :D
  • monyox
    Termeszetesen a kezdik az kezd, mivel elmelaztam, hogy azt irjam-e, hogy kezdik megerteni a jatekosok Gasp taktikajat..:)
  • monyox
    Az a helyzet, hogy teljesen komolyan gondoltam..:)
    Lassan kezdik beerni Gasp munkaja. Tegnap is egesz tetszetösen jatszottunk. Ha jobban koncentralunk a befejezeseknel, nyerhettünk is volna. Azert kerdeztem lejjebb, hogy szerintetek hogyan meccsel Gasp, mert a cserekkel szerintem mashogy kellett volna safarkodni.. Mindegy.
    A gollövessel vannak problemaink, de hatha összejön az is. Mindenesetre a Milan jelenleg abszolut nem az az elkaphatatlan tarsasag. Es hazai palyan kijöhet a lepes. Fabrizio megint suhant egy laza triplat, aztan jöhet az egyiptomi csoka a beallitott hajaval...:D
  • The Sopranos
    Ezt te sem gondoltad komolyan ugye? :) Még a szétvert Milan is teljesen más galaxis. Legfeljebb x, persze ha nem rúgnak gólt az ördögök.
  • monyox
    7 ponttal a 18. helyen allunk. 6-11 a golaranyunk. A vicc az, hogy a Cagliarinak ugyancsak 6-11 a golaranya, de ök 11 ponttal a 10. helyen allnak.
    Egyebkent a 6 rugott gollal a leggyengebb tamadojatekot mutatjuk be eddig (a Cagliarival meg a Pescaraval egyetemben).
    Ennyit a statrol.

Holnap igazan robbanthatnank, mert otthon fogadjuk a Milant.
  • riccardogardoni
    legalább már nem nagyon kapunk ki XD csak sok az x, de hát idegenbe :D
  • monyox
    Szerintetek Gasp jól meccsel? A mai meccs is nyerhető volt, végig mi irányítottuk a játékot, csak ugye a gól hiánya..
  • monyox
    Nem tudom, mi lesz ma a Siena ellen. Nagyon kene a 3 pont, de rossz erzesem van, hogy ma sem rugunk golt.. De nem karogok. Forza ragazzi!!!
  • riccardogardoni
    én örülnék neki azért
  • riccardogardoni
    ennyi :D
  • Cucmey
    Szerintem rendes volt és direkt igy intézte.. :)
  • monyox
    "Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma hátvédje, Federico Balzaretti combsérülést szenvedett csapata edzésén, amelynek következtében két hétre kidőlt a sorból, így lemarad az Udinese, Parma és Palermo elleni bajnokikról."

Szoval megerkezett Palermobol a kis csomag a lofejjel a derek Federico romai lakcimere..
  • monyox
    Több helyen fent van, de allitolag Micciche mar cafolta a dolgot. Bar annyi alapja lehet(ne), hogy Abel ugye kiesett, a helyere erkezhetne csatar..
  • Hunor88
    Link Egy öreg, de nagy játékos tart Palermoba... Vajon mennyi benne az igazság? :)
  • monyox
    busz
  • monyox
    Ha szemet lennek, azt mondanam, hogy ez a busz tul jo a B-hez..:)

• monyox
    Hat, most erre majdnem ravagtam, hogy persze, tuti, azt is nyomjak, de akkor az azt jelentene, hogy nem szolgalt megfelelö peldakent szamukra a jo öreg Moris buktaja...:))
  • Cucmey
    Biztos ami biztos alapon tolnék egy kis kokaint is a helyünkben. Attól az igazi a rock sztár élet. :))
  • monyox
    Van egy palermoi haverom, akivel annak idejen a blog szamara is keszült interju. Mult heten talalkoztunk, es megkerdeztem töle, hogy mi a helyzet a csapat körül. Annyit valaszolt csak, hogy Serie B... Persze azert ö is meg a szurkolok is pozitivan allnak a dolgokhoz, meg nagyon biznak Gasperini-ben. Azt meselte, hogy igazabol a csapat gerince azert szeledt szet, mert összetüzesbe kerültek a jatekosok egyenkent Zamparinivel. a Tzorvas-rejtelyt ö sem tudja, Ujkanirol meg Palermoban az az altalanos velemeny, hogy egy közepes kepessegü kapus. Meg ami erdekes lehet, hogy Zamparini meg akarja venni (vagy mar meg is vette..?) a B-ben szereplö Triestina csapatat, es az a terve, hogy a ket csapat között fogja a jatekosokat csereberelni. Ugy, mint ahogy peldaul eddig is tettek a Novaraval. Bar aztan ha tenyleg tul akar adni a Palermon, biztos kell nyugdijas eveire egy jo kis jatekszer..:)
    Ilicic-röl azt meselte, hogy egy visszahuzodo, nyugodt srac, ellentetben Abellel meg Bertoloval, akik allandoan a diszkokban nyomulnak. Azt mondta, hogy a csajanak az öccse is abba a dizsibe szokott jarni, es Abel meg Bertolo allandoan total reszegen csajoznak.. Sokan ugy gondoljak Palermoban, hogy Abelnek megvan a tehetsege, de fejben nem valami patent a srac.

