Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Az tuti, Zampaba meg majd dörzsöli a kezet, hogy milyen jo bizniszt csinalt, aztan a gyerek arabol felhuzhat egy ujabb mozit..😊))

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

Cucmey
😄DD
3 év mulva eladjuk majd mondjuk a Juvénak ahol középpályásként rúg majd az elsõ idényében 20 gólt. 😄DDDD

monyox
Hat ja, csak a francba, hogy anyagilag jol jarunk, de a kiforrott jatekosokat (par kivetellel) meg eladogatjuk...

Pont idevag, hogy hivatalosan is leszerzödtettük a Reggina-tol Viola-t, aki egy 21 eves allitolag szupertehetseges közeppalyas.
Vegül is a neven kivül minden nagyon pozitiv..<#nevetes1>

Zampa helyeben a szerzödes szignozasa mellett tartanek egy gyors keresztelöt is..😊) Nicola Rosanero megis csak szebben hangzik..😉

Cucmey
Annyi az egész hogy mi kineveljük a játékosokat. Nálunk szépen értett játékos lesz a fiatal tehetségbõl. Aztán igaz hogy jó pénzért adjuk el õket de más csapat profitál a mi nevelésünkbõl.

monyox
Miert van az, hogy eladunk egy jatekost, akkor ahogy az uj csapat mezet felhuzza, egyböl s.zarni kezdi a golokat?

Cavani mar 50et lött Napoli mezben, Nocerinot is kilora szallitja a golokat, miota Milanoban van, mondjuk szerencsetlen Amaurinal nem jött be ez a tendencia..😊))

Most arra vagyok kivancsi, Pinilla mire megy Szardinian, mert ha ö is elkezdi termelni a golokat, tutira el vagyunk atkozva..

monyox
Intert szepen behuzta a Lecce, nekünk ez igazabol nem art, remelem, görcsölni fognak szerdan..😊 Mekkora lenne elkapni öket a Meazza-ban... Raadasul latotavolsagon belül van a Napoli meg a Roma is.

Bar irtam mar, de Pioli egesz ütös kis csapatot faragott ebböl a Bologna-bol... Hogy miert küldte el Zampa...?

Cucmey
Azért most a két utóbbi gyõzelem után megnyugodtam kicsit hogy kiesni már biztos nem fogunk. 😄D

Cucmey
Összességében nem volt nagy szám a meccs. De a Novara ellen éppen elég volt két hajszál pontos beadás Miccolitól amiket Budan be is tudott fejelni.

Vazquezt és Mehmetit minimum a második gól után behoztam volna. Hisz tisztán látszott hogyha még 100 percig tart a meccs sem rúg gólt a Novara.

Cucmey
Nem nem. Miccolisra gondoltam. 😄DDD

monyox
Egyebkent mar megint sikerült lemaradnom a meccsröl..<#falbav>

Milyen volt? Meggyözöek voltunk? Ki-hogy nyomta?
Ha Budan tenyleg ilyen jo formaban van, akkor valaki valamit nagyon tudhat ott a csapat tajan..

Csak Vazquez meg Mehmeti jegeleset nem ertem... Ha Ilicic-et lehozza Mutti, miert nem lehet helyette bedobni Vazquez-t, illetve 2:0 utan miert nem lehet kiprobalni Mehmetit elöl?

monyox
Budanosra?😊) 1-2 ösz csikot belenyomatsz?😊)

Egyebkent a masik orakulum meg Budan, mert azt mondta, tavasszal összehoz 10 golt.. Harmada mar megvan.

monyox
Na, szerinted ki?😊 Maurizio ORAKULUM Zamparini...<#vigyor2>

Cucmey
Én meg merném csináltatni csak az "asszony" nem engedi 😄DD

The Sopranos
Nem mered?! 😊))
De ha mégis, képet róla! 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
Azon gondolkozom megcsináltatom a hajam ilyenre.

gabber_saviola
Kicsit azét izgultam, hogy Cara betalál. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
Genoa 3 - 2 Napoli
Lecce 1 - 0 Inter
Palermo 2 - 0 Novara

Ez így azért elég szép 😄 <#taps><#taps><#taps>

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

banok
\o/ <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

riccardogardoni
<#taps> én XD

Cucmey
"Nem kell tamado, mert Budan bombaformaban van, Miccoli bombaformaban van"

