27277
|
-
Mit csinaltal Te Sarvaron?:)) Ha elöre szolsz, adok utmutatot a varos Bermuda-haromszögehez... 
Jön a tavasz, elednek a hormonok?
-
Tegnap Sárváron voltam nem láttam a meccset.
Jó neked hogy minden meccs elött optimista vagy.
Talán most már jön a tavasz én is optimistább leszek. :) -
Lattad a tegnapi produkciojukat otthon a Bologna ellen?:)
Holnap legyözzük a Laziot, es nekünk van 34 pontunk, nekik meg 36. Terveim szerint bajnoksag vegere a Napoli, az Inter meg a Roma is mögöttünk lesz...
Aztan holnap bünrossz, szetesö jatekkal siman leszopunk a Lazio-tol, en meg teljesen agoniaban fogom atkozni magam a hülye optimizmusomert, ami minden meccs elött elkap...
-
Hát pedig tuti nem végzünk elöttük de akkor sem vagyunk gyikok! :D -
Ha a szezon vegen nem vegzünk ez elött a gyik Inter elött, (akiket a Meazza-ban ver a Novara, ugyanott gurit nekik egy laza harmast a Bologna...), akkor mi meg gyikabbak vagyunk... -
Ezek a nők. :-D
-
Nem biztos, hogy art nekünk a hetvegi meccs szempontjabol, hogy tegnap a Lazio csunyan buktazott az Atletico ellen... -
ebből idén már nem lesz, de nem is baj mert ugye jövőre puma, nah majd abból 1et XD -
A masik meg az, hogy Zampa bacsi azt nyilatkozta, hogy ö ugy kepzelte el, hogy az arabok leadjak a nagypenzt, ö meg szepen megveszi a Liverpool-tol Suarezt, aztan szepen megneveli, merthogy ez a Suarez milyen egy neveletlen, rasszista kölök...
-
Na most.
-
Van ket jo viccem mara..
Ez az egyik:
-
Most nezem, hogy meg a jo öreg Simplicio is modellkedett a cegnek..:)))
Simpliciorol most beugrott, mikor Palermoban laktam, jartam egy nyelvsuliba, aztan volt a csoportban egy brazil csaj. Aztan egyik oran a csoportnak elkezdte meselni, hogy talalkozott egy brazil sraccal, aki a Palermo csapataban focizik, es milyen jofej, meg ilyenek... Kerdezem, hogy hivjak... Hat ö nem emlekszik a nevere... De azt hiszi, valami Fabio.. Hat mondom, ez a Simplicio lesz, ne legy hülye, hivd el a suliba!!:))) De nem hivta...:-/ -
nahát.... kösz az infót. :)) -
A csipös paprika egy szimbolum Sziciliaban, bar több palermoit is megfingattam mar a joöreg magyar macskapöcse paprikaval..:)))
Igazabol a paprika meg a Pika felirat egy ceget takar, akik ruhakat meg ekszereket gyartanak, többek között Miccoli meg Giovanni Tedesco is arca a cegnek, itt tudjatok lecsekkolni.
Pika
Ja, ez igazi sziciliai ruhamarka, szerintem mashol nincs is boltjuk, csak a szigeten. Egy Born To Burn poloban aztan mar lehet csajozni..:)))))
A kinai iras nemtom mi, biztos kinai gyerekek himeztek..:)) -
és az a paprika az mi rajta meg a kinai/japán irás meg mi az hogy Piká? :D -
szeretem őket de nem rajongásig. Azt se tudom néha mit játszanak hétvégéken. :D -
Nem szívtam én mellere semmit mer igazad volt.
"Zamparini-vel is elöbbre lehetne lepni, csak normalis, következetes dönteseket kellene hozni."
Na vele ezt képtelen vagyok elképzelni. Én köszönöm neki mindazt amit a klubbér tett de úgy érzem eljött a váltás ideje. Ez lehet nem fog jobb dolgokat hozni de tényleg azt érzem hogy változtatni kell. -
Ez meg Corini-e volt.
-
-
Ez a kerdes mar bennem is felmerült.. Engem mindig ilyen afrikai szinekre emlekeztetett, ez a sarga-piros-zöld, bar lehet, inkabb akkor mar jamaikai reggae hatas..:)) Mondjuk a sarga-piros nagy valoszinüseggel Sziciliara utal, mert a sziciliai zaszlo sarga-piros, de a zöld az fogalmam sincs honnan. Rajta van egy baszott nagy 10es, gondolom Miccoli miatt, meg a klub emblemaja, de az irast nem lehet elolvasni.. -
Nem lett vege Pinilla hülyesegenek, meccs utana allitolag volt meg valami üzengetes is... Egy palermoi csavo felirta a forumra a megfejtest, Pinilla is csak egy zsoldos, aki mindig azt a cimert csokolgatja, ahol jatszik, ugyhogy nem kell meglepödni, hogy 2 het eleg volt neki, hogy elfelejtse, hogy eddig rozsaszin mezben jatszott..