Ennyit a palermoi hirekröl.
  • riccardogardoni
    adja el!!!! kell a váltás!!!
    lenne ennyi pénzem, kajak megvenném! :D
    mennénk itt a fórumból ahányan csak vagyunk, ennyien ennél csak többet tudnánk összehozni :D
  • monyox
    Látta valaki a meccset? Unalmas 0-0?
  • gabber_saviola
    igen, Zampabá az egyik, aki miatt itt tartunk, de mentségére legyen szólva az, hogy sosem volt mellette olyan ember mint PLM, aki most mindenben szabad kezet kapott.
  • The Sopranos
    Zampás részhez szólnék hozzá..
    Az igaz, hogy sokat lehet neki köszönni, de úgy látszik elért egy szintet amit nem tud überelni. Az utóbbi évek átigazolásai egyértelműen kudarcot vallottak, és "ismerve őt" elég nagy beleszólása lehet a dolgokba, szal nem lehet nagyon más nyakába varrni.
    Mikor több játékosunk a válogatottban játszott, EL-ben szerepeltünk, az volt a csúcs. Akkor kellett volna türelmesebbnek lennie mikor hullámvölgybe került a csapat és nem egyből kitenni az edzőket majd nyaranta a legjobb pléjákat. Most itt vagyunk a táblázat alján, szerethető játékosokból alig maradt..sajnos nem látom ebből mi sülhet ki, de az, hogy egy szenvedő csapathoz olyan spíler igazoljon aki ér is valamit, na az elég kétséges.
    Fejétől bűzlik a hal...
  • gabber_saviola
    Abel nincs még elkésve, ha megnézed Olaszban azért 23-24 éves kor alatt nagyon nem szokás befutni.

Cavanival az a bajom, hogy el akart menni tőlünk és pont Nápolyba ... ha máshová ment volna, eskü elnézem neki.
  • monyox
    Megmondom öszinten, igen, en temetem Abelt. Es nem azert, mert leserült (bar igy most ugye 4 honapig nem lesz hadrafoghato), hanem emiatt, hogy 2008ban jött, most meg 2012 van. Az a helyzet, hogy volt lehetösege böven bizonyitani, de eddig meg alig mutatott valamit...

En megertem, hogy Zampa le akar lepni, es lehet, hogy nem is lenne baj. Abbol a szempontbol, hogy lehet, hogy ez egy megujulast hozna a klubnal.

PLM meg annak ellenere, hogy a Catania-nal tenykedett, reszemröl mar annak idejen elnyerte a riszpektet, mikor beszolt Mourinhonak...:)))

Cavani-val mi bajod?:) Ö meg azzal nyerte el az elismeresemet, hogy sosem ünnepel, ha golt nö nekünk, marpedig ez nem egyszer fordult elö...:-/
  • gabber_saviola
    Barzagli szerintem az Ascoliban lett ismert, hozzátok már úgy ment vissza, nálunk meg már válogatott lett. Amauri az igen, nálatok lett sztár.
  • Hunor88
    Abelt én is egy tehetségnek tartom.
    Még annyit ehhez, hogy Amaurit és Barzaglit a Chievo nevelte és fedezte föl! :)
  • gabber_saviola
    Visszaolvasva a topikban pár dologra reagálnék is.