Te figyi! Ezt ki nyilatkozta le mer az tudhat valamit. 😄DD

riccardogardoni
2-0 budan xd

riccardogardoni
jó lesz ez (Y) 😄

riccardogardoni
1-0 😄

Cucmey
Budan és Miccoli úgy látszik tényleg csúcsformába vannak. 😄DD

riccardogardoni
minden meccset nézek 😄

banok
15.00 Palermo-Novara
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

szurkoljatok mert tippmix meccsem 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

riccardogardoni
meg pisano? 😮

riccardogardoni
17 Vazquez, 16 Zahavi, 24 Mehmeti

ÕK még nem kezdõk? 😄

gabber_saviola

monyox
Szerintem (remelem), a multkori meccs feloldotta a görcsölesünket, es siman behuzzuk a meccset.

monyox
Stankovic-bol siman kinezem, hogy ott született..😊))

The Sopranos
Tippek a holnapi meccsre? 😊
Szerintem elküldjük a Novarát is ezzel a felállással! Nagyon tetszik, remélem most már maradunk ennél!

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
aztán elküldjük õket ózdra 😄

monyox
Novara utan meg jövö szerdan huzunk a Meazza-ba a sinter ellen...<#csodalk>

riccardogardoni
engem is, bõven!

monyox
Jelenleg a 8. helyen allunk, elöttünk szakadek, ha jol emlekszem, vagy 6 ponttal megy elöttünk a Napoli. Utanunk meg hatalmas tömörüles. Ugyhogy a 8. hely mar elegedettseggel töltene el.

riccardogardoni
Sono ventuno i giocatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida di domani pomeriggio contro il Novara.

PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Mantovani, Munoz, Pisano, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Acquah, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Donati, Ilicic, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.

ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli.

Kezdenek tetszeni a nevek! 😄

riccardogardoni
<#eljen>

Cucmey
"Komolyan, mint itthon az idiota politikusok.."

Épp ezért kezd elegem lenni az egészbõl. Nem is érdekel a mercato. Nem is figyelem. Szarom én le kiket hoznak ide. Az én dolgom hogy szurkoljak a vezetõség dolga meg hogy olyan focit csináljon ami nekem tetszik. Aztán hogy kikkel oldják ezt meg bánom is én...

The Sopranos
Akkor már inkább Torghelle mint ez...
Inkább di Canio-t reaktiváljuk, mint ezt a komcsit! 😄
Emlékeztek arra a cikkre amiben a komcsi Livorno és a Lazio-s karlendítés volt a téma?

http://sportgeza.hu/futball/pdc1214/

FORzA PALeRMO

The Sopranos
C! Nem vagy jövõje van, esetlegesen tûzoltásra jó! De ahogy látom ez már meg is oldódott, a fejesek megválaszolták.

FORzA PALeRMO

monyox
Na, Cattani felügyelö szerint nem jön se Toni, se Iaquinta.

Nem kell tamado, mert Budan bombaformaban van, Miccoli bombaformaban van, Zahavi meg Abel meggyogyul, en meg mindjart agyfaszt kapot a hülye nyilatkozatoktol... Komolyan, mint itthon az idiota politikusok..

Meg az ilyen hülyesegek: "Rios? Megszereztük Donati-t, nem kell Rios..."

A francba, akkor legalabb egyik nagyokos nyilatkozna le, hogy sporolas van, kell a penz a stadionra, vagy Zampaba uj jachtjara, de teljesen hülyenek nezik a szurkolokat, megy a mellebeszeles ezerrel...<#gonosz2>

riccardogardoni
PALERMO-NOVARA AFFIDATA A PERUZZO.

monyox
<#nyes>

riccardogardoni
jók, néztem õket 😄

gabber_saviola
ha beütöd a gúgliba azt, hogy "palermoplanet gabber" pár fasza képet találsz, amit én csináltam.

talán ez volt a leghíresebb 😄

gabber_saviola
most már összezavarodtam, hogy annyit "tárgyalunk" a Júvéval ...most Toni vagy Jaki kell nekünk onnan? <#vigyor1>

riccardogardoni
<#taps>

gabber_saviola
Tonit bírtam mikor itt volt nálunk (a topik elsõ pár oldalán talán írtam is, hogy mennyire szimpi), és szerintem még 34 évesen is tudna hasznos lenni ... emlékezzünk csak arra, mikor majdnem eljött hozzánk az öreg Lucarelli (A PALERMOPLANETES KÉPEM ITT).