Zampa papa is odabökött egyet a sracnak a sajtoban azert, biztos, ami biztos..:))) -
Te, Cucmey, most mar igazan bevallhatnad, hogy a szived inkabb a bugyikekekert dobog..
-
Cucmey, ne szivd mellre a pesszimistazast, nem teljesen komolyan irtam, plusz a mult hetvegi meccs utan mar en is minden vagyok, csak optimista nem.. Azon filoztam, hogy mikor lehetett az az ev, amikor ugy utoljara minden faszan pörgött a klubnal... De az a helyzet, hogy szerintem a Zamparini era alatt nem volt ilyen, elötte meg ugye B volt.
Nem tudhatjuk, hogy mi valtozna, ha beköszönnenek az arabok, meg azt sem , hogy Zamparini mar a halalaig ilyen sporolos felfogasu marad-e..
Lenyeg a lenyeg, hogy azert Zampaval is ertünk el szep dolgokat (nezzük csak azt, hogy a B-böl feljutottunk, es mar az elsö A-s evünk ota egy stabil közepcsapat vagyunk)...
Es persze, arabok=több penz=nagyobb lehetöseg az elörelepesre, de kerdem en, mi az elörelepes? Scudetto? Sikeres BL-szereples? Lehet, en vagyok tulsagosan szkeptikus, de a fantaziamat meg elegge meg kell dolgoznom ahhoz, hogy ezeket a dolgokat el tudjam kepzelni...
Amit meg mar ugye többször emlegettünk, a Napoli peldaja... Ahhoz nem penz kell... Szortak a penzt jatekosokra? Nem igazan... OK, Cavani-ra kicsengettek a lovet, de meg is terül nekik..
Szoval Zamparini-vel is elöbbre lehetne lepni, csak normalis, következetes dönteseket kellene hozni. Es ehhez nem kellenenek feltetlenül az arabok.. Mas kerdes, hogy az öreg mar nem fog valtozni, szoval nem hiszem, hogy amig ö regnal, addig nyugodtan varhatnank a dolgok logikus mederben valo folyasat (na, ezert kapnek a volt magyar tanaromtol egy sallert..:)).. -
azt nem lehet tudni hogy Miccolinak miért ilyen színű a kapitányi szalagja? :D meg hogy esetleg mi van ráírva meg ilyenek? -
cagliari ellenit is adták :) -
Nem. ez az egy Ducés borom van de asszem már itt is említettem hogy majd akkor bontom ki ha Magyarországnak is ilyen nagyszerű vezére lesz mint Mussolini.
Pellegrino márkáju marsalát ittam már meg Florio márkájut is. A Florio családnak még a csapatunkhoz is van köze ha bele olvastok a történelmébe.
Egyébként a marsalát imádom. Tipikus szicíliai erős fűszeres bor. -
Kóstoltál már a Ducés borból? én Pellegrinot ittam már, szicíliai bor, Teszkóban kapható. -
Ezek nagyon királyak, irigykedek! Ilyen kell nekem is! :)) -
Pálka #25009 Na végre, látni fogok egy meccsünket a digin,nem kell streamekkel szenvednem. :)
Egyébként Zampáról: nem egyszer mondta,hogy keresi az utódot. Ha az arabok elé egy vállalható projektet tudunk letenni,és ők sem két zsák labdát kínálnak,akkor kizárt dolognak tartom,hogy ne jönne létre a deal. Zamparini is szeretne jobb Palermot, erre pedig ez szerintem egy óriási esély. -
Szinte éreztem, hogy ez a tehetségtelen favágó Pinilla be fog találni ellenünk. Amég itt volt nálunk, csetlett botlott a pályán, de bezzeg ellnünk az élete meccsét játszotta. Akkor is utáltam, mikor nálunk rontotta a levegőt, nem hogy most. 
Laziót meg elverjük. -
DigiSport -
Kezembe került egy két szuvenír amit 3 évvel ezelött hoztam Emilia-Romagnaból. Gondoltam megosztom veletek.
-
Vasárnap 20:40 Labdarúgás
Serie A, Palermo-Lazio A program élőben látható! -
"hogy itt teljesen mindegy, hogy Mangiának, Muttinak, vagy Jóskának hívják az edzőt: itt Zamparini dönt."
