105e4pi.png\"

• monyox
    Nem láttam a mai meccset (szerencsére?), azért kíváncsi vagyok erre a Balzaretti-kiállításra. Azért az elég kemény, hogy egyből az első percben így belenyúlnak a meccsbe. Ha megérdemelt, akkor OK, de azt írtátok, hogy túlzás volt. Ilyenkor azért vissza szokták nézni utána, mielőtt döntenek az eltiltásról, nem? Nem lenne baj, ha felülbírálnák a bíró döntését..

A másik, ami nekem hirtelen eszembe jutott a felállás, meg a cserék kapcsán...
    * Migliaccio beteg, Bertolo kezd helyette. Miért nem Zahavi?
    * Balzarettit kiállítják, Mutti lehozza Ilicicet meg Silvestre-t. Silvestre-t miért? Megsérült? És Munoz miért jobb Silvestre helyett?
    * És miután Budan góljával megvan a vezetés 0:1, akkor miért nem inkább úgy alakította át a csapatot, hogy kontrákra álljunk be? Persze, nem egyszerű közel 80 percig kihúzni emberhátrányban, de nekünk megy a kontra-játék, nem lett volna egyszerűbb lehozni az egyik támadót? Mármint úgy gondolom, hogy ha nincs támadó középpályás, akkor elöl a két csatár eléggé el van szigetelve...

De ezek csak filózgatások, nem akarok hülyeségeket beszélni úgy, hogy nem láttam a meccset. Azért kíváncsi lennék, Nektek mi a véleményetek..