Ábel nem tehet arról, hogy súlyosan megsérült. Azt pedig főleg nem érdemli meg, hogy most lemondjuk róla. Amúgy én az egyik legjobb játékosunknak tartom. Még csak 22 éves és előtte a jövő még semmiről sincs lemaradva. Most inkább biztatni kellene, sem mint "temetni".

Zampabá dolgairól meg annyit szeretnék mondani, hogy eddig is nagyon sokat köszönhetünk neki, ha marad ha nem. Amikor idejött csak egy csapat voltunk a sok Serie B-s csapat közül .... azóta azért voltunk az EL-ben, majdnem nyertünk egy Olasz kupát, kineveltünk sok híres focistát (Toni, Amauri, a napolis csóka akinek direkt nem írom le a nevét, Zaccardo, Grosso, Barzagli ... stb.)

Ja és megértem, amiért le akar lépni. Mert azért valljuk be sok olyan transzfer volt az utolsó 5-6 évben, ami ha jobban alakul, akkor most nem itt tartunk. Jó pár olyan pléjába belenyúltunk, akibe nem szabadott volna.

Ja és majdnem elfelejtettem Pietro Lo Monacót, pedig az Ő szerepe most ebben az évben nagyon fontos lesz a klub életében. És hogy miért, azt el is mondom most. Bizonyára nem sokan tudjátok, hogy ez a pali amikor ott volt az elefántosoknál, majdnem Ők voltak az "egy évben legtöbb profitot termelő csapat". Zampabá már 2-3 éve is ide akarta hozni Lo Monacót, de a riválisnál nem engedték el ... de most már itt van, és most Ő lesz az, aki ki fog minket húzni a szarból. Ezért tessék Őt elfogadni és szeretni.

Tényleg uccsó és befejezem a dumát ... az arabok. Na Őket Zampabá szúrta el, mert ezek meg akartak akkor venni minket kilóra, de az öreg csak a fele királyságát adta volna nekik. Persze azóta változott sok minden, mára már mint tudjuk az egész királysága eladó. De ahogy mondtam Pietro Lo Monaco majd megmutatja hogyan kell itt dolgozni és év végére már Zampabá sem akar kiszállni.
  • Hunor88
    Ternanában még mindig Miccolira gondolnak :D
    Egyébként jó kis cikk.
  • monyox
    Tegnap olvastam ezt a nyilatkozatat. Tipikus Zampa-duma..:) Eleg nehezen hiszem el, hogy meg mindig targyal az arabokkal. Tenyleg riszpekt erte, hogy sok lovet belerakott, es ki akar belöle nullara jönni, de azert nem fogom sajnalni, mert nem hiszem, hogy sorban kell allnia valaha is segelyert...:)
  • szucsy89
    És erről mit tudtok? Engem ez most meglepett... :(
  • monyox
    Szerintetek ev vegen el kene passzolni Abelt? Szerintem igen.
  • szucsy89
    Súlyosan megsérült Abel Hernández

Lehet így végre a csodagyerek lehetőséget kap majd! :D
  • monyox
    Ciao ragazzi!

Egy kis elmelkedes a Genoa elleni meccs margojara, plusz 2 jatekosunk kicsit tüzetesebb bemutatasa:

Elkezdödött a szezon
  • monyox
    Tuti pislogni is alig mert az öltözöben....:D

Palermoban a nyelvsuliban volt egy brazil csaj, es lelkesen meselte egyszer, hogy összefutott egy brazil focistaval a varosban, es milyen jofej volt meg ilyenek... De a nevere nem emlekszik, csak arra, hogy valami Fabio...:)) Oh, mondom akkor nem Amauri az...:D
  • The Sopranos
    :DDD
    Szegény Simplició furcsán érezhette magát.. :D
  • monyox
    Tenyleg, a jo öreg Fontanat kifelejtettem...:) Lupatellinek volt 5 kemeny meccse, de persze ö is a börfejüek taborat gyarapitotta.. Egy idöben kabe ugy allt ki a csapat, hogy egy hajas, egy kopasz, egy hajas, egy kopasz..:D
  • McFrost
    Abban az évben nem volt ott még Lupatelli és Fontana?
    Hogy eltűnt onnét pár pléja: Bonanni, Mutarelli, Makinwa, Caracciolo, Barone, Santana, Gonzalez....