Nem én akartam ezt leírni mer monyox már multkor is irta milyen pesszimista vagyok de amúgy igen. Teljesen egyet értek. És be kell vallanom hogy fikáztam az arabokat hogy így meg úgy meg amúgy meg lóf...nak jönnek stb. de most már akarom hogy változás legyen. nem akarom már Zamparinit elnöknek. Lehet hogy kiakasztok itt egy két embert ezzel de le kell írnom. Egy teljesen új Palermot akarok egy szabályos vérátömlesztést. Mer ami most van az nagyon nem jó. És a mostani helyzetet toldozgatni foltozgatni új edzővel, egy két új játékossal az olyan lenne mint egy szét rohadt kocsit bütykölni. Ideig óráig elmegy még de soha nem lesz az igazi. Én meg igazi Palermot akarok!!! -
Jöjjenek az arabok és hozzák el Spalettit oroszból vagy Gasperinit. De a lényeg, hogy adjanak szabad kezet az edzőnek.
Szedett vedett csapat lettünk ahol a játékosat nem érdekli más csak, hogy hetente felvegyék a fizut. Tisztelet a kivételnek! -
Pálka #25002 Én sokáig bíztam benne,de nem véletlen jönnek halvérű edzők. Pioli kicsit keményebb volt, kapóra jött mellé, hogy kiestünk az EL-ből, Mangia,Mutti - egyikőjüknek sincs egy rossz szava sem. Jól játszottunk, majd jönni fog az eredmény,tanultunk ebből a meccsből, merítünk ebből a játékból - mindig ezt lehet olvasni,kb.
Pioli egyébként egy kifejezetten jó edző szerintem, a Bolognat is szépen összekapta,nem fognak kiesni. És ahogy írod, a legfontosabb lenne egy kis állandóság: hetekig könyörögtünk Mantovaninak, Pioli miatt, majd mikor idejött, Pioli repült. El is lett felejtve rendesen a srác, aztán vészhelyzetnél Mutti észrevette,hogy hoppá,nem is olyan rossz ő - azóta meg kirobbanthatatlan. Állandóság kell,de nem Muttival a nyártól. :) -
Pali, lehet, en vagyok a naiv, de en abban bizom, hogy azert meg nem Zamparini allitja össze a kezdöt..:)
Mindenesetre ha nem kezd el Zampa szarozni Pioli-val, es meg mindig ö lenne az edzönk, tuti sokkal elöbbre tartanank.. Es nem az edzö szemelye miatt, hanem mar az is elöny, ha valamifele allandosag van.. -
Pálka #25000 Monyo,sokmindenben egyetértünk. :)Bertolonak nem tudom,hány rossz meccs kell, hogy végleg elfelejtsük. Nyilván vannak fellángolásai, dettó ahogy Budannak, de hosszabb távon felesleges velük számolni. Kiegészítő embernek tökéletes,de kaptak ők már elég esélyt ahhoz,hogy bizonyítsanak - számomra nem sikerült egyikőjüknek sem.
Megint ugyan ott vagyunk,mint az év elején, és ebből kiindulva gondolom azt,hogy itt teljesen mindegy, hogy Mangiának, Muttinak, vagy Jóskának hívják az edzőt: itt Zamparini dönt. Ne mondja már nekem senki,hogy azért hoztunk el Chiléből egy játékost,hogy legyen,aki a padon üljön. Aguirregaray ráadásul amikor játszott, semmivel sem volt rosszabb,mint a fent említett két fater. Ugyanakkor ők játszhatnak bármilyen rosszul,nem fognak kikerülni, személyes ellentétek és kapcsolatok uralják ezt a csapatot, ez jól látszik Tzorvas esetéből is. Viviano nagyon jó kapus, de itt volt a görög, akire rossz szavunk sem lehet, erre tessék. Persze jól jártunk Vivianoval,de ha ennyi opciónk lenne elöl is... Talán most Abel Hernandez,én benne bízom. Különben Muttit sem értem, vagyis értem,mert nem ő a főnök: egy három támadó-középpályásos rendszert nagyon szívesen megnéznék már egyszer: Ilicsics-Vazquez-Zahavi, előttük meg Miccoli vagy Hernandez. Ennek a félszezonnak a próbálgatás tökéletes időpont, de ugyanezzel a taktikával és kezdőemberekkel fogjuk lehozni, ebben biztos vagyok. Olyan majd lesz valami alapon játszunk, elvégre kiesni nem fogunk, Európa Liga ha meglesz,meglesz,ha nem,akkor nem, az meg senkit nem hoz különösebb lázba,hogy 8. vagy 13. helyen végzünk. Én ezért (is) örülnék az arabok érkezésének. -
Ja, egy kerdes... Pinilla-hoz mit szoltok? Egyreszt a teljesitmenyehez, masreszt meg... Hogy is mondjam, lehet, hogy nevetseges vagyok, de nalam kiverte a biztositekot az, amit a gol utan csinalt.. Persze, nem valami ultraordenare modon ünnepelt, de ha abbol indulok ki, ahogy mondjuk Cavani csinalt a golja utan, szerintem eleg gaz, hogy kölcsönben(!!!) levö jatekosunk ezt csinalja... Ideny vegen huzzon a francba vegleg, en nem akarom többet rozsaszin mezben latni.. -
Tegnap este ismet sikeresen felb*sztam az agyam a csapat produkciojan...
