105e4pi.png\"

• Pálka
    Monyo,sokmindenben egyetértünk. :)Bertolonak nem tudom,hány rossz meccs kell, hogy végleg elfelejtsük. Nyilván vannak fellángolásai, dettó ahogy Budannak, de hosszabb távon felesleges velük számolni. Kiegészítő embernek tökéletes,de kaptak ők már elég esélyt ahhoz,hogy bizonyítsanak - számomra nem sikerült egyikőjüknek sem.
    Megint ugyan ott vagyunk,mint az év elején, és ebből kiindulva gondolom azt,hogy itt teljesen mindegy, hogy Mangiának, Muttinak, vagy Jóskának hívják az edzőt: itt Zamparini dönt. Ne mondja már nekem senki,hogy azért hoztunk el Chiléből egy játékost,hogy legyen,aki a padon üljön. Aguirregaray ráadásul amikor játszott, semmivel sem volt rosszabb,mint a fent említett két fater. Ugyanakkor ők játszhatnak bármilyen rosszul,nem fognak kikerülni, személyes ellentétek és kapcsolatok uralják ezt a csapatot, ez jól látszik Tzorvas esetéből is. Viviano nagyon jó kapus, de itt volt a görög, akire rossz szavunk sem lehet, erre tessék. Persze jól jártunk Vivianoval,de ha ennyi opciónk lenne elöl is... Talán most Abel Hernandez,én benne bízom. Különben Muttit sem értem, vagyis értem,mert nem ő a főnök: egy három támadó-középpályásos rendszert nagyon szívesen megnéznék már egyszer: Ilicsics-Vazquez-Zahavi, előttük meg Miccoli vagy Hernandez. Ennek a félszezonnak a próbálgatás tökéletes időpont, de ugyanezzel a taktikával és kezdőemberekkel fogjuk lehozni, ebben biztos vagyok. Olyan majd lesz valami alapon játszunk, elvégre kiesni nem fogunk, Európa Liga ha meglesz,meglesz,ha nem,akkor nem, az meg senkit nem hoz különösebb lázba,hogy 8. vagy 13. helyen végzünk. Én ezért (is) örülnék az arabok érkezésének.