Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
3 év mulva eladjuk majd mondjuk a Juvénak ahol középpályásként rúg majd az elsõ idényében 20 gólt. 😄DDDD
Pont idevag, hogy hivatalosan is leszerzödtettük a Reggina-tol Viola-t, aki egy 21 eves allitolag szupertehetseges közeppalyas.
Vegül is a neven kivül minden nagyon pozitiv..<#nevetes1>#nevetes1>
Zampa helyeben a szerzödes szignozasa mellett tartanek egy gyors keresztelöt is..😊) Nicola Rosanero megis csak szebben hangzik..😉
Cavani mar 50et lött Napoli mezben, Nocerinot is kilora szallitja a golokat, miota Milanoban van, mondjuk szerencsetlen Amaurinal nem jött be ez a tendencia..😊))
Most arra vagyok kivancsi, Pinilla mire megy Szardinian, mert ha ö is elkezdi termelni a golokat, tutira el vagyunk atkozva..
Bar irtam mar, de Pioli egesz ütös kis csapatot faragott ebböl a Bologna-bol... Hogy miert küldte el Zampa...?
Vazquezt és Mehmetit minimum a második gól után behoztam volna. Hisz tisztán látszott hogyha még 100 percig tart a meccs sem rúg gólt a Novara.
Milyen volt? Meggyözöek voltunk? Ki-hogy nyomta?
Ha Budan tenyleg ilyen jo formaban van, akkor valaki valamit nagyon tudhat ott a csapat tajan..
Csak Vazquez meg Mehmeti jegeleset nem ertem... Ha Ilicic-et lehozza Mutti, miert nem lehet helyette bedobni Vazquez-t, illetve 2:0 utan miert nem lehet kiprobalni Mehmetit elöl?
Egyebkent a masik orakulum meg Budan, mert azt mondta, tavasszal összehoz 10 golt.. Harmada mar megvan.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Lecce 1 - 0 Inter
Palermo 2 - 0 Novara
Ez így azért elég szép 😄 <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Te figyi! Ezt ki nyilatkozta le mer az tudhat valamit. 😄DD
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
szurkoljatok mert tippmix meccsem 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szerintem elküldjük a Novarát is ezzel a felállással! Nagyon tetszik, remélem most már maradunk ennél!
FORzA PALeRMO
PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.
DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Mantovani, Munoz, Pisano, Silvestre.
CENTROCAMPISTI: Acquah, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Donati, Ilicic, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.
ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli.
Kezdenek tetszeni a nevek! 😄
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Épp ezért kezd elegem lenni az egészbõl. Nem is érdekel a mercato. Nem is figyelem. Szarom én le kiket hoznak ide. Az én dolgom hogy szurkoljak a vezetõség dolga meg hogy olyan focit csináljon ami nekem tetszik. Aztán hogy kikkel oldják ezt meg bánom is én...
Inkább di Canio-t reaktiváljuk, mint ezt a komcsit! 😄
Emlékeztek arra a cikkre amiben a komcsi Livorno és a Lazio-s karlendítés volt a téma?
http://sportgeza.hu/futball/pdc1214/
FORzA PALeRMO
FORzA PALeRMO
Nem kell tamado, mert Budan bombaformaban van, Miccoli bombaformaban van, Zahavi meg Abel meggyogyul, en meg mindjart agyfaszt kapot a hülye nyilatkozatoktol... Komolyan, mint itthon az idiota politikusok..
Meg az ilyen hülyesegek: "Rios? Megszereztük Donati-t, nem kell Rios..."
A francba, akkor legalabb egyik nagyokos nyilatkozna le, hogy sporolas van, kell a penz a stadionra, vagy Zampaba uj jachtjara, de teljesen hülyenek nezik a szurkolokat, megy a mellebeszeles ezerrel...<#gonosz2>#gonosz2>
talán ez volt a leghíresebb 😄