Es mar nagyon rühellem, mert igy visszaolvasva, eleg gaz, hogy az ember allandoan csak sirankozik, meg elegedetlenkedik, de nem tehetek rola, ha egyszer ugy erzem, hogy egy vicc, amit tegnap is müveltünk az elsö 70 percben...
Rohadtul elszomorito, de eleg nagy a valoszinüsege, hogy otthon is csak azert vagyunk kepesek a normalis teljesitmenyre, mert a palermoi szurkolok belehajszoljak a csapatot a gyözelmekbe (kiveve ugye Cesena, Napoli meccs)... Jobb ötletem nincs. De az, hogy gollöves teren az egy szem Miccoli nelkül teljesen impotensek vagyunk, az hihetetlenül gaz. Es talan ezert nem kellene annyira eröltetni Budant, talan ezert nem artott volna epkezlab tamadot igazolnunk, talan ezert nem artana eselyt adni szerencsetlen Mehmetinek is...
Reszemröl a csapat tegnapi produkciojanak az ertekelese:
Vivano - Rohadtul sajnaltam Tzorvast, szerintem nem volt szüksegünk Viviano-ra, de ez az egy legalabb megnyugtato, hogy kapus poszt biztos pont nalunk, Vivano tegnap is bizonyitotta, hogy tehetseges, az a bravurja hihetetlen volt Pinilla fejesenel, a golokrol nem tehetett.
Vedösor - Tegnap eleg harmatos teljesitmenyt mutattak, többször bizonytalankodas, hatarozottabban kellene visszazarni. Remelem, ez a meccs csak egy melypont volt, es a Lazio ellen mar jobban nyomjak hatul a sracok. Mindesetre mindket gol nagyon bosszanto volt, az elsönel 2 emberrel vettek hülyere a vedelmünket, a masodiknal meg az, hogy az ellenfel tamadoja mozdul leggyorsabban a kipattanora....
Közeppalya - Sulytalanok voltunk. Donati szamomra egy hatalmas kerdöjel. Barreto-ban tetszik, hogy fut, zakatol, ö legalabb lelkes. Bertolo-t felejtsük mar el, könyörgöm. Nincs szüksegünk a pontatlan megoldasaira. Zahavi sem tünt ki sok mindennel, a szabadrugasat en mar bent lattam... Migliaccio hozta a töle megszokott lelkes, rakkolos stilust. Ilicic-csel kapcsolatban sajnos en egyre türelmetlenebb vagyok. A bena megoldasai, a helyzetekben amiket csinal... En azert nagyon remelem, hogy vegre megtalalja önmagat, meg azt a format, amit az elsö feleveben mutatott rozsaszin mezben.
Tamadok - sajnos Budannal kapcsolatban teljesen szkeptikus vagyok. Nem kellene annyira eröltetnünk. Azt hiszem, kicsit felelötlen volt a reszeröl az, hogy kijelentette, hogy szallitja ideny vegeig a 10 golt. Abelben legalabb lattam az akarast, a vagyat, hogy bizonyitani akar...
Edzö - Annyira utalok "edzözni", de ha egyszer szerintemk Mutti is saros... A legnagyobb hiba az, hogy nem tudja felpörgetni a csapatot. Nem tudom, hogy a habitusa vagy a kora miatt, de szerintem keptelen motivalni a jatekosokat... Es ezert kell majd nyaron uj edzöt hozni, mert ugy nez ki, hogy a jatekosok meg keptelenek magukat motivalni (nehany kivetellel...) Mutti rossz dönteseit inkabb hagyjuk, remelem, azert az ebböl a meccsböl is egyertelmü volt szamara, hogy abbol a felallasbol kellene kiindulnia, ami a vegen a palyan volt...