Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Ez komoly? Nem olvastam eddig a nevet..😊

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

Pedig a Palermo Chievo mindig rangadó nekem 😊 Nekünk is kell a 3 pont.
Bradley eddig adott vagy 4 gólpasszt meg lõtt vagy 2 gólt! Bár az elmúlt két meccsen nem játszott ha jól tudom. De hogy miért azt ne kérdezd.
monyox
Milyen rangadorol beszelsz? Meg igy ezer sebböl verezve is kötelezö gyözelem!!!!😊))) Ki kell szolgalni a szurkolokat....=D Tenyleg, Bradleyröl nem hallottam miota Romaba költözött...😊

Gasperini jó lesz, csak adjanak neki idõt. És tényleg a csapathoz kell a formációt nem a formációhoz a csapatot 😊
De hétvégén Palermo - Chievo 😊. Inter - Milan? Az mi? Ez itt a rangadó! 😄
monyox
Nincs meg eldobva a szezon! Annyi törtent, hogy adtunk a többi csapatnak 4 meccs elönyt...=D

gabber_saviola
sajna jó sz@r ez így, hogy már szeptemberben eldobjuk a szezont azért, hogy majd talán jövõre összeérünk és csapatként fogunk majd játszani.

Télen erõsíteni kell, Gaspnak meg idõt kell adni!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox

monyox
Luzerek vagyunk. Bekapott gol a 87.ben. Abüdöspitsaba.

monyox
Nem tudom, mit csinalt Gasperini, de kifejezetten pengen jatszunk ma.. Mar csak a gol hianyzik.. Mondhatjuk azt nyugodtan, hogy mi iranyitjuk a meccset.

monyox
Nezitek a meccset? Nem nyomjuk rosszul!!! Munoz most fejelt egy lesgolt...😊))

monyox
PALERMO: 1 Ujkani, 5 Barreto, 6 Munoz, 11 Hernandez, 17 Giorgi, 20 Arevalo Rios, 23 Donati (cap.), 25 Von Bergen, 27 Ilicic, 29 Garcia, 89 Morganella.

A disposizione: 99 Benussi, 7 Viola, 9 Dybala, 10 Miccoli, 14 Bertolo, 15 Milanovic, 18 Labrin, 19 Budan, 22 Brichetto, 28 Kurtic, 31 Pisano.

Allenatore: Gian Piero Gasperini.

Azert erre kivancsi vagyok... Nem szeretnem egyböl kritizalni Gaspot, de: Miccoli a padon? Morganella meg Garcia meg meg mindig a kezdöben? Jajj, de jol esne egy kis egygolos gyözelem...

monyox
Hat, en Palermoban nem igazan lattam bicajos embert...😊)) De az olasz atlaghoz kepest normalis a közlekedes. Viszont ha melozni akarsz, munkat talalni rohadt nehez.
Ha valami meg erdekel, dobj egy levelet!

ON - Olyan erzesem van, hogy ma meglesz az elsö gyözelmünk ebben a szezonban, megpedig egyböl idegenben!😊)

Köszi az infokat!
A mennyire fejlettet arra értem, hogy "normális"-e a közlekedés, mert például Nápolyban esélytelen biciklivel menni...
Nem nyaralni mennék, hanem egy évre ki😊
monyox
Hat, szebb varos Veronanal....=D
Viccet felreteve, en 1 evet eltem Palermoban 2008-2009ben. Az az igazsag, hogy Palermora is jellemzö az a kettösseg, ami egesz Sziciliara. Eleg nehez ezt elmagyarazni.. Valahogy ugy tudnam, hogy ugyanugy jellemzö erre a helyre a rabulejtö szepseg (mondjuk Toszkanahoz hasonloan), mint az olyan dolgok, amitöl az ember elhanyja magat (lasd Napoly). Persze, messze nem olyan rossz a helyzet, mint Napolyban, van a csizma deli reszen. Meg engem valahogy ez a kettösseg fogott meg. Emiatt abszolut nem unalmas a hely.
Az alatt mit ertesz, hogy "mennyire fejlett"?
Sokszor a helyiek ugy hivjak Sziciliat, hogy "Eszak-Afrika", mert szerintük neha a dolgok inkabb afrikaiak, mint europaiak...😊
Orakat tudnek meselni, de nem akarok offolni..😊

Ja, ha nyaralni akarsz menni, ajanlom mindenkeppen!

