105e4pi.png\"

• monyox
    Cucmey, ne szivd mellre a pesszimistazast, nem teljesen komolyan irtam, plusz a mult hetvegi meccs utan mar en is minden vagyok, csak optimista nem.. Azon filoztam, hogy mikor lehetett az az ev, amikor ugy utoljara minden faszan pörgött a klubnal... De az a helyzet, hogy szerintem a Zamparini era alatt nem volt ilyen, elötte meg ugye B volt.
    Nem tudhatjuk, hogy mi valtozna, ha beköszönnenek az arabok, meg azt sem , hogy Zamparini mar a halalaig ilyen sporolos felfogasu marad-e..
    Lenyeg a lenyeg, hogy azert Zampaval is ertünk el szep dolgokat (nezzük csak azt, hogy a B-böl feljutottunk, es mar az elsö A-s evünk ota egy stabil közepcsapat vagyunk)...

Es persze, arabok=több penz=nagyobb lehetöseg az elörelepesre, de kerdem en, mi az elörelepes? Scudetto? Sikeres BL-szereples? Lehet, en vagyok tulsagosan szkeptikus, de a fantaziamat meg elegge meg kell dolgoznom ahhoz, hogy ezeket a dolgokat el tudjam kepzelni...

Amit meg mar ugye többször emlegettünk, a Napoli peldaja... Ahhoz nem penz kell... Szortak a penzt jatekosokra? Nem igazan... OK, Cavani-ra kicsengettek a lovet, de meg is terül nekik..
    Szoval Zamparini-vel is elöbbre lehetne lepni, csak normalis, következetes dönteseket kellene hozni. Es ehhez nem kellenenek feltetlenül az arabok.. Mas kerdes, hogy az öreg mar nem fog valtozni, szoval nem hiszem, hogy amig ö regnal, addig nyugodtan varhatnank a dolgok logikus mederben valo folyasat (na, ezert kapnek a volt magyar tanaromtol egy sallert..:))..