Volt már valaki közületek Palermoban?
Milyen város, mennyire "fejlett"? A focitól eltekintve élnétek ott?
monyox
En sem mezt rendelek, hanem polot 23 euroert. Asszonynak meg nem kell megtudnia...=D

gabber_saviola
Sajnos amég egy mez 82 euró (majdnem 25 ezer Forint), addig inkább van hely máshová elköltenem. Asszony megtudná, hogy ilyenre b@sznám el a családi kasszából, kicsit ki lenne tõle 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Akarok rendelni par cuccot Palermobol. Valakit erdekel? Ugy hallottam, hogy a csapat gyenge rajtja miatt leertekekelesek vannak....=DDD Jelszo: Vigyük csödbe a postat!😊

gabber_saviola

monyox
termeszetesen a az az e..

monyox

monyox
Szegyen vagy nem szegyen, 2 percig birtam hallgatni...😊))

monyox
Az a faszi mindent tulel...😊 Na jo, Zampa-t nem elne tul..=D

gabber_saviola
mondatod kulcsszava a "még" szócska.

monyox
Sannino-val kapcsolatban kicsit olyan erzesem van, mint Guidolin-nal meg Colantuono-val meg Pioli-val. Szoval annyira azert nem kellett volna kapkodni, bar nem is sajnalkozom ugy, mintha egy Mutti-t kaptunk volna a helyere.

monyox
Az azert vicces, hogy Allegri a Milannal 2 otthoni zakoval kezdett, de meg mindig a helyen van.

monyox
Ne legyel, en optimista vagyok!!😊 Jo lesz ez! Mutattak szombaton biztato dolgokat a sracok!!

monyox
Azert remelem, ez nem edzöbuktatas volt..

Hunorral ertek egyet, bar ha közös megegyezes volt, akkor mar mas a gyerek fekvese..

En egyreszröl sajnalom, mert Sanninot tovabbra is jo edzönek tartom, masreszröl örülök Gasperininek. Azert abbol a szempontbol elöbbre jarunk, mint tavaly, mert ugye tavaly ilyenkor kaptuk Mangia-t...😊)

monyox
Brunyalas megvolt?😊)

gabber_saviola
Tegnap Zampabá beszélt Sanninóval. Elmondta neki, hogy nagyon csalódott a döntetlen miatt, de ennek ellenére bízik benne és vele szeretné folytatni a megkezdett munkát. Sanninó pedig azt mondta, hogy elvesztette a bizalmát a csapatban. ...és korrekten elváltak.

gabber_saviola

gabber_saviola
Gasp 128 meccset tolt nálunk

Amúgy jó, hogy megoszlik a vélemény 😄. De szerintem Sanninot kellett volna még hagyni, szerintem ez az utolsó vereség nem rajta múlt, (az elsõ félidõt elnézve). 3 forduló után kirúgni valakit még nem lehet...
gabber_saviola
na kivágta Papesz a töketlent a padról, Gasp jobb lesz ide, az majd nem fél üvöltözni a játékosokkal.

The Sopranos
Azt a Kakániás dolgot nem gondoltam komolyan, csak el vagyok keseredve, hogy vergõdik a csapat...

FORzA PALeRMO

WuFraZselic
részvétem Gasp miatt. jön a 3-4-3

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

The Sopranos
Hülye Gasperini...itt csak elbassza a renomáját. Nem csapat ez hanem egy rakás szerencsétlenség, aminek Zampa a legfõbb oka!!!! Forza Catania!

FORzA PALeRMO

Az igen, Gasperini az 50. edzõ amióta Zampa vezeti a Palermot... Ez durva
Sannino eddig húzta...
Nem lehet az az oka ezeknek a rossz sorozatoknak, hogy ilyen sok az edzõváltás?
riccardogardoni
8 napig Olaszországban voltam azért nem voltam aktív! 😄
Itt egy kép, megpróbáltam valamelyest "hazai mezben" lenne, ha már csak ideáig jutottam el! :XD

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578498_145807078895748_1278593607_n.jpg

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
Donati, Ilicic, Von Bergen mindharman serüles miatt lettek lecserelve.

Ez a Von Bergen-Manotvani még nagyon ütõs lesz. Dybala miért nem játszott?
monyox

monyox
Hat, az araboktol tenyleg elbucsuzhatunk gondolatban, viszont en tele vagyok optimizmussal, pedig vegigneztem a meccset..😊 Jo lesz ez! Sannino is jo lesz, csak el kell felejtenie a Kurtic, Bertolo kategoriat.

Milyen a blöki fajtajat nezve?😊

gabber_saviola
itt vagyok és sajnos látom az eredményt. 😞

félidõben levittem a blökit megsétáltatni és mire most visszajövünk mit látok ... sikerült megint egy nyomi meccset játszani.

Nagy reform kell most már ide.

Szerintem már az Arabok sem jönnek, Zampabá is sajnálja a pénzt a csapatra, ez az edzõ meg egy töketlen.

monyox
HOL VAGYTOK, PALERMO-SZURKOLOK????😊)

monyox
A mai meccs összefoglalojanak a cime megsem az lesz, hogy "Az Oroszlankiraly", hanem az, hogy "Porco cane"..😊 Egy szinte mar megnyert meccs 3 pontja csuszik ki a kezünkböl..

monyox
Rios-szal egyebkent nagyon jol jartunk. Es nem csak a golja miatt mondom, a csavo olyan, mint egy pitbull, szür a vedösor elött rendesen.

monyox
Tessek! Az OROSZLAN!!!!! Elsö gol!!!

monyox
En nezem. Es szerintem nem remenytelen a csapatunk..